Ati HD 3200 Bikaç Sorum Olucak:)

Ozcann

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Laptop Alıyorum Özelliklere Gelecek Olursa
Amd Athlon X2 2.0ghz işlemci
3 gb ram
1,5gb Ati Hd 3200 Ekran Kartı

Arkadaşlar Sorum Şu
Bu Ekran Kartı Laptop İçin İyimi Ve Bu Ekran Kartı Kaç Bit
Bunları Öğrenmek İstiyorum
Şimdiden Teşekkürler...

bit olayı tarihe karıştı artık saat hızı onemli.
ekran kartın fena değil ama çokta iyi değil
crysis falan yalan yani ama normal seviye oyunları oynayabilirsin.

omega driver ile crysis çalışacağı söyleniyor ek bilgi vereyim dedim.

Sanmamki Crysis çalıştırsın kendi Laptopumda Nvidia 9300M GS DDR2 256 MB Harici ekran kartı var CoD4 düşük ayarlarda ancak akıcı şekilde oynayabiliyorum kaldıki onboard ekran kartı nasıl oynatsın Crysis uçmamak lazım :eek:

Sanmamki Crysis çalıştırsın kendi Laptopumda Nvidia 9300M GS DDR2 256 MB Harici ekran kartı var CoD4 düşük ayarlarda ancak akıcı şekilde oynayabiliyorum kaldıki onboard ekran kartı nasıl oynatsın Crysis uçmamak lazım :eek:

abi bendede nvidia 8400 var laptopda 128 mb cod4 ü iyi oynuyorum takılmadan ? anakartımda nvidia chipset var ondannmı acaba?

abi bendede nvidia 8400 var laptopda 128 mb cod4 ü iyi oynuyorum takılmadan ? anakartımda nvidia chipset var ondannmı acaba?

Bende oynuyorum diyorumki ayarları yüksek tuttuğum zaman işler değişiyor..Herşeyi açıp çözünürlüğü 1280*960 Yapınca Fps birden 20-22 kare/sn ye düşüyor.Kaldıki Crysiste Max 15-17 Fps oranına çıkar en fazla burada bahsettiğimiz onboard bir kart olduğuna göre Crysis falan hikaye..=)

omega driver ile çalıştığını söylediler dedim gup_gup bilmiyorum deneme fırsatım yok şuanlık =)
dükkandaki bütün laptoplar harici ekran kartlı gelirse bir tane deneyeceğim =)

@gup_gup

omega driverları şuan atileri uçuran driverlar diyebilirim
ben csde normal olarak 20 fps alırken bu driverlarla 90 fpsleri görebildim =)
boy değil işlevi olayı sanki =)

performans olarak nvidiadan iyidir ati =)
ama yazılımsal problemlerini herkes biliyor
o yüzden kullanıyorum evimde işyerinde omega driverlarını =)

Geri