Asp Script

amenna

New member
Reaction score
0
arkadaslar konuyu nereye acagımı şaşirdim asp hakında bilgi ala bimk için asp bolumune yazdım

sorum şu olcakti asp script kulumunu nasıl yapariz arti asp sgl onun ayaralrini nasıl yaparım koskoca googlede bulamdım saygilar

asp konusunda acemiysen sql değilde mdb veritabanı ile başla asp öğrenmeye aspindir.com da faydalı örnekler ve açıklamaları var okuyarak başlayabilirsin.

yani acemiyim ama duzenleme fılan blıyom sadce scrıpt kulumunu bılmıyom ben onu orenmek ıstedım elımde db sı olan scrıpt var ama kulumunu bılmıyom vede koskoca googlede arattım bulamdım gıoremediyım forum kalmadı ınşallah burda bir yanıt alırım saygılar

Hazır scripti bile kurmakta zorlanıyosan yolun başındasın eğer asp öğrenmek istiyosan dediğim gibi örnekleri incele googleda asp dersleri ara indir oku anlamaya çalış örnekler yapmaya çalış aspindir.com da, sadece hazırları kursam yeter diyosan yine dediklerimi yapman lazım okumadan örnek incelemeden yapamazsın.

sen nesini kuramadım biraz daha açık anlatırsan sorununu yardımcı olmaya çalışıcam ama anlamadım nerde takıldığını?

Geri