Atatürk'e boyalı saygısızlık

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
ADANA (İHA) - Adana'da kimliği belirlenemeyen kişilerce bir ilköğretim okulu bahçesindeki Atatürk büstüne boya dökülüp bıyık yapıldı, okul duvarlarına uygunsuz yazılar yazıldı.

ata_boya_200.jpg

ata_boya.jpg

Emine Sapmaz İlköğretim Okulu yöneticileri, Atatürk büstüne boyalı saygısızlık yapıldığını ve okulun duvarına uygunsuz yazılar yazıldığını fark edince polise haber verdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, okulun tuvalet duvarına ve güvenlik görevlisi kulübesine, müdür yardımcıları ve öğretmenler hakkında uygunsuz yazılar yazıldığını, bahçedeki Atatürk büstüne boya dökülüp bıyık yapıldığını tespit etti. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

mynet.com

----------------------------------------------
Ölümüne Atatürkcüyüm

Bunları yapan VATAN HAİNİDİr bence.Allah cezasını versin:mad:

kimin, niye yaptığı belli olmadan konuşmak doğru olmaz.
ama bu terbiyesizlik YAPILMAMALIYDI!!! :mad:

yoq arkadaş ne desem boş ne desem yaw...

böylelerini asmadığımız için böyle olaylar devam edecek ve bu o.ç lar ortalıkta finq atmaya devam edecek...

bu okulun bekçisi yok mudur?
neden bunlara izin verilmiştir?
bunu yapanı yatırıp boyamak gerekmez midir?

Büyük TerbiyesizLik.!
Büyük AcizLik.!
Bu NasıL Bir OkuLdur ki Bu TerbiyesizLik YapıLıyor Ve Kimse Görmüyor ?
Gerçekten Çok Şaşırtıcı.

adana gibi yerde şaşılacak şey değil kaç tane millet yaşıyo pkk yandaşları da dahil

Ne demek Adana gibi yerde?:cursing:
Ben Adanalıyım,Adana'da oturuyorum ve asla bir teröristle karşılaşmadım.

Emine Sapmaz İlkoğretim Okulu'ndan mezunum.Adana'nın en iyi devlet okuludur...
O muhitte terörist filan olmaz.

Olay yazın gece olmuş.Gece bekçi ne gezsin?Aynı zamanda şuan okula gidip bakarsanız bu saygısızlıktan dolatı kürsünün tamamen yıkılıp,yerine yenisin yapıldığını da görürsünüz.

Yapan o.çocukları da elbet cezalandırılacaktır.

Atatürk ne büyük bir liderdir ki ölümünün üstünden yıllar geçmesine ragmen hala hazmedemeyip zarar vermeye calısan aciz insanlar var...

Geri