aurellio nun boşluğunu kim doldurucak

aurellio nun bosluğu kımle dolucak

• marcos senna

Kullanılan: 10 16.4%
  • reina

Kullanılan: 0 0.0%
  • xabi alonso

Kullanılan: 28 45.9%
  • maniche

Kullanılan: 2 3.3%
  • diğer(lütfen belirtiniz)

Kullanılan: 7 11.5%
  • hiçbiri( eldekiler yeterli)

Kullanılan: 14 23.0%

• Kullanılan toplam oy
    61

anakinrick

1.618
Reaction score
0
sizce r.betis e giden mehmet aurellio nun boşluğunu fenerbahçemiz kimle doldurucak

30mwsvs.jpg

xabi alonso
331ngq0.jpg

maniche
35buhz7.jpg

valla hiç birini tanımıyorum hayırlıısı neyse o olsu diyorum

bu listede maniche ve reinaya göre kuşkusuz senna ve xabi alonso çok daha iyi.. milli takımına bile giremeyen Maniche yerine "aurelionun ispanyol versiyonu" brezilya asıllı, euro 2008in en başarılı ön liberosu senna ilk tercih olmalı..

bence hamburgtan nigel de jong alınmalı

senna müthiş bir futbolcu tam görev adamı

alonso alınırsa mukemmel olur ama bakalım kesinlikle bir transfer yapılmalı.....

gerçekten aurelio'nun gitmesini kabullenemiyorum real betis gibi ispanyada kümede kalmaya oynayan bi takıma nasil gider şaşırıyorum

yeri dolmaz bence.fener büyük hata yaptı.kaçırmayacaklardı adamı

bunların içinde yalnızca senna işe yarar ama onunda gelmesi imkansız
fenerbahçeye yarayacak oyuncu modeli
javi martinez,tom huddlestone tipi oyncular

Alonso muhteşem bir oyuncu fazlasıyla yerini doldurur.

Yerine Gelebilecek İsimde Aurelio Gibi Benzer Yapıda Bir Oyuncu Olmalı Adı Geçen İsimlerden Buna En Çok Uyan İsim Senna Bence En Mantıklı Seçim Bu OLacaktır...

bence kolay kolay fb aurelliınun yerını dolduramaz

gerçekten aurelio'nun gitmesini kabullenemiyorum real betis gibi ispanyada kümede kalmaya oynayan bi takıma nasil gider şaşırıyorum

Aziz yıldırım ın 'muhteşem' başkanlığı sayesinde uçup gitmiştir..Adam herşeyde benim dediğim olcak diyor.Şimdi ön libero için 15 milyon euro lardan söz ediliyor..Fenerbahçeyi bu kadar zarara sokan Aziz başkanın çok büyük yanlışları da var ve görülmüyor.:angry

Geri