Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oyunun ilk 3 versiyonunu defalarca bitirdim ve çok sevdim şimdi 4.versiyonu almak istiyorum.İnternetden gameplay da cok izledim ama bir türlü karar veremedim yardımcı olurmusunuz:confused1:
Oyunun ilk 3 versiyonunu defalarca bitirdim ve çok sevdim şimdi 4.versiyonu almak istiyorum.İnternetden gameplay da cok izledim ama bir türlü karar veremedim yardımcı olurmusunuz:confused1:
Ben diablo 3 beta oynamaktan fırsat bulduğum an arada bi bakıyorum oyun güzele benziyor fakat diablo 3 işte başka birşey oynattırmıyor tam anlamı ile çıktığı zaman dünya çapında sokağa çıkma yasağı başladı sanabilirsiniz
baya bi suredir oynuyorum hatta yarın sabah is olmasına ragmen bu saate kadarda oynadım 1 2 den cokta agım sahım fark yok acıkcası ama ben bu oyun tarzını seviorum bi de istanbulu cidden gusel yapmıslar baska ne diim oncekileri oynayıp zevk aldıysan aynı yolda devam et tavsiye ederim
bir önceki versiyona göre yeni silahlar yeni hareketler, saldırı yöntemleri eklenmiş. Ayrıca botların yapay zekasıda geliştirilmiş. Herşey daha gerçekçi üstelik istanbulda geçiyor. Oyunda seçenek çok fazla olduğu için tekrar tekrar oynasanda sıkılmazsın. tabii bir önceki versiyonu sevdiysen. ben çok beğendim.
Oyun süper olmuş grafik acısından %10 -15 daha düzgün ve bugları cogu duzeltılmış, oyuna yenı attack defans haraketleri gelmiş yeni şekiller oynamaya değecek bir oyun zaten piyasada kendi biçiminde onun yapımında daha iyi bir oyun yok.