Atatürk Büstüne Sahip ÇıkmadıLar!..

ßLu£

Banned
Reaction score
0
F.Bahçe’nin eski futbolcu Engin Verel’in önceki gün katıldığı bir programdaki, ‘kayıp büst’ iddiası Sarı - Lacivertlileri birbirine düşürdü. Kayıp büst Atatürk’ün kendisi tarafından yaptırılmıştı.

Gata_fb.jpg

F.Bahçe Spor Kulübü`nün Kuşdili`ndeki lokali 1932`de yanmış ve binanın yenilenmesi için Cumhuriyet Gazetesi`nin başlattığı kampanyayla kulüp için 1800 lira toplanmıştı. Bu miktar yetmemiş ve bina Mustafa Kemal Atatürk`ün katkılarıyla yeniden inşa edilebilmişti.

Sarı - Lacivertli yönetim Mustafa Kemal`e teşekkürlerini sunmak için büstünü yapıp statlarına koymak isteseler de, Atatürk buna ancak, büstünü kendisi yaptırması karşılığında izin verir.

Fakat kendi büstünü yaptırıp kulübe veren Atatürk`ün bu eşsiz eserinin nerede olduğu bilinmiyor. Verel`in iddiasına göre büst, Dereağzı Tesisleri`nde duruyor.

F.Bahçe Müzesi Müdürü Alp Bacıoğlu söz konusu eseri 1960`lı yıllarda gördüğünü, 70`li yıllarda uzun süre arasalar da bulamadıklarını, yani büstün kayıp olduğunu söylüyor. F.Bahçeliler ise büstün bulunup Saracoğlu`na getirilmesini bekliyor.

Heh bir Atatürk ve cumhuriyet düşmanı oLmadığımız kaLmıştı!

Fenerbahçe cumhuriyeti oLayını fazLa ciddiye aLmışLar heraLde :gulumseCocuk:

F.Bahçe Müzesi Müdürü Alp Bacıoğlu söz konusu eseri 1960`lı yıllarda gördüğünü, 70`li yıllarda uzun süre arasalar da bulamadıklarını, yani büstün kayıp olduğunu söylüyor.

eğer gerçekten bu durum söz konusuysa,büyük bir ayıbın içindedir o dönemin yetkiLiLeri..

Off sıktınız artık.

Hergün saçma sapan bi haber çıkarmazsa rahat uyuyamıyo millet.

3.Dünya savaşı çıksa onuda bizden bilecekler.

Bu İddia F.Bahçe'nin Eski FutboLcusu Engin VereL'e Ait Zaten ALp BacıoğLu'da DoğruLar NiteLikte Bir AçıkLama Yapmış KaLdı ki VereL Neden Ekmeğini Yediği Takıma Çamur Atsın?
Biz Yapmayız, YaLan Haber, ÇekemiyorLar Bizi vs Laf SaLatası Yapıp oLaydan SıyrıLmak KoLay oLmayacak Gibi Bu Sefer =)

Millet kendini gündeme getirip reklam yapmak için güzel yol buluyo valla.

Bende reklam yapıyım biraz büstü ben çaldım şimdi kendi müzeme koydum:D:D

Geri