AT&T Reveals Android, Windows Phone Plans

KnockOut

Super Sonic
Süper Moderatör
Reaction score
0
11438.jpg

AT & T bugün söyledi Haziran başında, AT & T Mobil cihazlar, Jeff Bradley, kıdemli başkan yardımcısı olarak Pantech bir kaydırıcı ile başlayan, bu yıl dokunmatik ekran ve klavye ile daha Android telefonlar tanıtacak.
Pantech kayar kapaklı cep telefonu takip edecek bir "güzel, yan Android cihaz sürgülü geniş ekran; biz ele almak zorunda bir bölgenin," Bulut "dedi.

Pantech telefon bir "serin küçük cihaz, bir [Casio] G-Shock gibi küçük görünüyor ... biraz daha açık ve bir klasik yan kaymak daha dayanıklı" dedi.

Windows Phone Bu arada, yeni HTC HD7S yakında ile AT & T "iyi yapıyorum" ise, Bradley söyledi. Geçerli set daha gelişmiş donanım tabanlı Windows Telefonları sonraki turda, bu yıl "Mango" yazılım güncelleme ile gelecek.

"Mango sonraki etkinlik olacak. [Windows Phone] çıktığında zamanlaması ve Mango zamanlaması ile, biz cihazların geçici bir tur tanıtmak edebilirdi ki arasında doğal bir süre terk etmemiş," Bulut "dedi. "Biz ekosistem ve Microsoft çok aktif olan, çok çalışıyoruz."

AT & T de yer Android Market dışındaki uygulamalar indirme konusundaki blok kaldırma planları, Bradley söyledi. İlk adım sonra AT & T telefon nihayet başka yerlerden indirilen uygulamalar yüklemek mümkün olabilir Amazon'un AppStore, etkinleştirmek için olacak. o "kötü uygulamalar" zarar telefonları ve ağ korkuyordu çünkü AT & T özgün duruş sergilediler, Bradley söyledi.

"Sanırım daha açık gider mi," Bulut "dedi. "Her şeyden önce biz gerçekten bir ağ bant genişliği açısından kötü bir app aşağı çekmek için herhangi bir mekanizma olmaması için bir müşteri deneyimi açısından ilgileniyorlardı. Ve biz zamanda yapabileceği tek yolu ne güvenlik [kaldıraç Google güvenerek oldu ] onlar] Android Marketplace [vardı. Biz bunu yapmak için olumsuz tanıtım çektik, ama bir arzu ile tahrik yüzde 100 bizim şebeke desteği ve müşterilerimize yardım edebilmek yeteneğine sahip muktedir oldu. It Gerçekten oldu. "

AT & T şu anda akıllı telefon işletim sistemlerinden çok farklı sanatçısını vardır. Şirketin HP webOS güçlü Veer 15 Mayıs satışa sunulacak. Bradley de, yeni BlackBerry Bold 9900 için bazı heyecanını dile ama satmak işlemekle kısa durdu. Şimdiye kadar, T-Mobile BlackBerry 9900 satacağını söyledi sadece ABD taşıyıcısıdır.

Geri