Autodesk VIZ 2008 ve Autocad 2008

fffbbbyyy

New member
Reaction score
0
http://rapidshare.com/users/X7ZL3Z

"Autodesk VIZ, tasarım ve tasarım görselleştirme sürecindeki iletişimi artırmak için geliştirilmiş, kapsamlı, 3 boyutlu modelleme, kaplama, aydınlatma ve canlandırma yazılımıdır. Autodesk 3ds MAX yazılımı üzerine geliştirilmiş Autodesk VIZ, güçlü DWG formatı import/export yeteneği sayesinde Inventor, AutoCAD, AutoCAD Architecture ve Revit yazılımlarını kullanan tasarımcıların 3B görselleştirme ihtiyaçları için kullanılabilmektedir"

Programın dağıtıcısı böyle diyor.Uploadı bitmiştir.Mevcut klasörde Autocad 2008 LT vardı ama Autocad 2008 yoktu onuda ekledim.
İşinize yaraması dileğiyle.

http://rapidshare.com/users/X7ZL3Z

eline saglık kardes bu autocad ten anlıyosan sana bısey sorabılırmıyım bende autocad2007 var bu programı kurunca Autodesk DWF Viewer diye bi programda kuruluyo o program ne işe yarar kaldırdım autocad etkılenmedi ama bi işe yarıyodurki adamlar yapmış dimi acaba ne işe yaradıgını bılıyonuzmu dicektim?????
şimdiden tesekkurler....

fffbbbyyy abicim senin rapidshare klasöründe sta4cad yok mu ben mi bulamıyorum? Elinde varsa koyabilir misin?

senin linkler saglam oldugu için bende NETCAD5 isterim :)

paylaşımların için çok saol, autodesk vız dosyası crack lı mı? yoksa demo versiyonumu? bilgilendirirsen sevinirim

fffbbbyyy kardesim paylasımlarını hayranlıkla izliyorum cok tesekkurler sunu da eklemek istiyorum 3ds formatinda bir kutuphanenen varsa ve eklersen hayranligim 2 kat artar :)

fffbbbyyy abicim senin rapidshare klasöründe sta4cad yok mu ben mi bulamıyorum? Elinde varsa koyabilir misin?

STA4CAD benim paylaşım klasörümde yok.İşin doğrusu NetCAD haricindeki yerli programların bu tür dağıtımlarına karşıyım.Serdar Amasralı bu ülkenin iyi ve üretken mühendislerinden biridir.Sanki bu tür paylaşımlarla onların hakkını yiyoruz gibime geliyor.Elbetteki buradaki bir çok arkadaşımız eğitim amaçlı bu programları talep ediyor fakat insanın eline geçtikten sonrada şeytan dürtüyor bir noktadan sonra.
Bunları söylerken yabancıların suçu ne diyeceksiniz ama hem satış politikaları hemde yıllarca benim dilimde program yapmamaları azda olsa bizi haklı kılıyor.

fffbbbyyy kardesim paylasımlarını hayranlıkla izliyorum cok tesekkurler sunu da eklemek istiyorum 3ds formatinda bir kutuphanenen varsa ve eklersen hayranligim 2 kat artar :)

Üzülerek söylüyorumki yok.Ama temin edersem senin için upload ederim.

paylaşımların için çok saol, autodesk vız dosyası crack lı mı? yoksa demo versiyonumu? bilgilendirirsen sevinirim

Klasörümdeki bütün programlar full çalışan sürümlerdir.2GB veri demo için indirilmez sanırım.

eline saglık kardes bu autocad ten anlıyosan sana bısey sorabılırmıyım bende autocad2007 var bu programı kurunca Autodesk DWF Viewer diye bi programda kuruluyo o program ne işe yarar kaldırdım autocad etkılenmedi ama bi işe yarıyodurki adamlar yapmış dimi acaba ne işe yaradıgını bılıyonuzmu dicektim?????
şimdiden tesekkurler....

Adı üstünde DWF dosyalarını hızlı bir şekilde görüntüleyip eğer dosya müsade ediyorsa çıktılarını alabileceğin bir program.

fffbbbyyy arkadaşım sana çok teşekkür ederim ben daha önce autocad 2008 edinmiştim ama paylaşımın için çok teşekkür ederim ben senin listenden tekla yı alıyorum işime yarayacağına inanıyorum . Emeğine bilgine sağlık gerçekten kaliteli paylaşım yapıyorsun senin başlıklarını daha bir ilgiyle takip ettiğimi itiraf ediyorum.Mesleki açıdan türkçe programları paylaşmama sebebine katılıyorum fakat benim bildiğim kadarıyla lisanssız programlarla yapılan projelerin lisans kontrolünün yapılması bizim bu konudaki endişemizi giderecektir. Ki ben bir ildeki imoda buna yönelik bir çalışma olduğunu biliyorum ofislede kullanılan ve de onay için gelen statik projelerin yapıldıkları programların hesap programlarının lisans kontrolü yapılıyordu.Bence bu lisansız kullnaımın ticari amacını sıfırlayacak önemli bir adım .
ben lisanslı olaran bir programı kullnanıyorum fakat diğer programlarla karşılaştırmak istediğim için lisanssız olarak başka iki program daha kurulu evde bu bence iyi bişey gelişim açısından .....tiari amaçlı olması bu programlara emek verenlerin hakkını gaspetmek olur bence de bunu yapan arkadaşlarımızın ben mühendislik karakterlerinden şüphe duyuyorum ...
kendi fikrim bu ...
herkese kolay gelsin ve senin verdiğin cevaba ek olarak aşağıdaki soruya ben de bi iki şey yazmak istiyorum .

şimdiden tesekkurler....

arkadaşımızın cevabına ek bu soruya ben de bişiler eklemek istiyorum.
autocad de bazen yaptığımız projeleri gönderdiğimiz kişilerr tadafından bir değişiklik yapılmasını ya da projemizde kullanmış olduğumuz şablonların kopyalanmasını istemediğimizde dwg den farklı bir formatta kaydedebilyoruz. böylelikle projemiz salt okunur bi biçimde açılıyor ve bu formatın açılıp incelenmsi için de o pc de autocad kurlu olması gerekmiyor sadece senin silmiş olduğun programın olması yeterli ek bi cevap olası açısından paylaşmak istedim .faydası olur umarım..

fffbbbyyy arkadaşım sana çok teşekkür ederim ben daha önce autocad 2008 edinmiştim ama paylaşımın için çok teşekkür ederim ben senin listenden tekla yı alıyorum işime yarayacağına inanıyorum . Emeğine bilgine sağlık gerçekten kaliteli paylaşım yapıyorsun senin başlıklarını daha bir ilgiyle takip ettiğimi itiraf ediyorum.Mesleki açıdan türkçe programları paylaşmama sebebine katılıyorum fakat benim bildiğim kadarıyla lisanssız programlarla yapılan projelerin lisans kontrolünün yapılması bizim bu konudaki endişemizi giderecektir. Ki ben bir ildeki imoda buna yönelik bir çalışma olduğunu biliyorum ofislede kullanılan ve de onay için gelen statik projelerin yapıldıkları programların hesap programlarının lisans kontrolü yapılıyordu.Bence bu lisansız kullnaımın ticari amacını sıfırlayacak önemli bir adım .
ben lisanslı olaran bir programı kullnanıyorum fakat diğer programlarla karşılaştırmak istediğim için lisanssız olarak başka iki program daha kurulu evde bu bence iyi bişey gelişim açısından .....tiari amaçlı olması bu programlara emek verenlerin hakkını gaspetmek olur bence de bunu yapan arkadaşlarımızın ben mühendislik karakterlerinden şüphe duyuyorum ...
kendi fikrim bu ...

İMO Şubelerinin lisans kontrolü yapması mantıklı ve haklı değildir.Sebebine gelince ben STA4CAD ve İdeCAD in lisanslı bir kullanıcısı olarak ihtiyacı olan her arkadaşıma kilitlerimi verip kullandırıyorum.Şimdi bu adamın yaptığı proje "Senin programın yok" diye odadan geçmeyecekmi? Bu ne mantık olarak mümkündür ne de hukuki olarak mümkündür.Kaldıki İMO şubelerinin böyle bir talepte bulunması sözkonusu değildir.Diyelimki sen Sap2000 ile 100 düğüm noktasını geçmeyen bir çözüm yaptın.Oda senden program satıcısının bile istemediği lisansı nasıl isteyecek?
Sayesinde para kazandığımız yazılımları hakkını ödeyerek kullanmalıyız.Fakat NetCAD yapımcıları gibi kendi kırık programlarını önce piyasaya dağıtıp sonrada avukatlarla baskın yapacak kadar alçalmış olanlarada hakkını verebilmek lazım.Yada Autodesk gibi yıllarca kendi seri numaralarını dağıtıp insanların başka bir şey kullanamaz hale gelmesini sağlamaya çalışan firmalarada onlara layık tepkiler verebilmeliyiz.
Çözüm insanın kendindedir.

verdiğin bilgi için saol ben autodesk viz 2008 'i daha önce indirmiştim ama crack dosyası yok onun için sana sordum, mümkünse full sürüm yapmak için gereken crack dosyasını verebilirmisin?

U Re A Genius .. Thank U For All...
( Genius S Not Enough Word For Ur Support )

içeriğinde ilacı varmı..

Geri