Aurelio :Fener'e dönmek istiyorum.

by.erce

New member
Reaction score
0
6C303FE464DA6B4B84EAF79Bx.jpg

Geçen sezon sonunda, Fenerbahçe'nin sözleşme uzatmaması üzerine, İspanya'nın Real Betis kulübüne transfer olan Mehmet Aurelio, bu kararı nedeniyle büyük pişmanlık yaşıyor. Atv Spor Müdürü Selçuk Manav'a samimi açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcunun birbirinden çarpıcı sözleri şöyle: "Çok mutlu olduğum Fenerbahçe'den ayrılmak istemediğim halde olayların
gelişimi beni Real Betis'e taşıdı. Aslında İspanya'da her şey çok güzel başladı. Kulübüm, takım arkadaşlarım ve taraftarlar bana gerçekten büyük ilgi gösterdiler. Ben de başarılı olmak için elimden geleni yaptım. Aldığım paranın karşılığını tam olarak vermeye çalıştım."

"Real Betis'te ortaya koyduğum başarılı performans nedeniyle bana "İmparator" lakabı takıldı. Fakat daha sonra işler kötü gitmeye başladı. İstediğimiz sonuçları alamadık. Ligde durumumuz pek iyi değil. Küme düşme hattındayız. Dönüp geçmişe baktığımda, F.Bahçe'den ayrıldığım için pişman olduğumu söyleyebilirim. Orada çok güzel günlerim geçti. Hayatımın sonuna kadar unutmayacağım mutluluklar yaşadım. Kalbimin yarısı Brezilya'ya, yarısı Türkiye'ye ait. Doğrusunu söylemek gerekirse burada çok mutlu değilim. F.Bahçe'deki ortamı arıyorum. Eğer F.Bahçe'den bana çağrı gelirse hemen kabul ederim ve gider Betis'li yöneticilerle konuşurum."
SELÇUK MANAV

Fenerbahçede Aurelionun yeri doldurulamdı.
lakin atılan bir kazı var birde
şimdi yerinde Emre var(daha fazla paraya onun yarsısı bile kadar ii değil)

yok artık arkadaşım, emre mi iyi değil, aynı mevkinin adamı değil aurelio ile kıyaslanmaz ama kaliteli çocuktur emre. ama aurelionun yeri josicoyla falan dolmaz tabi

fener bitmiş okeye donuyor ama aurelio daha cok kıvranır oralarda türkiyede fenere gelemez kolay kolay cunku sorunlu gitti aziz almak ıstemeyebılır...

Nedense bazı futbolcular fenerbahçeye kazık atıp gittikten sonra fenerin kıymetini anlıyor.
Tamam iyi futbolcuydun seni aurolla yapan fenerbahçeydi
Trabzondan fenere geldiğinde seni kim tanıyordu.
Nankörlük malesef insanın doğasında var

geLmesini cok isterim ama Aziz bunu asLa kabuL etmez. . .

o da pişman fenerde pişman herkez bin pişman sonuç sıfır?

aziz yıldırım artık naz yapmasında alsın bu adamı,aziz yıldırım naz yapsın,cefayı biz çekelim,yeter artık...

Geri