Grave_Worm
Banned
Evet Atam izindeyiz. Bir türlü dönemedik vazifemizin başına.. Gerçekten ya vazifemiz ne idi ki bizim...
Ancak senin TANRI DAĞI'na uçmanın ardından geçen 64 yılda başımıza TÜRK olduğunu söylemekten korkanları geçirdik.
Sadece bu kadar da değil... Son 4 yılda da TÜRK bile olmayanları geçirdik...
Yaa Atam işte böyle... Hala izindeyiz... Ne zaman döneceğimiz belli değil her an dönebiliriz... Sen ne demiştin...
İşte o atalarımızdan birisi demiş ya Atam...
İlimi'de Töremi'de Kanımı'da Soyumu'da bozmaya çalışıyorlar ATAM... Hemde Bunu Senin düşüncelerini ideolojisi yaptığını iddia eden kişiler yapıyorlar ATAM...
Elbet ATAM Gün olur Devran Döner,
Delinmez Yer , Çökmez Gök Ama KİNİM PATLARSA EĞER... İşte ben o günden korkuyorum ATAM... Bekliyorum o günü, İstiyorum gelmesini ama Korkkuyorum ATAM o günden... Ama Benden Daha Çok Korkması Gerekenler İse Yangına Körükle Gidip Ecelini Erkene Alıyorlar ATAM...
Dedim Ya ATAM... İZİNDEYİZ... AMA BİR DÖNERSEK İZİNDEN... TANRI DÜŞMANLARIMA SABIRLAR VERSİN...
Onuncu Yıl NUTKU' Alıntı:Birinci vazifen TÜRK istikbalini, TÜRK Cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir...
Ancak senin TANRI DAĞI'na uçmanın ardından geçen 64 yılda başımıza TÜRK olduğunu söylemekten korkanları geçirdik.
Sadece bu kadar da değil... Son 4 yılda da TÜRK bile olmayanları geçirdik...
Yaa Atam işte böyle... Hala izindeyiz... Ne zaman döneceğimiz belli değil her an dönebiliriz... Sen ne demiştin...
Atatürk' Alıntı:TÜRK Gençliği Atalarını tanıdıkça daha büyük işler başaracaktır.
İşte o atalarımızdan birisi demiş ya Atam...
Oğuz Kağan' Alıntı:Üze Kök Tenri Basmasar, Asra Yağız Yir Telinmeser, Ey TÜRK Budun... İLİNGİN TÖRİNGİN Kim Artadu?.. TÜRK Budun ÖKÜN!!!
Üstte Mavi Gök Çökmese, Altta Yağız Yer Delinmese, Ey TÜRK Ulusu... Senin İLİNİ TÖRENİ Kim Bozabilir?.. TÜRK Ulusu Silkin ve Kendini Bul...
İlimi'de Töremi'de Kanımı'da Soyumu'da bozmaya çalışıyorlar ATAM... Hemde Bunu Senin düşüncelerini ideolojisi yaptığını iddia eden kişiler yapıyorlar ATAM...
Elbet ATAM Gün olur Devran Döner,
Delinmez Yer , Çökmez Gök Ama KİNİM PATLARSA EĞER... İşte ben o günden korkuyorum ATAM... Bekliyorum o günü, İstiyorum gelmesini ama Korkkuyorum ATAM o günden... Ama Benden Daha Çok Korkması Gerekenler İse Yangına Körükle Gidip Ecelini Erkene Alıyorlar ATAM...
Dedim Ya ATAM... İZİNDEYİZ... AMA BİR DÖNERSEK İZİNDEN... TANRI DÜŞMANLARIMA SABIRLAR VERSİN...