Asus P4P800-X Ses kartı Windows 7 Driver

TakeOne

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar.

Asus P4P800-X model anakartım var. Windows 7 kurdum. Ses kartı driveri haricinde, her hangi bir driver sorunu ile karşılaşmadım. Asus P4P800-X anakartının Windows 7 driverina ihtiyacım var. Elinle olan arkadaşım paylaşırsa sevinirim.

Teşekkürler.

Denedim ama olmadı. Linkteki sürücü Win2K ve XP için.
Olmadı yani.

windowsupdate ile çözdüm. Teşekkürler.

kardes o ses kartların bıraz dandık :) windows updateyle dedıgın gıbı cozuceksın aynı anakartan bendede var :d system anlıyıcagın kotu neyse sorunu cozmussunuz saten kolay qele :)

bende de aynı sorun var. asus p4p800 se model anakartım war. eski anakartım bozulduğu için bunu yeni aldım. işletim sistemim win7 32bit.
eskiden kayıt aygıtları olarak bluetooth kulaklıklığımın mikrafonunu kullanırdım.
kayıttan yürütme aygıtları olarak da 5.1 ses sitemi kullanırdım.
şimdi bu yeni anakartımda ise hem kayıt hem de kayıttan yürütme aygıtlarım bluetooth kulaklık olarak gözüküyor,bluetooth kulaklıtan ses de geliyor kayıt da yapabiliyorum ama 5.1 ses sistemimi kullanamıyorum.
aygıt yöneticisinde çoklu ortam ses denetleyicisinin üstünde ünlem işareti var yani tanımıyor.
windows update yaptım ama işe yaramadı
şimdi ben nasıl ses kartını tanıtabilirim ? veya 5.1'den nası ses alabilirim ?

arkadaşlar win7 32bit için bu anakartta nasıl 5.1 ses sistemini çalıştırabilirim ?
araştırdım ama win7 için bi driver bulamadım

arkadaşlar windows 7 yi kurdum da driver arıyorum wepcem için bana visionic vs-2007 driverini olan var mı lazım bulana minnettarım visionic usb hot v0303 windows 7 driveri lazım

Geri