Assassin’s Creed: Revelations

W.PiTToN

W.C.ConsuAllen
Reaction score
0
assassins_creed_revelations-1280x720.jpg

Ubisoft’un son harikası olan Assassin’s Creed: Revelations için artık herşey yavaş yavaş belli olmaya başlıyor. Bende bir Assassin’s Creed hayranı olarak bu oyunu düşündükçe heyecanlanıyorum ve sabırsızlanıyorum Ubisoft gerçektende çok akıllı oynuyor bunu herseferinde belirtiyorum, Assassin’s Creed: Revelations için yep yeni bir detay daha ortaya atıl doğru olma olasılığıda yüksek. Evet Assassin’s Creed: Revelations Multiplayer modu olabilir, çoklu oyuncu moduna son dönemlerde önem vermeye başlayan Ubisoft en son Assassin’s Creed: Brotherhood oyununda multiplayer özelliğinin bu kadar sevilecğini tahmin etmemişti ve şimdide Assassin’s Creed: Revelations ile bu özelliği dahada ileriye taşıyabilir.

AC: Brotherhood’daki karakterlere olan ilgiyi değerlendirme çabalarında olan Ubisoft son harikası olan Assassin’s Creed: Revelations’da bu ilgiyi dahada derinleştirme kararında, Assassin’s Creed: Revelations Multiplayer ile iz bırakıcı bir oyun planları içerisinde. Oyunun yayımlanan tanıtım videolarından beri tamamen bir sır haline dönen Assassin’s Creed: Revelations için acaba çoklu oyuncu modu olacak mı olursa acaba nasıl olur?
Eğer olası bir Assassin’s Creed: Revelations Multiplayer oyunu ile karşılaşırsak karakterleri özelleştirme seneçekleride bulunacak ve istediğimiz karakteri istediğimiz gibi şekillendirebilme imkanınada sahip olacağız. Arkadaşlarınız ile özelleştirdiğiniz karakterle birlikte Assassin’s Creed: Revelations oynamak mümkün olabilir gibi.
Assassin’s Creed: Revelations Multiplayer’de kendi içinde özel bir senaryoya sahip olacak yeni görevler yeni bölümler tamamen bağımsız bir oyunmuşcasına tasarlanacak olan Assassin’s Creed: Revelations Multiplayer özelliği ile Assassin’s Creed serisi sağlam adımlar atma yolunda devam ediyor.

Geri