Avast İS Premium Kazanmak İsteyenler Buraya

cgokhans

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar avast yeni bir kampanya başlatmış. Kendi linkinizle 7 arkadaşınıza avastı indirip kurduruyorsunuz size 1 yıllık İnternet Security lisansı hediye ediyor. Eğer 14 arkadaş bulursanuz 2, 21 arkadaş bulursanız 3 yıllık İS lisansı hediye.:durdurun:durdurun Ben 1 arkadaş buldum daha :D Aşağıdaki resimde chrome un çeviri hali ile dediğimin doğru olduğunu göreceksiniz. Yapmanız gereken avast ın sitesinde bir hesap açmak. Oradan ikinci butondaki yere girin ve facebooktan falan paylaşım yaparak linkinizi alın arkadaşlarınıza indirtin ve kurdurtun. Arkadaşınız avast ı kullanmaz ise o kişiyi yok sayacaktır avast belirtmek isterim. 7 kişi çokta zor olmasa gerek. Bilgisayar kullanmayı bilmeyen o kadar çok kişi var ki...

kzgkj.jpg

Bana destek olmak isteyen varsa BU LİNKTEN Avast free yi indirip kurabilir. Kurduktan sonra herhangi bir e mail ile (sallasanız da olur) kayıt olmayı (free için) unutmamak lazım :) Ve avast eski avast değil arkadaşlar kendisini oldukça geliştirmiş.
8 free ad block var ahlaksız reklamları engelliyor bu da ayrıca bir artı, taraması hızlı silmesi hızlı şu an kendim gayet memnunum. Bunu bir zamanlar avast dan nefret eden birisi olarak yazıyorum. Şu an ile eski arasında çok fark var bence.

Geri