ATHEROS AR5007 802.11 b/g Wİ-Fİ ADAPTER Bİ BAKIN!!!

ismailaga

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Ben Linux U özelliklede Backtrack I Kullanmayı çok Istiyorum Tabi Bunu Ne Için Kullanacağım Malum(wep şifresi Kırmak) Ancak Benim Makinede Atheros Ar5007 Wi-fi Adapter Var Ve Aircrack,netstumbler Tarzı Programlar Bunu Desteklemiyor Edimax Tarzı Bir Wi-fi Adapter Alsam Bu Sorun çözülürmü Laptop Unkinden Ayrı Bir Wireless Adapter Kullanabilirmiyim Eğer Olur Diyorsanız Nasıl Bir Cihaz önerirsiniz Yardımlarınızı Bekliyorum çok Teşekkürler şimdiden....------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

backtrack i usb den çalıştırıyorum login:root password:toor giriyorum ve startx komutunu yazıyorum ancak kde masaüstü geleceği yerde reboot ya da poweroff yapmamı istiyor sabaha kadar en az 15 kez denedim hep aynı yerde kalıyor acaba sorun benim chipset te mi atheros marka chipset var makinada....

ne kadar forum site varsa gezdim hiç bi sonuç yok zaten burda da sorduğum hiç bi soruya cevap alamıyorum yardım edin....

Geri