Autodesk 3DS MAX 2010 32bit

-MaTaDoR-

New member
Reaction score
0
kai61c.jpg

Yeni araçlar ve işlevleri bir ana ekleyerek Autodesk ® 3ds Max ® 2010 modelleme, animasyon ve render yazılımı mevcut özellikler mükemmel dayanmaktadır. 3ds Max 2010 yazılım ile, oyun geliştirme uzmanları, televizyon, film ve dijital yayıncılık endüstrisi bir kapsamlı 3D modelleme ve 3D animasyon çözüme doğru dışarı kutunun için gereken toolsets bulacaksınız.

Sistem Gereksinimleri
Yazılım Gereksinimleri Autodesk ® 3ds Max ® 2010 yazılımı) (Business, Premium ve Ultimate Microsoft ® Windows ® Vista one of the following 32-bit veya 64-bit işletim sistemleri: Microsoft ® Windows ® XP Professional (Service Pack 2 veya üzeri gereklidir ) Microsoft ® Windows ® XP Professional x64 Microsoft ® Windows ® Vista 64 bit (Business, Premium ve Ultimate) 3ds Max 2010 yazılım aşağıdaki İnternet tarayıcısı: Microsoft ® Internet Explorer ® 6 veya daha yüksek 3ds Max 2010 yazılım gerektirir aşağıdaki ek yazılım gerektirir: DirectX ® 9.0c * (gerekli), OpenGL ® () 3ds Max 2010 ve * bazı özellikleri sadece grafik donanım ve Köşe Shader 3.0 (Pixel Shader Shader Model 3.0 destekleyen kullanılan) etkinleştirilmişse bağlı. Eğer donanım Shader Model 3.0 destekleyen üreticinizle danışın belirlemek için.
Donanım En azından, 3ds Max 2010 32-bit yazılım aşağıdaki bir sistem: Intel Pentium ® 4 veya üstü gerektirir, AMD Athlon ® 64 veya üstü, veya AMD Opteron ® işlemci 1 GB RAM (2 GB) 1 GB takas alanı tavsiye (2 GB) Intel işlemciler ve Microsoft işletim çalışan temel Direct3D 10, Direct3D 9 veya OpenGL destekleyen grafik kartı, 128 MB Üç fare sürücüsü yazılım 2 GB sabit disk alanı, DVD-ROM sürücüsü Not düğmesine fare: Apple ® bilgisayarlar tavsiye sistemleri Apple'ın Boot Camp kullanarak desteklenir. Sanal makine ortamlar şu anda desteklenmiyor. En azından, 3ds Max 2010 64-bit yazılım aşağıdaki bir sistem: Intel ® EM64T, AMD Athlon ® 64 veya üstü gerektirir, AMD Opteron ® işlemci 1 GB RAM (4 GB) 1 tavsiye GB takas alanı (2 GB) Direct3D 10, Direct3D 9 veya OpenGL destekleyen grafik kartı, 128 MB Üç fare sürücüsü yazılım 2 GB sabit disk alanı, DVD-ROM sürücüsü

Download : http://rapidshare.com/users/R6QCMH
sadece crack: http://rapidshare.com/files/221494239/Adesk_3dmx32bit.crack.rar

Crack Açıklama
Program kurulumda seriali 000-0000000 olarak girin kurulum bıttıkten sonra crack dosyası ıcındekı dll uzantılı dosyayı c de program files taki 3 ds max içine kopyalayın program full:)

yüklemeyi başaramadım dosya eksik gibi bi hata veriyo ama işin garibi o dosya var lütfen yardım

yüklemeyi başaramadım dosya eksik gibi bi hata veriyo ama işin garibi o dosya var lütfen yardım

arkadaşım yuklme hatasının tam oalrak nerde olustugunu ve hangı dosyyı eksık gordugunu belırtır ısen daha ıyı yardımcı olabılrıım

Arkadaşım sadece cracki de upload edermisin.

Ben de trial versiyonu var. Sadece crack upload edilirse sevinirim. Limit dolsun istemiyorum.

emeğine saygı duyuyorum çok teşekkürler fakat ilk baştaki serial ve product keyler ile ilgili bir bilgi varmı?onlarıda paylaşırsan çok memnun oluruz.iyi çalışmalar....

emeğine saygı duyuyorum çok teşekkürler fakat ilk baştaki serial ve product keyler ile ilgili bir bilgi varmı?onlarıda paylaşırsan çok memnun oluruz.iyi çalışmalar....

crack verdim seriali 000-00000000 diye girmiştim:)

product key yok crack dosyasının içinde, txt dosyası da abuk subuk fontla yazılmış bir şey anlaşılmıyor.

dosya hatası veriyor bende denedim ama olmadı

AdLM_LangPack_x86.cab
verdigi hata bu cdye kopyalayıp kurmayı denedim yine olmadı
yardımcı olabilirmisin

teşekkürler emeğine sağlık

3d max in (turkçe yada ingilizce) eğitim video su olan var mı?

kardeş teşekkür ederizde serial olarak indirdiğimiz crack dosyasında read me de birşeyler yazıyor türkçe değil.cracki nedir söyleyebilirmisin?

kardeş teşekkür ederizde serial olarak indirdiğimiz crack dosyasında read me de birşeyler yazıyor türkçe değil.cracki nedir söyleyebilirmisin?

crack dosyasaı ıcındekı dll uzantılı dosyayı programı kurduktan sonra c dekı program files ıcındekı 3ds max klasoru içine kopyalayın program full

crack dosyasaı ıcındekı dll uzantılı dosyayı programı kurduktan sonra c dekı program files ıcındekı 3ds max klasoru içine kopyalayın program full
çok teşekkür ederim.emeğin için sağol süper paylaşım yapmışsın:victory:clap

bütün partları indirdim.bugün zipten çıkarmayı denediğimde 6.partı yüklemeyi unuttugumu farkettim.bugün girdiğimde bütün dosyaların rapid arafından silinmiş olduğunu farkettim.Eğerki 6.partı ve crack dosyasını bir şekilde upload edebilirsen emeklerim boşa gitmemiş olur ve minnettar olurum. Cevabını bekliyorum .

Geri