asus k52jc

andrei123

New member
Reaction score
0
arkadaslar bende asus k52jc adında laptop war bunu home basittien ultimate 32 bit w7 ye çevirdim fakat bu pc de optimus teknoloji wrmıs tek intel grafik görünüyor nvidia ge force 310 m mi görmüyor driverler yükledim bioslrda urastım böyle bişe görmedim çözülmüyor kesin ve net cevabınızı bekliyorum arkadaslar şimdiden teşekkürler

optimus teknoloji; nvidia otomatik olarak devreye sokar. masaüstü sag tuş ekran çözünürlüğü gelişmiş ayarlarda her zaman intelin ki gözükür bunu değiştiremezsin.

hep nvidia kartı devrede olsun dıyorsan; nvidia denetim masasını acıp 3 d ayarlarının yöneltilmesine tıklayıp ordaki alanda otomatik seç yazar onu yüksek performanslı nvidia işlemcisi secersin. batarya ayarlarındanda yüksek performans alman yeterli

nvidia denetim masasını açarken gerekli nvidia donanımı bulunamadı diyor denetim masasındada ordan girmiyor.s.s.s

nvidia kurulum programı boyunca mevcut donanımınızda uyumlu bir sürücü bulamadı kurulum programı şimdi kapanacak diye hata veriyor anlamadım gitti .s

kardeş verdiğin siteden windows 7 32 bit e girdim vga ya girdim ordanda en güncel sürümünü indirdim 93 mb lik olmadı işte

Ekran kartı Kurulumu için
Aşağıdaki Adımları İzlemeniz Gerekmektedir.

-Öncelikle Güncel driver dosyasını Drivers - Download NVIDIA Drivers sitedesinden indir.

-Ardından dosyayı bir klasöre çıkart.

- Sonra Aygıt yöneticisi penceresini açınız. ( bilsayarım ikonuna sağtıklayın. Ardından
"yönet" seçeneğini işaretleyin. Gelen Pencereden "Aygıt Yöneticisini" seçin.

- Aygıt Yöneticisi penceresinden tanınmamış konumda olan "Video Denetleyicisi" ne
sağ tıklayıp "sürücüyü güncelle" veya "sürücüyü yeniden yükle" seçeneğini
seçiniz.

- Ardından "Hayır Bu kez değil" seçeneğini işaretleyip ileri deyiniz.

- "Listeden yada belli bir konumdan yükle" seçeneğini işaretleyip tekrar ileri deyiniz.

- Gelen seçeneklerden "arama, yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim" seçeneğini işaretleyin.
ve ileri tuşuna basın.

- Gelen seçeneklerden "Ekran Bağdaştırıcıları" nı seçip ileri deyiniz.

- "Disketi Var" Butonunu tıklayınız. Gelen seçeneklerden "Gözat" Butonuna basınız.

- Gelen seçeneklerden indirip çıkarttığınız (extract) dosyaların kayıtlı olduğu alana geliniz ve "nv_disp.inf"
isimli dosyayı seçip "Aç" Butonunu tıklayınız.

- İki seçenek gelecektir. Bu seçeneklerden ekran kartının modelini listeden seçip ileri deyiniz.

- Gelen Uyarıya Evet deyip devam ediniz. Bir Sonraki Uyarıda da "Devam Et" Butonuna Basınız.

- Bütün Bu işlemleri Yapmanız Ekran kartı Sürücülerini Yüklemeniz için yeterli olacaktır.

Bunun Haricinde Yönetici Olarak Çalıştırmayı Deneyebilirsin, Setup dosyasını veya Pc Yeniden başlatarak.

kardşe tanımlanmamış ekran kartı sürücüsünü istiyorsunda makina ekran kartını çalıstırmıyo senin ne demek istediğini anladım ama makina daha ekran kartını görmüyor devre dışı yani bu sorun bu pc de olan aşşa yukarı çoğu kişide var .s

-Öncelikle Güncel driver dosyasını Drivers - Download NVIDIA Drivers sitedesinden indir.

-Ardından dosyayı bir klasöre çıkart.

- Sonra Aygıt yöneticisi penceresini açınız. ( bilsayarım ikonuna sağtıklayın. Ardından
"yönet" seçeneğini işaretleyin. Gelen Pencereden "Aygıt Yöneticisini" seçin.

- Aygıt Yöneticisi penceresinden tanınmamış konumda olan "Video Denetleyicisi" ne
sağ tıklayıp "sürücüyü güncelle" veya "sürücüyü yeniden yükle" seçeneğini
seçiniz.

- Ardından "Hayır Bu kez değil" seçeneğini işaretleyip ileri deyiniz.

- "Listeden yada belli bir konumdan yükle" seçeneğini işaretleyip tekrar ileri deyiniz.

- Gelen seçeneklerden "arama, yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim" seçeneğini işaretleyin.
ve ileri tuşuna basın.

- Gelen seçeneklerden "Ekran Bağdaştırıcıları" nı seçip ileri deyiniz.

- "Disketi Var" Butonunu tıklayınız. Gelen seçeneklerden "Gözat" Butonuna basınız.

- Gelen seçeneklerden indirip çıkarttığınız (extract) dosyaların kayıtlı olduğu alana geliniz ve "nv_disp.inf"
isimli dosyayı seçip "Aç" Butonunu tıklayınız.

- İki seçenek gelecektir. Bu seçeneklerden ekran kartının modelini listeden seçip ileri deyiniz.

- Gelen Uyarıya Evet deyip devam ediniz. Bir Sonraki Uyarıda da "Devam Et" Butonuna Basınız.

- Bütün Bu işlemleri Yapmanız Ekran kartı Sürücülerini Yüklemeniz için yeterli olacaktır.

Bunun Haricinde Yönetici Olarak Çalıştırmayı Deneyebilirsin, Setup dosyasını veya Pc Yeniden başlatarak.

bu yöntemin işe yaradığı bir çok yerde geçiyor deneyip bilgi verirmisin.

Geri