ATİ ekran Kartı Nvidia'ya Nasıl Dönüştürülür :S ??

KurdanKoL

Pesimist Kötü Adam
Reaction score
0
SeLam BeyLer...

BeyLer Bende Nvidia Ekran Kartı Sürücüsü Vardı. Pc ye format Atıldı ATİ yüklemişler Nvidia ya nasıl geri çevirebilirim?

Gecmis olsun senin Ekran kartını değişmişler :D

dostum çip setleri farklıdır nvidia ve ati .dolayısıyla kartın değişmiştir .

Kardeş ya ekran kartını deqişmişler yada yanlış yükleme yapmışlar...:)

Nvidia ve Ati sürücüleri ve chipsetleri birbirlerinden çok farklı ekran kartlarıdır...

şimdi ben bu ATİ ekran kartını Denetim Masasından silsem Nvidia İndirsem oLurmu?

olur mu öyle şey arkadaşım.. :saskin belliki ekran kartın değişmiş.. ekran kartlarının sürücüleri birbierine uymaz.. istersen bir dene.. en azından deneme yanılma yoluyla öğrenmiş olursun bak.. ki zaten nvidai yı yüklemeye çalışsan da kurulum yarı da kalır.. çünkü nvidia ekran kartını algılaymaz olmadığı için... :victory

bilgileriniz için sağolun.

boşa uğraşma

zaten yazılım yuklemeye calışırken donanımı kabul etmez.muhakkak değişmiş.Hadi değişmiş diyelim bari özelliklri aşağı yukarı aynımı ona bak yada GPU-Z.0.1.5 programı ile bir dene...

şimdi siz diyorsunuzki ekran kartını değiştirmişler? öyle ise o mağazayı tepelerine yıkacam

yav hemen celallenme belkide onlar bişi yapmamıştır sen karıştırıyorsundur..!
sana herhangi bir bildirimde bulundular mı_? böylen böylen yaptık diye yoksa
bilgisayarı almış oldugun yere mi format attırıyorsun..! genelde biraz vurdun duymaz olurlar arada sen anlamıyorsun diye bir kaç eleman uyanıklık yapmış olabilme ihtimali olabilir..! belki..! tabi

valla bilgisayarı ordan aldım. içini falan açtım hiç ellenmemişdi 1 karış toz vardı yani orasını acan biraz tozududa alır :D bana değiştirmemişler gibi qeliyor

Geri