Savcı Yalçınkaya'ya şok hatırlatma!

yani şimdi genelkurmay başkanı hain olamazmı ?ve kaldı ki savcı sarıkaya gerçekten hasızmı her insan hain olamazmı genelkurmay sut ten çıkmış ak kaşıkmı ? bu ulkede derin devleti çözecek adamın meslek hayatı bu kadar basit mi biter ? ben daima sarıkaya nın haklı olduğuna inanıyorum

Sana aynen katılıyorum kardeş.
Savcı Sarıkaya haklı olabilir.

Yukarıdeki sözleriniz Savcı Yalçınkaya için de geçerli değil mi?
Savcı Yalçınkaya da haklı olabilir.
Yani hainlik sadece askere ait bir kavram değildir.
Başbakan ve cumhurbaşkanı da hain olabilir.
Gazetedeki köşe yazarı da hain olabilir.
Hain olmak için resmi devlet görevlisi olmak şart değildir.

O KADAR LAİKSENİZ, VE HAYATINIZIN HER ALANINA BUNU YANSITMAK İSTİYORSANIZ ÖZGÜRSÜNÜZ, AMA ÖNCE ADINIZDAN BAŞLAYINIZ SAYIN SAVCI.
ABDURRAHMAN : Rahman olan ALLAH'ın KULU DEMEKDİR. Varın babanızı dava edin bulabilirseniz Bir allahın kulu hakime de, ADINIZI DEĞİŞTİRİN ÖNCE. BIRAKIN BU İKİ YÜZLÜLÜĞÜ.
İNSANLIKTAN, VİCDANDAN BİRAZCIK NASİBİNİZ VARSA HUKUK NEDİR ÖĞRENİN ÖNCE!
HUKUK: Adalet Kavramı gibi Kuranın bir kavramı olup arapça Hak kelimesinin çoğulu Haklar demekdir. VE ne hazin bir manzaradır ki Rahmanın kulu ( ABDURRAHMAN ) HAKLARI TIRPANLAMAK YOK ETMEK İÇİN GÜYA HUKUKU ( hakları ) KULLANMAKTADIR. Hiç haklar, haklara karşı olabilir mi?
KARANLIKLARINIZLA BAŞBAŞA KALIN SAVCI BEY!

Alıntıdır...

ben sonuna kadar savcı beyın yanındayım nasılda kraldan kralcısınız yahuuu bır ınsan her mevkıde olabır dıye suc ısleme hakkına sahıp degıldır o zaman basbakan degılde kral olsun padısah olsun yahu ınsanız suc ıslemısse bu adalet bu vatan hepımızın eger bu davada yargılananlar ınsansa yargılanacaklar sucluysa cezalarını cekecekler ıyı herkez suc ıslesın arkası saglam olan bu suclardan yırtsın nasıl anlayıstır nasıl anlamıyorum yahuuu

Bence bu olay yanlıdır..YArgı yanlı bir tutum takınmıstır..hatta ATATÜRKÜN partisi-Atatürk ün ordusu derken işler bu noktaya varmıstır..Kardeşim ATATÜRK ün en büyük mirası hayali demokrasi değilmi..laiklik değilmi..Adamlar secime gitmiş bu şekilde meclise gelmiş nerde sizin demokrasi anlayısınız yoksa demogoji anlayısımı demeliydimm..

Artık yeter be 12 eylülde kuyruk acısı olanlar hala bi hesap peşindeler nerden tuttursak yeter düşüncesindeler kimisi yargıc olmuş kimisi medya patronu hala 12 eylülde yapamadıklarının hesabının peşindeler laikliği -demokrasiyi-düşünen yok kimsenin umrunda değilde zaten..
Yamillet donsuz geziyorr özgürlük oluyorda dini ve vicdani değerleriyle yasamaya kalkınca türban ve seriat oluyor..

Bu ülkede akp 1000 vekillede gelse şeriatı getiremezz..bu ülke bu ve benzeri yollardamnn çok gectii.buna kimsenin gücü yetmezz..gercekleri görün birilerinin kişisel arzuları ve hesaplarına alet olmayın..
Okula öyle öğretmenler geliyor sizlerde görmüşsünüzdür manken gibi hatta son zamanlarda mini etek ve transparan giyenler var..artık öğrenciler derste mastrbasyon yapıolar..
bumu ii olan..Türkiyede Türban sorunu yada laiklik sorunu yoktur..
Türkiyede demokrasi sorunu -ayıbı vardır..

Medya Darbesini gördük.... şimdide yargı darbe yapmaya çalışıyor , amaçları halkı karşı karşıya getirmek.Böyle insanları (savcı ve destekçileri vb. gibi...) konuşarak, diplomatik yollarla ikna edemessin çünkü onların amacı her türlü iyiyiye giden düzeni ve bu ülkeyi yıkmak benim anladığım kadar...Çünkü onlar vatan haini, Onların ne Türk nede Müslüman olduklarına inanmıyorum.
-Türkiye hakkında yapılan her türlü iyi davranıştan rahatsızlar bu yönüyle vatan hainleri diyoruz.
-İslam'dan ve Allah'ın adının geçtiği her şeyden rahatsızlar bu yönleriylede kafirler.

Allah sonlarını yakın etsin

dünya üzerinde Mazlum-Der kadar "kolpa" bir insan hakları derneği daha yoktur
öldürülen aydınların değilde, "işlerine gelen" insan haklarının savunucusu olurlar
en temel insan hakkı olan yaşama hakkını savunma özürlü olan zat-ı muhteremlerin,Yeni Asya ve Vakit gazeteleri ile organik bağlarını görünce insan hakları savunmaktan çok acıtasyon yapmaya çalışan, dernek tüzüğünde yazanın aksine siyasi partilerle içe içe,el ele, kol kola hatta bir takım siyasi partilerin direkt kucaklarında olduklarını görebiliyoruz

subjektif bir yaklaşımla "insan hakkı" savunduğu izlenimi veren bu kuruluşun genel başkan yardımcılarından bir tanesi olan Ayhan Bilgener, pkk nın yayın organı olarakta bilinen Özgür Gündem gazetesinde köşe yazarıdır
pkk yanlısı insan hakları savunucularının bile savunucusu olacaksanız çok yazık diyorum

burdaki çogunluk ön yargıyla bakıyor yada siyasi ..AKP nin kapatılması kimin yararına? Açılan davanın birgünlük Zararını gördünüz.sallayın sallayabildiğiniz kadar "hakimiyet kayıtsız şartsız demekki milletin değilmiş"

tamam o zaman her cumhuriyeti korumaya çalışan başsavcıyı görevden alalım.olurmu öle şey yaw.helal sana başsavcım seni kimse durduramıycak.gerçekleri göstermene kimse mani olamıcak

Bu adam bence kukla, aklı yerinde, ülkesini ve milletini düşünen bir insan böyle davranmaz. İnsanların beynini yıkıyorlar inş. milletimiz bu tip insanlardan bir an çnce kurtulur.

Geri