Atatürk'ü niçin sevmiyorlar

emegine saglik arkadasim.roman tadinda cok guzel bir paylasim olmus.Ben sahsen o odada konsolosun ve amiralin morarmis suratlarini bizzat gormeyi cok isterdim...devlet adami durusunu basimizdakilere ogretirsin ogretmesine de ;her olayda ensesine tokat atan, dediklerini yapincada yildizli pek iyi cakan abd ve ab ye karsi o durusu sergileyecek ne yurek var onlarda ne de bilinc...

-'Siz kiminle neyi konuştuğunuzu biliyor musunuz ? Ben Millet Meclisinin Başkanı ve Türk Orduları Başkomutanıyım. Savaş açmaya da barış yapmaya da tam yetkiliyim. Peki siz kimsiniz ?! Hükumetiniz adına savaş ve barış göruşmeleri yapmaya yetkili misiniz ? Böyle bir yetkiniz varsa görüşelim. Yoksa (eliyle kapıyı gösterdi) buyurunuz dışarıya, efendim !..'

Atatürk'ün başyaveri Salih Bozok' un anılarından

hemen 550 tane sipariş verelim bu kitaptan
okuyup utanırlar ve kendilerine gelirler belki
sanmıyorum ama

Saygı göstermeyip saygı beklemek KAHPELERE yakışan bir özelliktir.bunu sokakta bile anlarsınız Cumhuriyetimizin kanunlarına kurallarına tüzüklerine saygı göstermeyip inançlarına saygı bekleyen YOBAZLARDA BÖYLEDİR.

Eline sağlık. Çok güzel bir bilgi. İnsanın gözleri doluyor nerden nereye geldik? Keşke başımıza gelen herkes onun 10 da 1 i kadar olabilseydi.

Karabaş efendi... Konu ile alakalı olmayan yazılar yazıyorsun. Çok hızlı yorumlar yetiştirdiğinden kalemindeki civatalardan bazıları gevşemiş olmalı. Onlardan birkaçını sıksan iyi olur. Ayrıca, bu ülkede dindar ile yobaz arasındaki narin çizgiyi sen nasıl belirleyebildin, hangi bilimsel araştırma eserinden yola çıkıyorsun bilmiyorum ama, henüz yobazın tam karşılığı yokken sürekli bu kelimeyi ortaya atıp inançlı veya yanlış inanan insanları alaya alıp ayrıca hakaret etmekten vazgeç. Az önce alevi olduğunu söyledin. Kendine yapılacak bu tarz bir ithamda nasıl hoplardın onu da bi hesaba kat, o olay daha vuku bulmadan kendi çapında önlemini almış ol.

eLLerine sağlıK harıka bır yazı ....

Karabaş efendi... Konu ile alakalı olmayan yazılar yazıyorsun. Çok hızlı yorumlar yetiştirdiğinden kalemindeki civatalardan bazıları gevşemiş olmalı. Onlardan birkaçını sıksan iyi olur. Ayrıca, bu ülkede dindar ile yobaz arasındaki narin çizgiyi sen nasıl belirleyebildin, hangi bilimsel araştırma eserinden yola çıkıyorsun bilmiyorum ama, henüz yobazın tam karşılığı yokken sürekli bu kelimeyi ortaya atıp inançlı veya yanlış inanan insanları alaya alıp ayrıca hakaret etmekten vazgeç. Az önce alevi olduğunu söyledin. Kendine yapılacak bu tarz bir ithamda nasıl hoplardın onu da bi hesaba kat, o olay daha vuku bulmadan kendi çapında önlemini almış ol.

önce konuyu oku idrak etmeye çalış sonra gel benim yorumumla alakalı söz söyle.

benim mesajımda saygı göstermeyipte saygı bekleyenlere örnek vermişim iyi oku anlamaya gayret et.

ATT000451.jpg

ataturku sewmeyenlere guzel bi cewap.uzerine alinan varsa yazsin buraya...

hain ve i...e oldukları için olabilirmi ??

Ataturku sevmeme dıye bısey sozkonusu degıl bu ulkede aklı basında herkez ataturkü sevıyor ... sevmeyenler Çıkar sahipleridir yada koyu cahillerdir ....

Geri