Author Açığı kuLLanarak Site HackLeme.

Kruis

Banned
Reaction score
0
Geçerli oldugu ISS 5.0 ....ıss 6.0 larda bazen bazen sansiniza kalmış..Hatta size şöle bir Noktada da deginmek istiyorum..Bu acik ile bazen adminin yoksunlugu ile webdomaininin içerigini dosyalari bile görebilirsiniz.....

Önce BAŞLAT/CALİŞTİR'i açıyoruz. Çıkan kutucuğa:

%WINDIR%\EXPLORER.EXE ,::{20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D}\::{BDEADF00-C265-11d0-BCED-00A0C90AB50F}

Sonra web kLasörleri bölümü açıldı . Dosya sekmesinden Yeni 'yi tıklıyoruz Ve Microsoft iss 4 , 5 , 6 sunucusuna sahip olan bir domain adı yazıyoruz . Birazında yiyor . örneğin : Kodakimages.com fakat açığı kapatılmısh . Öyle siteler bulup orayı yazıyorsunuz ileri ve son dedikten sonra olushturulan klasöre giriyoruz . Sonra indexinizi basın .

KoLay geLsin.

Evet oLdukça basit ve eski bir açık fakat binLerce sitede yiyebiliyor . Yeni bashLayan arkadashlarımız için süper bişey bence .

saoLasin Kruis ;) iyi bir y0ntem..

ewt bence de kolaymış ama ben daha o kadar bilgim olmadı icin anlıamıdım bana daha acık bi bilgi werirseniz sewinirim

Bunun da daha geniş anLatımını istiyorsun. Diyecek bişeyim yok artıq. Herşey o kadar açık ki birazcik ugrash.

Dav Acigi oLan siteLerde isLeyebiLİyor ;)

Açığı olan siteyi bulduk diyelim... Ama sitede index yapıştırmak için şifre istiyor... Sitenin şifresini hangi program ile kırabilirim?... Yardımcı olursanız sevinirim...

aLinti :)

dinarman zengin birisine benziyor :)' Alıntı:
Açığı olan siteyi bulduk diyelim... Ama sitede index yapıştırmak için şifre istiyor... Sitenin şifresini hangi program ile kırabilirim?... Yardımcı olursanız sevinirim...

Sanirim Z0r cunku unLu siteLer sifre sorabiLiyor;) (rastladim).Ftp sifresi kırmak gibi birsey :)

Lem Bana Şifre Soruy0r Bu..!

abii web klasörünü actıktan sonra napcam ondan sonrasını söledinmi ilk defa hacklicem kısmetse yardımlarınız icin şimdiden tesekkür edrim :eek:

killrhacker' Alıntı:
abii web klasörünü actıktan sonra napcam ondan sonrasını söledinmi ilk defa hacklicem kısmetse yardımlarınız icin şimdiden tesekkür edrim :eek:

index atmayi dene :) MSN adresim [email protected] yardim edebiLirim...

Geri