Autocad Architecture 2010 training DVD

gzhnrsln

New member
Reaction score
0
başlıkta yazan bir eğitim seti... Autocad Architecture pek tanınan bir program değil fakat nerler yapılabileceği hakkında bir kaç dakika araştırdığınızda elinizdeki bazı programların yükünü çok büyük oranda azaltacağının farkına varabilirsiniz.. bence mimari çizim için devrim niteliğinde.. buna benzer bir kaç program daha var fakat bence bu en iyisi..

malesef bu eğitim setini hiçbir yerde bulamadım.. ve ben yaklaşık 4 aydır bekliyorum bir şekilde internete düşmesi için.. Üstatlardan ve arkadaşlardan ricam elinde olan varsa paylaşalım..

burası hack hell değili.. kimsenin bi bilgisi yok mu bu konu hakkında.. :?:(

ama bu site de ki porgram revit architecture.. benim dediğim autocad architecture.. farklı programlar. bir de bu eğitim seti değil sanırım sadece kurs.. uğraştığın için çok teşekkür ederim. birisi bir yol gösterene kadar bekleyeceğim ... herkese teşekkürler..

autocad architecture 2014 kullanmaya yeni başladım ama eğiti videolarını hiçbiryerde bulamıyorum... biri yardımcı olabilir mi ???..

Sn vakkopol

autocad architecture ile 2004 yılından beri profesyoncel çaışıyorum.
Pek kullanıcısı olmamamsına rağmen, mimar olarak autocad programını kullanmayı 2004 den beri bıraktım
1/50 ve kısmi olarak 1/20 proje yaptım
kısmı olarak da metraj alıyor
render motoru malesef zayıf
render konusunda da 3d max desıgn ile çalışıyorum
yada sketchup

zamanınımın el verdiği ölçüde yardımcı olmaya çalışayım

mimseneca ( mimarseneca)

vize-jüri dönemleri dolayısıyla programı karıstırmaya ve sıteye uğramaya fırsatım olmadı... perşembe gününden sonra kaldığım yerden devam etmeyi planlıyorum... yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum...

Geri