Asus F3Jc Windows 7 Ses Kartı Sorunu

zaffa

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar selamlar, laptopıma windows 7 kurdum kendisi bütün driverları yükledi ses kartıda dahil ancak bilgisayarın hoparlörlerinden ses gelmiyor? Ne yapabilirim acaba?

dostum daha önce kullandıgın işletim sisteminin sürücülerini kendin kurmayı deneyebilirsin... xp sürücülerini aygıt yonetıcısı aracılıgıyla yuklemen gerekıyor... bunuda belirteyim...

dostum daha önce kullandıgın işletim sisteminin sürücülerini kendin kurmayı deneyebilirsin... xp sürücülerini aygıt yonetıcısı aracılıgıyla yuklemen gerekıyor... bunuda belirteyim...

XP Sürücüleri windows 7 de çalışır mı acaba? Şuan sistem ses kartını yüklü gösteriyor ancak media player veya herhangi bir multimedia uygulamasını açtığım zaman mp3 veya film yürütülüyor ancak makinadan ses çıkmıyor :(

makineden ses cikmamasi olayini soyle dogrulayalim.

aygit yoneticisinde ses driverlari ile ilgili herhangi bir problem varmi?

ses suruculeri duzgun yuklendi mi?(kaldirip tekrar yuklemeyi deneyelim)

hoperlor dogru yere takilimi?

arkadaşım bendede aynı sorun oldu.setup üzerine sağ tuş ile uyumluluk sorununu gider de ve xp sp3 ü seç kur.ben böyle hallettim.

Anakartım Gigabyte GA 8I945PLGE RH işletim sistemim win7/64

Format atttıktan sonra ses kartı driveri falan yüklemedim speakerdan ses alıyordum. Ama şimdi yüklemem gerekiyor ve yüklemeye çalıştıgımda resimdeki hatayı alıyorum.
Yardımcı olursanız memnun olurum.

Geri