Asus X59 Menteşe kırıldı

longcoming

New member
Reaction score
0
Asus dizüstünün menteşesi kırıldı.
Ekran dik durmuyor.
Teknik servise göndermedim çünkü garanti kapsamı dışında olduğunu söylüyorlar ve çifti için 150 lira istiyorlar.

Dişarıdan yaptırsam daha ucuza yaptırabilirmiyim?
Şu an Hataydayım.

valla kardeş benim de asus notebook var menteşlelerinin kırıldığını duyunca artık laptopun ekranını kapatmadım masaüstü gibi kullanıyorum ve aldığım güne lanet ediyorum. servise de yollarsan ankaraya yolla istanbula sakın yollama. dışarıya da versen fark etmez parça yetkili servislerde var ve belki daha pahalıya mal olabilir. yine de baska servislere sor.bir daha da asus alma

Bir daha asus mu Allah korusun.
Casper alacaktım zaten.
Arkadaşların kafasına uyduk.
Aldığım güne lanet olsun.
Neymiş menteşe için 150 lira bayılacam.
Yaptırmam daha iyi.

Arkadaş sen diğer markaları araştırdın mı ki asusu kötülüyorsun. Benimde acer vardı onunda menteşelerine 200 lira fiyat çıkarttılar menteşeler pahalıdır tüm laptoplarda. Ayrıca casper demişsin casper kadar dandik mal kullanan varmı ısınma sorunu maksimum seviyede casper markalarda bilgisayar durmadan kapansın farketmez diyorsan git al servisde sorun değil benim için diyorsan al. ayrıca casper da alsan menteşeye okadar para vericeksin

Arkadaş sen diğer markaları araştırdın mı ki asusu kötülüyorsun. Benimde acer vardı onunda menteşelerine 200 lira fiyat çıkarttılar menteşeler pahalıdır tüm laptoplarda. Ayrıca casper demişsin casper kadar dandik mal kullanan varmı ısınma sorunu maksimum seviyede casper markalarda bilgisayar durmadan kapansın farketmez diyorsan git al servisde sorun değil benim için diyorsan al. ayrıca casper da alsan menteşeye okadar para vericeksin

Kızma Kapadokya içimi döktüm sadece.Haklı olabilirsin birşey demedim.
Bugünlerde kafası bozulan bana patlıyorya,ben de birine patlayacam hadi hayırlısı.
:)))

usta sonra millet yanlış yönleniyor senin gibi casper a acer a yöneliyor sonra ondan pişman oluyor bende eski acer kullanıcısıyım ısınma sorununu en iyi bilenlerdenim benimde menteşe kırıldı 200 tl istediler. şuan asus kullanıyorum ve çok rahatım ısınma sorunum yok. amacım ben çektim siz cekmeyin yanlıs anlama atar yapmadım kardesim

Geri