asp , küçük bir yardım

Avk

New member
Reaction score
0
İyi günler ben tekman emlak scripti kullanıyorum , ilan ekleme bölümünde bir sorun yok , ama 50 özellikler bölümüne 50 karakterden fazla yazdığımda hata veriyor .
inc ad asp hatası veriyor , inc_add asp deki kodlardan alıntı aşağıdadır.
yardım edebilecek birisi çıkarsa sevinirim.
<tr>
<td width="324" style="border-style: none; border-width: medium" align="right" valign="middle" height="2" bgcolor="#e9e7e8">
<font face="Verdana" size="2" color="#000000">Alan :</font></td>
<td width="260" style="border-style: none; border-width: medium" height="2" bgcolor="#e9e7e8">

<font face="Verdana"><font size="1">
<b>
<input type="text" name="alan" size="14" style="font-family: Verdana; font-size: 7pt"> 

</b><font color="#808080">m</font></font><font color="#808080"><sup><font size="1">2</font></sup></font></font></td>
</tr>

<tr>
<td width="324" style="border-style: none; border-width: medium" align="right" valign="top" height="44" bgcolor="#e9e7e8">
<font face="Verdana" size="2" color="#000000">Özellikler : </font></td>
<td width="260" style="border-style: none; border-width: medium" height="44" bgcolor="#e9e7e8">

<font size="1" face="Verdana" color="#808080"> <b>
<textarea rows="5" name="ozellikler" cols="54" style="font-family: Verdana; font-size: 7pt"></textarea></b></font></td>
</tr>

Microsoft JET Database Engine error '80040e57'

The field is too small to accept the amount of data you attempted to add. Try inserting or pasting less data.

/inc_addd.asp, line 569
tam olarak hata mesajı

yav yokmu bir cevap verebilen

inc_addd.asp nin içinde 569 satırda veri tabanına bi veri yollanıyo ve bu verinin gittiği alan la yollanılan veri uyuşmuyo onları bi gözden geçir eger çok gerekli ise bence bi filitre at

arkadaşım veri tabanında kayıt edilen bölüm 50 karakter için ayarlanmıştır. ms access ile veritabanını aç verinin kaydedildiği tabloya sağ tıkla tasarım görünümünde aç de sonra kaydedilen sütunun üzerine gel metin olarak ayarlıdır buyuk ihtimalle onu not yap sorun düzelir

Geri