Atkılar ceza mı getirecek?

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı

Beşiktaşlı taraftarların depremzedelere yardım amacıyla, Fenerbahçe derbisinde sahaya attığı atkılara 'yabancı madde' muamelesi

Van'da yaşanan deprem sonrasında tüm Türkiye gibi spor camiası da ayağa kalkmıştı. Beşiktaşlı taraftarlar da depremzedelere yardım amacıyla, Fenerbahçe derbisinde ‘Tüm atkılar sahaya’ sloganıyla biraraya gelmişti.

Mücadelenin son dakikasında herkes boynundaki atkıları sahaya atmış ve daha sonra bu atkılar Beşiktaş Belediyesi’nin yardım tırında toplanıp, depremzedelere gönderilmişti. Ancak gözlemcilerin bu durumu yanlış yorumladığı ortaya çıktı.

Sahaya atılan atkıların ‘yabancı madde’ olarak tanımlandığı ve Beşiktaş’ın PFDK’ya sevk edildiği belirtildi. Siyah-Beyazlılar’ın bu ‘yardım hareketi’ nedeniyle para cezası alması bekleniyor.

Kaynak

yuh be yuh...

la bu adamlar hangi ülkede yaşıyor yahu,sağır sultan bile duymuştu atkı meselesini...

trübün şovu ve ilginç pankartlarıyla severim bjk taraftarını,ama eğer bu işten ceza alırlarsa seyreyle sen gümbürtüyü :)

edit: ilgili bir haberde yorumlar ilginç...hatta bir taraftar pfdk yı aradığını ve böyle bir şeyin nasıl olabileceğini soruyor.Aldığı cevap netİşimizi yapıyoruz,ceza falan yok sadece savunma istendi...

başka bir taraftar da para cezası verilmesi durumunda:
-VERİLEN CEZANIN PARASI VAN DEPREMZEDELERİNE GÖNDERİLSİN ,diyor...

Buna ceza veren olursa adelet olur mu?

PFDK kendinde değil..

Millet t shirt lerini sahaya atsaydı çıpcak mı girceklerdi :)

Harbi saçmaladılar.

Geri