Autodesk Robot Structural Analysis Professional 2011

Sayın fffbbbyyy oncelıkle belırtmek ısterımkı uzun zamandır sızı takıp edıyorum ve arsıv programlarınızı takkıp edıyorum.paylasımlarınız ıcın cok tesekkur ederım.ARSA2011 ıle ılgılı sorum olacak.Acab programda extensıon varmı? ozellıkle frame generator kısmı? bununla ılgılı bılgıyı bızımle paylasırsanız cok sevınırım.,

Saygılarımla...

Bu programları kullanıp para kazanılıyorsa eğer kesinlikle orjinal yazılım kullanılmalı,desteklenmeli ve korsan yazılımın önüne geçilmeli.Öğrenci olupta evde uğraşanlar ise Autodesk - Ana Sayfa in sitesinde öğrenci mail adresleriyle ücretsiz programları indirip kullanabiliyor

fratles arkadaşım sen BSA' cımısın ? değilsen Foruma yazı yazarken kullandığın ie'nin ya da firefox'un kurulu olduğu pc'nin işletim sistemini hangi siteden indirdin ??? Yasalda yasal. bu ülkede ne yasal. Oğluna askerlik yaptırmamak mı? Milletin rıskından oğluna gemicik almak mı ? arabasına türk bayrağı yapıştıran adama ceza kesilmesi mi yasal? Ses dinlemelerin yapıldığı bilgisayarlardaki XP mi yasal ??? nedir yasal olan ??? Bir asgari ücretlinin maaşı 599 lira iken bir işletim sisteminin 700 lira olması mı yasal !!! 20 liraya original windows olsa, program olsa hiç ama hiç kimsenin korsan kullanacağını sanmıyorum. Artık sus istersen... Sen git yasal takıl. Bakınız Google: Yasal yazılımlar.

bu programın eğitim videosu veya pdf olarak da olur var mı acaba?

paylaşımların için çok sağol, bu programı öğrenebileceğimiz kaynak var mı acaba!

Geri