Atletico kılavuzu Simao..!

otlupeynir

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Bobo, Beşiktaş'ın Portekizli yıldızına eski takımını sordu, olumlu cevap gelince de ayrılık kararı aldı.
Sambacı, 'Beşiktaş'a gönülden bağlıyım ama artık ayrılık zamanı da geldi. Brezilya Milli Takımı'nda oynamak istiyorum. İspanya, Türkiye liginden daha fazla göz önünde' dedi

Beşiktaş'la sözleşmesini uzatma konusunda anlaşamayan Bobo, İspanyol kulübü Atletico Madrid'de oynamak istediğini açıkladı. El Mundo'ya konuşan Brezilyalı futbolcu, Beşiktaş'ın Atletico Madrid'den transfer ettiği Simao'dan gerekli bilgileri aldığını belirterek şöyle konuştu: Fransa, Portekiz ve Brezilya'dan teklifler aldım. Ama bana en cazip gelen teklif Madrid'den. Atletico'da oynamak istiyorum.

KESİN ZEVK ALACAĞIM KULÜP
Teklif aldım ama üzerinde konuşmak için erken. Yine de Calderon Stadı'nda oynamayı çok isterim. Türkiye'de İspanya ligi maçlarını takip ediyorum. Atletico'yu biliyorum ve futbolcularını da tanıyorum. Filipe ile Brezilya U20 takımından tanışıyorum. Elias da benim gibi Corinthians'tan geldi. Simao ile Atletico hakkında konuştum. Bana Madrid'i ve Calderon'u anlattı. Zevk alacağım bir kulüp olduğu kesin. Yeni bir deneyim yaşamak heyecanlı olacak. Atletico'da oynamak benim için iyi olacak.

BURADA 5 HARİKA YIL GEÇİRDİM
Türkiye'deki kariyerim bitti. Değişiklik, başka bir kulübe gitmek istiyorum. 5 harika yıl geçirdim. Beşiktaş'a gönülden bağlıyım ama artık ayrılık zamanı geldi. Brezilya milli takımında oynamak istiyorum. İspanya ligi Türkiye liginden daha fazla göz önünde. Eğer Atletico'ya gidersem milli takım kapısını açacak goller atabilirim.

Bobo: Yüzde 99.9'u yalan..!

Beşiktaş'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Bobo, El Mundo Deportivo gazetesinde çıkan transfer haberlerini twitter hesabında yalanladı.

Henüz Beşiktaş'la da yeni sözleşme yapmak için hiç bir yöneticiyle masaya oturmadığını daha önce belirten Brezilyalı golcü, Atletico Madrid'te oynamak istediği yönünde çıkan haberlerin doğru olmadığı vurguladı.

Bobo, twitter hesabında hayranlarına, 'Şu anda izinli olduğum için Türkiye'de değilim. Hakkımda çıkan transfer haberlerinin yüzde 99.9 yalan' mesajını gönderdi.

Transferde adı bir çok kulüple anılan deneyimli golcüyle yaptığı röportajı yayınlayan İspanyol El Mundo Deportivo gazetesi, 'Bana, Fransa, Portekiz ve Brezilya'dan teklifler var. Ama beni en çok çeken teklif Atletico Madrid'inki. Ben Madrid'de yaşamak istiyorum' diye konuştuğunu iddia etmişti.

Kaynak: Akşam

her iki kaynak da akşam'a ait..kendi kendini yalanlama kendi kendiyle çelişme ancak bu kadar olur..daha fazla yorum yazmaya gerek yok..​

Geri