''Atatük'ü sevmiyorum'' diyen bu kadın kim?

« ß@Dß®¥ »

Øяg¥ αηGєℓ
Reaction score
0
118m70i.jpg

Nuray Canan Bezirgan, İstanbul Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Tibbi Dökümantasyon Bölümü ikinci sınıf öğrencisiyken başörtülü sınava girmek isteyince 6 ay ceza aldı. Cezası ertelenince Kanada'ya iltica etti ve 7 yıl orada yaşadı.

7 yıl aradan sonra Türkiye’ye dönme kararı ise şöyle açıklıyor: Oğlum kardeşleri, arkadaşları ve bizimle iletişim kurarken İngilizce’yi tercih etmeye başladı. Müslüman nüfusun az olması da diğer bir etken oldu. Kanada vatandaşlarıyla bu bağlamda ortak paydamız az olduğundan Türkiye’yi özlüyordum. Hem çocuklarımın kültürel erozyona uğramalarının önüne geçmek hem de kendi kökümüz Türkiye’de olduğu için dönme kararı aldım."

Bezirgan, 2.5 saat içinde kabul edildiği Kanada vatandaşlığını neden kabul ettiğine dair soruya ise şöyle cevap veriyor: "Yasak beni kaçırtmadı. Amacım, bu mücadeleyi yurt dışına taşımaktı. Kaçacak kadar korkak olsaydım zaten Türkiye'de bu kadar kendimi öne atmazdım."

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9153991.asp?top=1

Alıntıdır.​

Yaw Bu kadın Kim La

böyle bir cümle kurduysa eğer onun cezasını zaten allah verir atatürk olmasaydı kafasına takacak türban bulabilirmiydi acaba memlekette çocuklarım asimile olduğu için tr ye döndüm diyor atatürk olmasaydı daha doğmadan kendisi zaten asimile olacaktı,atatürk olmasaydı sömürge ülkesi haline gelen osmanlıda müslümanlıkmı kalırdı bu kadar kafası yok gerizekalının

aslında "Atatürkü sevmeme gibi bir hakkımızmı var"diyerek nekadar doğru dediğini goruyoruz çünkü kimse atatürkü sevmek zorunda değil ama SAYGI duymak zorunda...sizlerin kaldıramadığı bu saygısızlık yapsa hep beraber karşısında duralım ama ozgur bir şekilde kişisel goruşlerini soylemiş ve topa tutuyorsunuz ee nerde savunduğunuz demokrasi ve ozgurluk...

aslında "Atatürkü sevmeme gibi bir hakkımızmı var"diyerek nekadar doğru dediğini goruyoruz çünkü kimse atatürkü sevmek zorunda değil ama SAYGI duymak zorunda...sizlerin kaldıramadığı bu saygısızlık yapsa hep beraber karşısında duralım ama ozgur bir şekilde kişisel goruşlerini soylemiş ve topa tutuyorsunuz ee nerde savunduğunuz demokrasi ve ozgurluk...

İnsan sevmediği bir şeye nasıl saygı dayabilir ? Saçmalık. Açıkça onun görüşlerine katıldığını söyleyemiyorsun değil mi arkadaşım?

Mecliste akp ve dtp li vekillerden kim seviyorki Atatürkü bu kadın sevsin ?

Onu kim sevsinki müslümanız diye geziniyolar ama herkese saygısızlık vs diz boyu müslümanlıkta böyle bişey yok sahte müslümanlar sizi...

bu ve bunun gibiler kansız arkadaşlar kanı bozuk hepsinin

İlk olarak kendisi atatürkü sevmek zorunda değil ama yaptıklarını acıkca görmesine rağmen sırf fatih altaylınında televizyona cıkarmasıyla yok efendim başka devletlerin egemenliginde olsa dinini özgürce yasarmış yok atatürk dinle ilgili kısıtlamışmış...
Zaten bu kadının saçmaladıgını su laflarından anlarız:
Humeyinin rejimini desteklemiyorum humeynin düşüncelerini desteklemiyorum ama seviyorum:durdurun
Bu ne demek ya...
Ve eğer yorumlarını dinleseydin atamızın yaptıklarınada bir saygısı olmadıgını gorurdun
O ve onun gibi insanların ne cennette nede cehennemde yeri var bence

İlk olarak kendisi atatürkü sevmek zorunda değil ama yaptıklarını acıkca görmesine rağmen sırf fatih altaylınında televizyona cıkarmasıyla yok efendim başka devletlerin egemenliginde olsa dinini özgürce yasarmış yok atatürk dinle ilgili kısıtlamışmış...
Zaten bu kadının saçmaladıgını su laflarından anlarız:
Humeyinin rejimini desteklemiyorum humeynin düşüncelerini desteklemiyorum ama seviyorum:durdurun
Bu ne demek ya...
Ve eğer yorumlarını dinleseydin atamızın yaptıklarınada bir saygısı olmadıgını gorurdun
O ve onun gibi insanların ne cennette nede cehennemde yeri var bence

merak etme arkadaşım videosunuda izledim gazete küpürlerinide okudum...ve Atatürk dini kısıtlamamıştır bugunki kendini Atatürkcü sananlar dini kısıtlamaktadırlar Atatürkcülük üzerinden cumhuriyetcilik üzerinden kaldıramadıkları düşünceleri iptal ediyorlar buna benzer bir açıklama bulunmuştu kendisi ve katılıyorum bu açıklamasına...ve tekrar soylum insanların kimi sevip sevmiyeceğine bizlr karar veremyiz bizlerin yapabileceği şey değerlerimize olan saldırıları engellemektir kişilerin hür iradelerine müdahele etmek değil...

İnsan sevmediği bir şeye nasıl saygı dayabilir ? Saçmalık. Açıkça onun görüşlerine katıldığını söyleyemiyorsun değil mi arkadaşım?

Walla ben okuldaki hocaların coguna saygı duyuyorum kimine istedigim için kimine ipe ipe.
Sevmediğim nefret ettiğim hocayada saygı duymak zorundayım sıkıysa duymayım artislik yapayım bakalım o okul bitiomu =)

Sen kimsinde Atatürkü sevmiyorum diyebiliyorsun..

Atatürk'ün ne yaptıgından haberin yok daha salak kadın....

Aslında bu kadını muhatap alanlarda suç....

açıkca atatürkün sevmiyorum demesini kaldıramıyorum diyemiyorsun dime sevmesem sevmem derim sizn gibi ikili oynamam ben...kendi fikirlerini soylemiş ancak senin olgunluğun bukadar olduğu için bunu kaldıramıyorsun ...oyuzden konuşmya deymezsin....olayı kişiselleştirceksende pm atarsın...:goz:

Hiç şaşırmadım bunların ağababaları başları Türkiye Cumhuriyeti ile derde girince ya Almanya(Şevket Yılmaz) ya Avustralya(Esat Coşan) yada ABD(Fetullah Gülen)ye kaçarlar Buradayken çok beğendikleri İran veya Suudi Arabistana gidenini ben hiç görmedim.Bu da Kanada'ya iltica etmiş,pek beğendiğin molla Hümeyninin ülkesi İran'a niye kaçmadın.

Sen kimsinde Atatürkü sevmiyorum diyebiliyorsun..

Atatürk'ün ne yaptıgından haberin yok daha salak kadın....

Aslında bu kadını muhatap alanlarda suç....

Haklısın da nasıl muhattap alınmaz ki bu kadın? Göğsünü gere gere bu cümleleri kuran birinin dilini keseceksin ki ibret olsun diğerlerine! Hem çok sevdikleri şeriyat yönetimine benzer bi ceza vermiş olursun.

Kendi içinde çelişen cahilin teki.Bu ülkede yaşayan herkes varlığını Atatürk'e borçludur.Hem bu ülkenin nimetlerinden faydalanıp hem de Atatürk'ün aleyhine konuşan biri şeref yoksunudur.Zaten ingilizleri istemiş......

Geri