Ati Radeon Hd 2600 ekran kartının ramini nasıl arttırabilirim ?

Letherin

New member
Reaction score
0
Benim Toshiba a200 23-u model bir laptop um var..
Ve ekran kartım da yazdığım gibi ati radeon hd 2600.. Hyper memory desteği var ve 1.2 gb a kadar çıkabiliyor. Fakat ben bunu nasıl arttırabileceğimi bulamadım..
Yardımcı olursanız çok sevinirim. $imdiden te$ekkürler.

Eğer modeli google dan aratıp baksaydın "bence öyle bir$ey yok" demezdin.
böyle bir $ey var ki soruyorum.

Model paylaşımlı olabilir artırılabilen bellek diorsa muhtemelen öledir ve bios ayarları içerisinden ekran kartına ayrılmış belleği yükseltceksin. ha eer öle değilse aklıma gelen tek yol eskiden ekran kartlarının belleğini yükseltmek için üzerinde bulunan entegre slotlarına eprom takılırdı. Satıcı firman ile görüş eğer eprom muhabbeti var ise onlar sana yardımcı olacaklardır.

benim bildigim o bellek gerek oldugu zaman otomatik yukseltiliyor.

bende aynı ekran kartını kullanıyotum arkadaşım zaten sen en son bellek desteğini yazmışsın daha üzsütne çıkamazki normalde 1.024 mb kadar çıkar ama vista'nın ayrıcalığı 1279 mb kadar çıkmıştır daha üstüne çıkamazsın.
saygılarımla...

Biosa baktım ve orada herhangi bir$ey bulamadım.. bir çok yabancı sitede ise genellikle bu tarz sorulanlara yeni bir ekran kartı al diyorlar onunla uğra$acağına.. Fakat bir arkada$ otomatik olarak yükseliyor demi$ ki bende öyle dü$ünüyorum.
Modify Mobilty diye bir program var bir de onunla deneyeceğim.
ilk mesajda demek istediğim 512 mb sabit bellek ve 1.278 e kadar yükseltilebilir :D

Geri