Atatürkün Arkasına Sığınanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kamer28

DOLUNAY
HH Üyesi
Reaction score
0
Rabbime hamd-ü senalar olsun,yazdırıyor ilham kale
nefret ediyorum

her türlü pisliği yalanı dolanı ülkeyi peşkeşi kendilerini üstün ırk gibi göreni diğer halkı sanki koyun gibi görüp kendilerini çoban zannedip herkesi belli bir yere sürmeye çalışıp
aksi bir konuşma yapıldığında biz atatürkçüyüz biz en iyisini biliriz diyenlerden nefret ediyorum..

atatürkü sevmek yukarda ki yazılanlarsa zannedersem ben ve benim gibi milyonlar atatürkü tam anlamıyla sevemiyoruz..

çünkü atatürk gibi bir şahsiyeti kendi menfaatleri uğruna şekilden şekile sokup arkasına sığınanlardan nefret ediyorum..

ama şunuda diorumki sizi gidi yalancılar ben atatürkü sizden daha fazla seviyorum..

arkandayım :] tebrikler icinden gelenleri yazmıssın ve en dorularını yazmıssın

Sevgı dilde degil,icte olmali

katılmamak mümkünmü ? ellerine sağlık

Bir taraf Atatürk'ün arkasına sığınır ama akıllarında laiklikten başka Atatürk ilkesi yoktur.diğer taraf İslam'ın arkasına sığınır daha başörtüsü sorununu halletmek için ortaya çözüm önerisi atmaz.

Ve işin en ilginç yanı birbirlerini yemekten başka b.ka yaramazlar =)

bakalım bu ergenekon işi atlından kim çıkcak merak ediyorum ordaki 13 şehitimizi rahmetle anıyorum adamların elindeki bombayı alıp size daha iyiysini vercez deyip onları orda svunmasın bırakan subayların allah cezalarını versin (burda allah dedim herhalde şeriatçı olmayız inşallah)

nefret ediyorum

her türlü pisliği yalanı dolanı ülkeyi peşkeşi kendilerini üstün ırk gibi göreni diğer halkı sanki koyun gibi görüp kendilerini çoban zannedip herkesi belli bir yere sürmeye çalışıp
aksi bir konuşma yapıldığında biz atatürkçüyüz biz en iyisini biliriz diyenlerden nefret ediyorum..

atatürkü sevmek yukarda ki yazılanlarsa zannedersem ben ve benim gibi milyonlar atatürkü tam anlamıyla sevemiyoruz..

çünkü atatürk gibi bir şahsiyeti kendi menfaatleri uğruna şekilden şekile sokup arkasına sığınanlardan nefret ediyorum..

ama şunuda diorumki sizi gidi yalancılar ben atatürkü sizden daha fazla seviyorum..

Sen ilk önce o ulu önder Atatürk'ün A'sını büyük harfle yazmayı öğren! Sonra Atatürk'un nutkunu oku! Sonra Atatürk devrimlerini öğren! Sonra gel, burada yazışalım.
Evet birader! Ben Atatürk'ün arkasına sığınıyorum ve onun önderliğinde yaşıyorum. .

Sen ilk önce o ulu önder Atatürk'ün A'sını büyük harfle yazmayı öğren! Sonra Atatürk'un nutkunu oku! Sonra Atatürk devrimlerini öğren! Sonra gel, burada yazışalım.
Evet birader! Ben Atatürk'ün arkasına sığınıyorum ve onun önderliğinde yaşıyorum. ABD, AB ve arap kıçı yalamaktan çok daha şerefli ve insancadır.

Düşüncelerini başkalarına hakaret etmeden edebli bir biçimde beyan etmekten aciz kişilerin ben Atatürkün önderliğinde yaşıyorum diyerek kendi cehaletlerine kılıf uydurmaları heralde Ata'ya yapılabilecek en büyük kötülüklerdendir.

Bunların Atatürkçülük alakası yok. Zaten kendileride itiraf etmişler. Maske düşünce çirkefleşiyorlar.

Düşüncelerini başkalarına hakaret etmeden edebli bir biçimde beyan etmekten aciz kişilerin ben Atatürkün önderliğinde yaşıyorum diyerek kendi cehaletlerine kılıf uydurmaları heralde Ata'ya yapılabilecek en büyük kötülüklerdendir.
EVET BUNLAR İÇİN ATATÜRK BİR MASKEDİR BALODA YADA CENAZEDEKİ KARA GÖZLÜK GİBİ BÜTÜN HUKUKSUZLUĞA BÜTÜN SAPITMALARA BÜTÜN EKSİK YÖNLERE VE HER KÖTÜ ŞEYİ GİZLEMEYE YARAYAN BİR MASKEDİR.TAKARSIN GÖZÜNE VE YAPARSIN HERŞEYİİ.O ARAP DEDİKLERİ ESKİ CAHİLİYE DÖNEMLERİNDE PUTA TAPANLARIN YOLA ÇIKARKEN TATLI VE UNDAN YAPIP HEM TAPTIKLARI HEMDE ACIKINCA YEDİKLERİ CİNSTEN PUTLAR GİBİ.SEVMELERİNİ ANLAYABİLİRZ AMA KULLANIP YEMELERİNİ ASLAA.

olay budur Düşün Artık yakamızdan Atatürk ü bırakın daha rahat sevelim.. Mükemmel bir yazı yüreğimizden geçenleri yazmışsın dostum tebrikler...

Evet birader! Ben Atatürk'ün arkasına sığınıyorum ve onun önderliğinde yaşıyorum. ABD, AB ve arap kıçı yalamaktan çok daha şerefli ve insancadır.

Atatürkün nutkunu okuyupta senin gibi olacaksak hiç okumayalım.senin gibi sahte Atatürkçülerin ne mal olduklarını biliyoruz.Avrupaya özenirsiniz dansınızla, içkinizle,yılbaşınızla ondan sonra AVRUPA BİRLİĞİNE karşıyız dersiniz..

süper yazı yazmışsın kardesim tebrikler...Artık o kadar kendi zavallı dusuncelerıyle Atamızın arkasna sıgınıyorlar kı karsı gorus bildirince bizi Ataturk dusmanı olarak gorebılıyorlar....

seviyenize dikkat edin burası kahvehane degil tekrar uyarmıyacam agzınıza ne gelirse söyleyebileceginiz bir yer degil

Atatürkün nutkunu okuyupta senin gibi olacaksak hiç okumayalım.senin gibi sahte Atatürkçülerin ne mal olduklarını biliyoruz.Avrupaya özenirsiniz dansınızla, içkinizle,yılbaşınızla ondan sonra AVRUPA BİRLİĞİNE karşıyız dersiniz..

Fethullahçıların genel söylemi;sahte Atatürkçü derler tüm Atatürk'ü savunanlara.bir deşifre yöntemidir.Bilgi.Dinime küfreden bir MÜSLÜMAN OLSA DEYİMİ VARDIR AYNI ONUN GİBİ.

peygamberin sırtından geçinenler.....

nefret ediyorum

sevmek izafi bir kavramdır yani anlamak için yaptığı işe bakmak gerekir
nasılki din laftan-şekilden ibaret değilse yaptığı işe bakmak gerekir

''ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz'' Ziya Gökalp

iğreniyorum takkıye den(ikiyüzlülük) ten

her türlü yalanı dolanı iftirayı hırsızlığı hainliği din üzerinden yapıp, Atatürke bağlı kalacağına namus yeminleri ederek Atatürkün arkasına sığınıp Peygamberin sırtına çıkarak halkı kandıran yobazlardan ve destekçilerinden iğreniyorum ..bu yobazlara aksi bir şey dendiğinde seni kafir kominiz münafık ilan ederler

yukarda anlatılanlar sevmekse muhammedi zannedersem ben ve benim gibi milyonlar peygamberi tam anlamıyla sevemiyoruz

çünkü muhammed gibi bir şahsiyeti kendi menfeatleri uğruna şekilden şekile sokup arkasına sığınanlardan iğreniyorum

ama şunuda diyorumki sizi gidi takkıyeciler sizi gidi ikiyüzlü münafıklar ben peygamberi sizden daha fazla seviyorum

ellerine klavyene sağlık güzel bir yazı

Evet birader! Ben Atatürk'ün arkasına sığınıyorum ve onun önderliğinde yaşıyorum. .

yaw ne alaka şimdi atatürkün a sını küçük yazınca atatürk mü küçülüyor?? ne oluyor anlamadım. çocuk doğru yazmış atatürkü sömürüyorlar başta chp ve işbirlikçi satılmış medya

Ya Dinin arkasına sıgınanlara ne diyecegiz?Her gün neredeyse bir din sömürüsünü,Müslümanım deyip en aşagılık eylemi yapan bir siyasetçi görmüyormuyuz?Bunu görmüyeceksiniz?Bugün bir yerde bu özgürlüğü size veren sistemin liderine arkadan dolanarak saldırmanızı saglayana ,fırsat yaratıp,yaratıp saldıracaksınız.Birer Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı olarak yetiştirildiniz Emperyalist işbirlikçisi tarikatlar kanalıyla.Atatürk'e saldırıdır sizin yaptıgınız hiç agzınızda eveleyip gevelemeyin.Atatürk'ü sevmiyorum diyemiyorsunuz çünkü o zaman gerçek yüzleriniz ortalığa dökülüveriyorsunuz ama Atatürk'e sahip çıkan onun degerleri özümseyenlere,saldırarak uzmanı oldugunuz takiyyeyi ve arkanızdaki emperyalist işbirlikçiligini deşifre ediyorsunuz.Özgürlükçüyseniz, Gerçek dindarsanız Atatürk'e sahip çıkarsınız ve Atatürk'e sahip çıkana da sahip çıkarsınız..

Sizin yaptıgınız açıkça Atatürk'e saldırı aslında Atatürk'ün tüm ilkelerine karşısınız ama sözde Atatürk'ü seversiniz.Atatürk'ü sevmek ona ve onun eserlerine sahip çıkmak değil.Atatürk'ü sevmek onu ve onun eserlerini yıkacagını binlerce kez beyan eden liderleri %47 ile başa getirmek,Atatürk'ün sonu geldigini söyleyebilen birini Cumhurbaşkanı yapabilmek hiç değil.Siz ancak bu din ve duygu sömürüsüyle zır cahilleri kandırabilirsiniz ama artık herkes gördü gerçek yüzünüzü.Atatürk'ü seven onun eserlerine saldıranların yanında olamaz ama siz onların yanındasınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri