ASP.NET E-Ticaret görsel eğitim seti olan var mı?

Asp öğrenmeyeceğim. Zaten biliyorum. Kendimi geliştirmek için alıpta satır satır kod kopyalamıcam. Sonuçta bu işin satış kısmı, ödeme kısmı ve satıştan sonra yapman gereken şeyler var. Adam bir nevi tecrübesini paylaşıyor.

Linkler aşağıda

Bu setin linkleri bu dosyadadır alın ve indirin. Crack yok lisansını bir şekilde halledersiniz...
Buyrun link:

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

crax.rar dosyasının içinde jdownloader indirme programı dosyası vardır. 8 parttan oluşuyor.

Hocam PArtların HEpsini indirdim Ama Lisans işlemini yapamadım birde bunun devamı varmı acaba ?

Bu şimdi görsel eğitim setimi yoksa ASP.NET E-Ticaret görsel eğitim seti mi? 2'si birbirinden farklı. Bu arada bende aradım ama bulamadım.

Kardeşim indirdim.
Allah razı olsun.
ama lisans işlemini yapamadım.
yardımcı olur musunuz.

crak işlemini halledemedim crak ini vere bilecek arkadaş var mı acaba

selamın aleyküm ben bu dosyayı indirdim bozuk diyor partları direk olarak buraya verebilirmisiniz...

E-ticaret eğitimi olanı indirdim (c# ile). Crack ya da lisanslamasını nasıl hallederiz ??

abi crack yok lisans yok yardım lütfenn ????????????

lisansı nasıl halledebiliriz ? (acil cevap lütfen...)

merak etmeyin ben bulup ekleyeceğim selam

üstad (torpedos) en kısa zaman da iyi haberlerini beklıyorum...

Arkadaşlar Hala bi gelişme yokmu bu serialle ilgili ... Çok acil lazım ... lütfen bu konuyla bilgii olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

Selam Aleyküm Arkadaşlar Her keze Müje Serial Bulundu

lisans işlemlerinden Telefonla Lasans Seçin ve aşağdaki lisansı Girin

serial:123456789

key :seyyarbilisim
başarısız olan arkadaşlar iletişime geçsin [email protected]

Silverlight indir bunun üzerinde öğren biliyorum sadece alışveriş vs... için dersen hiç olmaz biraz kendi yönetiminlede bunu yapabilirsin.

Crack işlemini bir şekilde halleden kaç kişi var çk merak ediyorum :( romeokadir senin serial serialde olmadı :( yk mu arkadaşlar crack işlemini halledebilen ve daha önemlisi bunu paylaşcak ?

Geri