Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selamlar, laptopıma windows 7 kurdum kendisi bütün driverları yükledi ses kartıda dahil ancak bilgisayarın hoparlörlerinden ses gelmiyor? Ne yapabilirim acaba?
dostum daha önce kullandıgın işletim sisteminin sürücülerini kendin kurmayı deneyebilirsin... xp sürücülerini aygıt yonetıcısı aracılıgıyla yuklemen gerekıyor... bunuda belirteyim...
dostum daha önce kullandıgın işletim sisteminin sürücülerini kendin kurmayı deneyebilirsin... xp sürücülerini aygıt yonetıcısı aracılıgıyla yuklemen gerekıyor... bunuda belirteyim...
XP Sürücüleri windows 7 de çalışır mı acaba? Şuan sistem ses kartını yüklü gösteriyor ancak media player veya herhangi bir multimedia uygulamasını açtığım zaman mp3 veya film yürütülüyor ancak makinadan ses çıkmıyor
Anakartım Gigabyte GA 8I945PLGE RH işletim sistemim win7/64
Format atttıktan sonra ses kartı driveri falan yüklemedim speakerdan ses alıyordum. Ama şimdi yüklemem gerekiyor ve yüklemeye çalıştıgımda resimdeki hatayı alıyorum.
Yardımcı olursanız memnun olurum.