Atana 7 yayınlayana 250 bin lira ceza

react

Admin
Süper Moderatör
Reaction score
0
300720101205119165443_2.jpg

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, kapatılan DTP'nin eski Genel Başkanı Ahmet Türk'ün Samsun Adliyesinden çıkışında uğradığı yumruklu saldırının görüntülerini 3 gün süreyle ana haber bültenlerinde 65 kez ekrana getiren Star TV'ye 250 bin lira para cezası verdi.

RTÜK'ün kararına dayanak olan uzman raporunda, Ahmet Türk'ün yumruklanma görüntülerinin, 12 Nisanda 28, 13 Nisanda 22 ve 14 Nisanda 15 kez arka arkaya olmak üzere, üç gün süreyle ana haber bültenlerinde 65 kez yayınlandığı belirlendi.

Raporda, 'Yayın Kuruluşu bahsedilen olayı, tasvip edilemez bir saldırı yorumlamasıyla vermiştir. Buna rağmen yayıncı kuruluş söz konusu olayı haber verme sorumluluğu ve haberin kapsamını aşacak şekilde aşırı tekrarlarla vermiş ve yayıncı sorumluluğunu yerine getirmemiştir' denildi.

Ayrıca, haberlerin verilişi sırasında, yayın kuruluşu tarafından söz konusu şiddet olayının kınanması yönündeki vurguların yanı sıra, vatandaşların tahrik edilmesine yol açabilecek bir yayın yapıldığı, dolayısıyla 'Yayınların şiddet kullanımını özendirici veya ırkçı nefret duygularını kışkırtıcı nitelikte olmaması' ilkesinin (4/v) ihlal edildiği görüşüne yer verildi.

Bu nedenlerle RTÜK, yumruklu saldırının görüntülerini ana haber bültenlerinde 3 gün süreyle 65 kez ekrana getiren Star TV'ye 250 bin lira para cezası verdi.

Timeturk

Star için Çerez parası.
Rtük için ise hayli vahim bir olay.
Ülke kimlerin eline kalıyor gözlerinizle görün.
Gün gelecek bu Ülkede TÜRKÜM demek bile suç olacak.

Akpatili bi vekil demişti zaten azınlıklar bu ülkede türkleri yok edecek gibi bir söz söylemişti yanlış hatırlamıyorsam

gerçek tende oluyor

ahmettürkün kırık burnunu bütün kanallarda 24 saat yayınlasınlar o burnu gördüğümzaman atılan yumrukaklıma geliyor ve içim ferahlıyor

modelini ...... tiğimin şerefsizi
adamın soy adıda türk yazıklar olsun be türk adını bböyle hainlikle kirletiyorsun

hazır kürt kanunu varken adını ahmet kürt olarak değiştirde değsin bari hainliğine

Rtük işi değil bu Ak parti hükümetinin Star tv'ye karşı nefretidir.

akp ile ilgili yanlı yayın yapanlar ne olcak peki heeeeeeeeeeeeee..........

100 kişiye sorsak 100 kişide güler bu yoruma

Sen gülmeye devam et! Kusura bakma bu yorum sana neden bu kadar dokundu.

Samanyolu kanalı Günün 24 saati Ak partinin yağcılığını yapıyor.

Tabi Rtük neden dokunamıyor, Samanyolu ve yandaş medya AKP kalkanıyla korunuyor.

Tabi Senin Gibilerde Gülmekle Yerinde kalıyor,

Ağlanacak haline Gülüyosun.

Sen gülmeye devam et! Kusura bakma bu yorum sana neden bu kadar dokundu.

Samanyolu kanalı Günün 24 saati Ak partinin yağcılığını yapıyor.

Tabi Rtük neden dokunamıyor, Samanyolu ve yandaş medya AKP kalkanıyla korunuyor.

Tabi Senin Gibilerde Gülmekle Yerinde kalıyor,

Ağlanacak haline Gülüyosun.

rtük'deki akp kadrolaşmasaından haberin yok galiba. at gözlüğü takmak böyle bişey işte. neyse birader ben seninle fazla muhattap olupta sinirlerimi bozamam. sinirlerimi zorluyo senin varlığın. ama bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmakda bambaşkaymış sende bunu baya net görebiliyorum.

akp ile ilgili yanlı yayın yapanlar ne olcak peki heeeeeeeeeeeeee..........

akp,chp,mhp vs gibi partilerin hakkında yayın yapılması bir ülkede ırkçılıgı terörü kışkırtmaz nasıl chp yandaşı tv kanalı varsa akp yandaşıda olacaktır dünyanın diger ülkelerindede vardır ama dünyanın hemen hemen butun ülkelerinde terör,ırkçılık gibi aşırılaşma ve toplumu bölmeye yönelik haberleri aşırı derecede gundeme getirmek gazetecilik ahlakını aşmak o ülkede mutlaka gerektigi cezayı bulacaktır.

rtük'deki akp kadrolaşmasaından haberin yok galiba. at gözlüğü takmak böyle bişey işte. neyse birader ben seninle fazla muhattap olupta sinirlerimi bozamam. sinirlerimi zorluyo senin varlığın. ama bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmakda bambaşkaymış sende bunu baya net görebiliyorum.

Kardeşim git şovunu başka yerde yap.Burda insanlara bu şekilde yargılama yapamassın.

Benim Varlığım sizi ne gibi zarara uğratıyor.Merek ediyorum.

Kin ve Nefret Size bir şey kazandımaz.

Şimdi sevmiyosan saygı göster diyicem.

Ama saygı Görmeyen Saygı gösteremez.

bence üstüne bu kanala para vermeleri gerek.

Hadi deneyelim 100 kişiye soralım bakalım herkes gülüyor mu ?

Samanyolu ve ATV'nin hangi partinin kanalı olduğu belli.

4 ana kanaldan 3'ü şehit haberleri verirken ATV ve Samanyolu"BAŞBAKAN ERDOĞANI yere göre sığdıramıyor & ERGENEKON'u konuşuyordu! Varsa yoksa Erdoğan. Sanki bu devleti Erdoğan kurdu !

Bilmeyenler için söylüyorum; bu devleti Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları kurdu !

Oturduğu yerden kendini peygamber ilan edip ikiyüzlülükle çevresine buyruk verip halkı kandıran "PAŞBAKAN ERDOĞAN" değil !

Allah DTP nin de AKP nin inşallah belasını vercek benim gözümde DTP neyse AKP de o dur ikiside haindir umarım tek dileğim bu şerefsizlerin hepsini ipte sallanırken görmek olacaktır.(Atatürk ve cumhruyit düşmanı şerefsizler)

Irkı ne olursa olsun bu ülkede vekil seçilmiş bir insana bu şekilde bir hareket !!!!!
Siz vekil olsanız sizin karşıtınız biri burnunuzu bu hale getirse !!!!

EFENDİM ???????

varın görün halini memleketin işte
gerçi baya keyfle izledim

işe bk :D keske yumrugu ben sallasaydm soyle tam dıbıne koycam kemıkler beyne oturucakdı orda ölüp kalıcakdı ...

Hükemeti AKP eline bırakırsanız olacağı ne bekliyordunuz AKP utanmasa devleti satarlar bunlarda devlet sevgisi diye birşey yok AKP'e bir kere M.KEMAL ATATÜRK düşmanı bunu tüm dünya biliyor ama bizim halkımızın bir kısmı bilmiyor galiba

Geri