Av hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Av,hayvanlara acı çektirilmezse olabilir

Kullanılan: 34 37.0%
  • Hayvanlara acıyorum,Av karşıtıyım

Kullanılan: 18 19.6%
  • Allahın verdiği nimetlerden faydalanmalıyız,avı destekliyorum

Kullanılan: 40 43.5%

• Kullanılan toplam oy
    92

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0

Kardeşim tamam pirinç olmuş bilmem kaç YTL ama genede yazık yaw hayvanlara.. dan dun vuruyolar güzelim hayvanları...

Bu arada avcılık bölümü de oldu ya.. :D ohannesburgerking hakkaten..

Soyu tükenmek üzere olmayanlardan, yiyebileceğinden fazlasını öldürmemek koşuluyla avlamakta sakınca yok.

doğal dengeye zarar vermeden olabilir...

Bizim Köyde Nohut ve Mısır Tarlarına Domuz Cok Gelirmiş
Dedem Rahmetlik Anlatırdı Her Sezon 20-30 Domuz Vururlarmış
Ayrıca Avcılık Sülalede Sanat Olmuş Bizim
Genelde Göde ve Karatavuk - Tavşan avını Severim

Iskence Cektırmeden hayvanlardan faydalanmak quzeL beyler domuz Harıc .. wurun onu =)

insanlar zamanında avcılık ve toplayıcılıkla geçinmişler ama devir değişti ekosistemi çökertmeden avlanmak en güzeli bence

biz arkadaşlarla genelde sezon açıldımı ördek ve meke avına gideriz göle

av müthiş bişey anlatamam,yalnız soyu tükenen hayvanları vurmadan avlanın:vur

bana korkunc geliyor düsünsenize hayvanlar bizi avlasa nasıl bir duygu korkunc

sonuçta onlarda canlı ve Allah tarafından başedilen bir canları var

avcılık öyle bişiydirki bu kanı tasımayan hiç kimse nasıl bir duygu oldugunu bilemez,avcılık bilmeyen için kimine göre canilik kimine göre anlamsız bir uğrastır, bana göre avcılık güç,zeka,kabiliyet ve en önemlisi onu hissedebilmekdir.avcılık sorumsuzca öldürmek değildir,avcılık öldürmeyi bilmek gibi yaşatmayıda bilmektir,10 yasından bu yana avlanan biri olarak avlanmak yatagına yatınca sabah ava gidicem duygusuyla sabaha kadar uyumamaktır...

Eskiyi düşünün, adamlar avlanmasa ne yapıcak.
Ortamda hissediyorum kendimi biraz exotic bir bökle olsun bak orda avcılık yaparım:biggrin:biggrin

Öyle hayvana yazıkmış can çekişmişmiş bırağkk yaa...

Allahın nimetlerinden yararlanmalıyız ama can tasıyanlara işkence cektirilmemesi lazım bununla ilgili ayetler bile war

Avcıyım diyebilmenin ilk şartı ; avcılığın yazılı ve yazılı olmayan kurallarına uymak, avın gereği olan, av hayvanlarını korumak, sevmek ve avcı büyüklerine saygı, küçüklere sevgi gibi kavramlara sıkı sıkı sarılmaktır.
Unutma ki “Altın ateşte, insan avda belli olur”.

AVCILIĞI BENİMSEMİYENLERE SESLENİYORUM . Düşüncelerinize öncelikle saygı duyuyorum ama bilinki herkezin atası avlanmıştır hayatta kalmak için. Biz avcılar diyoruzki gelin her uçana kaçana tüfek atan dingillerle AZICIKTA olsa bizim kadar savaşın BİZİM KADAR hayvanları sevin bizim kadar onları koruyun onlara saygı gösterin .Avcı avlanır geninde vardır AYNI GENDE atık zehirlerin döküldüğü ve binlerce balığın su kuşlarının ve diyer canlıların da öldüğü gölleri korumakta vardır

Geri