Asus P5KPL-AM Bios Güncellemesi

JJack

New member
Reaction score
0
Selam herkeze biosumu güncellemek ıstıyorum birtürlü ulasamadım nerden güncellenecegini bulamadım bana yardımcı olabılecek birisi varmı acil lazım yardımcı olan arkadaşlar icin şimdiden cok teşekkürler anakart modeli : ASUS P5KPL-AM

Anakartın Cd si duruyorsa içine bak Bios kurulumu varmı varsa kur sonra Bios programını masaüstünde aç güncelleme falan vardır oraya tıkla kendini günceller. Gerçi her bios farklıdır. Benimki Award Bios ben öyle update yaptım olmazsa başka çareler dene

aynısını yaptım fakat bios update programını ındırdgm anda AFU236U isminde bi rar dosyası ınıyor rarı acıorm cıkan seye tıkladgm anda sıyah bı ekran gelıor gerı kapanıor update falan etmıyor o nedendir? :S

biosunu neden güncellemek istiyorsun ki bak bios günceleştirilmesi ciddi iştir pcni kaybetme olasılığında var elektrik kesilmesi eksik sürücü yüklenmesi olaylarında pc ni kaybetme olasığı var gerek yok bence elle öyle kalsın pc geç açılıyor geç kapanıyor gibi sıkıntıların varsa regeditten ayarları var yaparsın googleden arattır.. bence hiç gerek yok updateye

ben yenı guncelldm ama olay ne sıl adını bastan yaz kalbıme dıyoır:D

Geri