Avatar Olarak Kullanılabilecek Süper Bir Çalışma

Silverday

Altın Üye
Reaction score
0
Öncelikle 300 x 300 pixel boyutunda siyah bir resim oluşturuyorum.Image > Mode > RGB Color

ps1.gif

Daha sonra yazımızı uygun bir şekilde yazdık.. Yazıyı yazdıktan sonra Rasterize Layer yapın.
Layer>Rastrerize>Layer...
Bu katmanı Yazı olarak adlandırın.Yazı katmanını Create New Layer ikonunun üstüne bırakarak kopyasını yapın. Ctrl+i işlemi ile kopya leyer'ın yazısının rengini siyah yapın ve daha sonra kopya katmanın yanındaki göz ikonuna tıklayarak bu katmanı saklayın.

ps2.gif

Polar Coordinates filtresini Polar to Rectangular olarak uygulayın.
Filter>Distort>Polar Coordinates...

ps3.gif

Wind Filtresini From The Right olarak 2 kez ve From The Left olarak da 2 kez uygulayın.
Filter > Stylize > Wind..

ps4.gif

Yazınızı 90o döndürün.
Image>Rotate Canvas>90 CW...
Wind filtresini From the right olarak 2 kez uygulayın.

ps5.gif

Tekrar Yazınızı 90* döndürerek eski haline getirin.
Image> Rotate Canvas>90 CCW...
Polar Coordinates filtresini Rectangular to Polar olarak uygulayın.

ps6.gif

Şimdi Kopya katmanın yanındaki göz ikonuna tıklayarak bu katmanı görünür hale getirin.

layers.gif

Yazı katmanının üzerinde yeni bir katman oluşturun ve bu katmanı #4397E7 rengi ile doldurup katman modunu Normal'den Color'a getirin.İşte yazımız hazır

ps7.gif

silver walla ii anlatmışsın:D:D:D:D aferim:)böle git

arkadaşlar resimler görünmü heralde ben göremiyorumda ilgilenseniz.

deneyeceğim teşekkürler güzel anlatmışsın

güzel paylaşım saol

ya arkadaşlar ben yapıyorum ama en sondakı mavi renk vermeyı yapamıyorum bırde ben yuvarlak olarak ıkaramıyorum etraftakı cızgılerı avatarımdakı gıbı yapabılıom nerde yanlıs yapıom

ya arkadaşlar ben yapıyorum ama en sondakı mavi renk vermeyı yapamıyorum bırde ben yuvarlak olarak ıkaramıyorum etraftakı cızgılerı avatarımdakı gıbı yapabılıom nerde yanlıs yapıom

resimleri her iki yöne de döndürüp wind efektini uygulamalısın.

renk olayına gelince de yeni bi layer aç,
layer konumu aşağıdaki gibi olsun
layers.gif

layerı Solid Color ile doldur sonra da modunu Color yap.

renk olayınız cozdum kardeş saolasın ama hala tam senın yaptıgın gıbı yuvarlak cızgıler yapamıyorum ılk once 100 polar atıp sag ve soldan ruzgar vercem sonra yan cevırıp sagdan ruzgar vercem sonra aynı ıslemı ıkıkere polar tersını cevırıpmı uygulayacaım

Geri