sevmek izafi bir kavramdır yani anlamak için yaptığı işe bakmak gerekir
nasılki din laftan-şekilden ibaret değilse yaptığı işe bakmak gerekir
''ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz'' Ziya Gökalp
iğreniyorum takkıye den(ikiyüzlülük) ten
her türlü yalanı dolanı iftirayı hırsızlığı hainliği din üzerinden yapıp, Atatürke bağlı kalacağına namus yeminleri ederek Atatürkün arkasına sığınıp Peygamberin sırtına çıkarak halkı kandıran yobazlardan ve destekçilerinden iğreniyorum ..bu yobazlara aksi bir şey dendiğinde seni kafir kominiz münafık ilan ederler
yukarda anlatılanlar sevmekse muhammedi zannedersem ben ve benim gibi milyonlar peygamberi tam anlamıyla sevemiyoruz
çünkü muhammed gibi bir şahsiyeti kendi menfeatleri uğruna şekilden şekile sokup arkasına sığınanlardan iğreniyorum
ama şunuda diyorumki sizi gidi takkıyeciler sizi gidi ikiyüzlü münafıklar ben peygamberi sizden daha fazla seviyorum
Saygılarıma
Gökhan
Peygamberi normal bir lider gibi tasvir etmek yanlışmı????
peygamberi hristiyanlar gibi tanrısallaştırmakmı lazım????
neden peygamber normal değil yoksa anormal mi demek istiyorsun???
bak sana söylimm muhammed sıradan bir arap tı ve hiç bir şekilde tanrısal bir özelliği yoktu yani muhammedi olduğundan fazla göstermeye çalışarak ancak şirke koşulur
muhammedde hiçbir anormallik yada tanrısallık yoktu sıradan normal bir araptı
onu tanrısallaştırmaya çalışmak büyük hatadır
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşım saygılı olmak nedir bilmez misinsen?
Ve bu forum moderatörleri neden bu saygızlığa göz yumarlar anlamıyorum,okumuyyorlar ilgilenmiyorlar mı acaba?
Peygamberimizden söz ederken terbiyeni takın.
Sen kimsin de -bak sana sölylim gibi ifadeler kullanarak açıklama yapıyorsun.
Peygamberimiz insandı,tanrısallık olduğunu kimse iddia etmedi,saçmalama artık...
Haddini aşıyorsun çünkü.
Senin gibilere laf anlatmak ne mümkün?Yazık sana,sana emek verenlere.
biras konu disi ama ato baskanina soruolar nie gozaltina alindin die kendine sawuncak birseyi olmadigi icin atatürkü sewıorum onun için alındım dıor en ıı cwp onu gozaltına alan polısten sewıorsun ama kasadakı paralarda atatürk yoq

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu arkadaşımız Atatürkçümü,ilkelerine kurallarına,vasiyetine sahip mi çıkıyor.
Şu kullandığı Türkçe'ye bakın lütfen,avatar olarak kullandığı resme bakın(pichliq olsun)
yazık size
Milli his ile dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin milli ve zengin olması, milli hissin gelişmesinde başlıca etkendir. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir. Yeter ki, bu dil şuurla işlensin. Ülkesini, yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır.
M.Kemal Atatürk
Türkçe Özürlülerine hitaben.
Atatürk'ü Sevmek,bu harfleri yanyana dizmek değildir
“ Beni görmek demek, mutlaka yüzümü
görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve
hissediyorsanız bu yeterlidir”
M.Kemal Atatürk
----------------------
“Gençler; benim
gelecekteki emellerimi üstlenen gençler…Bir gün bu memleketi sizin gibi beni
anlamış bir gençliğe bırakacağımdan dolayı çok memnunum ve mutluyum.
Buna cidden sevinmekteyim. Fakat beraber yaşadığımız müddetçe benim
hedefime yürümenizi talep etmek, meşru bir hakkım olarak tanınmalıdır.”
Atatürk'ü anlıyoruz mu?Yoksa anladığımızı mı sanıyoruz?
Arkadaşlar dikkatli olalım ...
Ata’dan Mektup
“Beni seviyorsanız ve anlıyorsanız;
Laboratuvarlarda sabahlayın, kahvelerde değil.
Bilim ağartsın saçlarınızı, bigi toplumu olunuz.
Ancak, böyle aydınlanır sonsuz karanlıklar.
Mustafa Kemali anlamak, ağlamak değil;
Mustafa Kemal bilinci, sadece resimde değil”
M.Kemal Atatürk