Avşar rockçı oluyor!

Sercinho7

Dark Side of Creation
Reaction score
0
Şarkıcı Hülya Avşar sonunda rock müziğe de el atmayı başardı. Bakalım ortaya nasıl bir sonuç çıkacak?

17042007120814_47_468833hul.jpg

Hülya Avşar, uzun bir aradan sonra çıkaracağı yeni albümü için ince eleyip sık dokuyor. Bugüne kadar seçtiği tüm şarkıları çöpe atan Avşar, repertuarına rockçı Emre Aydın'ın 'Dokunma' adlı parçasını da ekledi.

Uzun zamandan beri müzik dünyasından uzak kalan ünlü sanatçı Hülya Avşar, haziran ayında çıkaracağı yeni albümü için çalışmalarına hız verdi. Güzel sanatçı yeni albümü için bugüne kadar seçtiği tüm şarkıları çöpe atarak, yeniden repertuar çalışması yaptı.

Sevilen parçalar

Geçtiğimiz günlerde Sezen Aksu ile birlikte bir yemekte buluşan 'Avşar Kızı' yeni albümdeki şarkılarının seçiminde 'Minik Serçe'den yardım istedi. Geçtiğimiz aylarda "Tüm şarkılar ve besteler birbirine benziyor; şarkı seçemiyorum! Bu yüzden kaset çıkarmadım" diye açıklamalar yapan Hülya Avşar, yeni repertuarına son günlerin sevilen parçalarını da ekledi.

Kolay kolay şarkı beğenmeyen ve ayrıca yapımcı Erol Köse ile aralarındaki anlaşmazlık yüzünden kasetini çıkarmakta geciken, güzel sanatçı yeni albümünde ilk kez rock bir parça söylecek.

'Dokunma' diyecek

Rock müziğin genç sesi Emre Aydın'ın 'Dokunma' isimli şarkısını seslendirmeye hazırlanan Avşar, ayrıca Ferhat Göçer'in 'Cennet' adlı hit parçasını da albümüne alacak. 'Avşar Kızı' haziranda piyasaya çıkması planlanan yeni albümünde; Sezen Aksu'dan da yeni bir parça seslendirecek.

puahahha bu da ne yapcağını sasırdı yafff :D

Bu yaŞTAN sOna NaPçAĞInı ŞaşIRDI bU YAf..HAdi HayıRLısı...

Geri