(ASP)arkadaşlık sitesi FULL yeni (gecepartneri.com)

dostpartner

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar uzun zamandır paylaşımlarıma ara vermiştim kaldımız yerden devam eldelim

1 senedir elinde olan scirpt sizlerle peylaşma zamanı geldi

scirpt adı gecepartner.com 65 mb olup full dur

demo adres www.gecepartneri.com
demo adres calımıyorsa google ye gecepartneric.om diye yazın önbelleğe tıklayın karşınıza cıkackatır

scirpt buradan indiriniz arkadaşlar

not tşk..ederim butonunu unutmayınız

emeğine ve eline sağlık hocam. indirip bir deniycem. tşk.

kadavra06' Alıntı:
64 MB BİRAZ büyükmüş eline sağlık ama

64 mb olması scirpt full olması anlamını geliyor bu arda 8 bim kusr üyeside mevcut :)

Yahu Kardesım localhost a kurdum calısdırdım Sorun yok ama uye kayt a sorun cıkarıyor anlamadım gıttı yardımlarınızı beklıyorum Artı bıde onay kodunda sorun cıkarıyor. Hata Tipi:
Microsoft VBScript çalışma hatası (0x800A01AD)
ActiveX bileşeni nesne oluşturamıyor: 'CDONTS.NewMail'
/gece/onaykodu.asp, line 45

:D tabiki verecek olduğun yerde local hosta mail desteği yok onun için sunucuda dene cdos mail desteği olan biryerde

cdonts mail desteği olan sunucuda da çalışmıyor arkadaşlar. kendimize göre gerek mail adreslerini değiştirdik.fakat yine çalışmıyor. MyCDONTSMail.Send bu dizinde hata alıyoruz...

tşk. ler eline sağlık.

<b>Bunun db şifresi nedir ?</b>

Kardeşş Tek Kelime senin paylaşımlarını begeniyorum :) ama demo adres nafiş olmus artıı demo adres gayet sade ve güzel site bak aşşagıda

Sayfa görüntülenemiyor
Aradığınız sayfa şu an kullanılamıyor. Web sitesi teknik sorunlar yaşıyor olabilir ya da tarayıcınızın ayarlarını değiştirmeniz gerekebilir.

--------------------------------------------------------------------------------

Lütfen bunları deneyin:

scirpt bulund dosyada bir txt olması laızm kullanııc adı şifre oarda mevcuttur arkadaşlar

arkadaşlar çok harika bir paylaşım ama biraz sorunlu gibi. yönetici girişinde sorun çıktı ve üye ol dediğimizde sayfa görüntülenemiyor diyor

db şifresi nedir ben bu scrip üstünde duracam yada başka bir scripte geçecem :S:S:S

paylaşım için tşk ...

saygılarımla.

db şifresi enstrumantel
yönetici giriş:
Kullanıcı adı: gkhn
Kullanıcı Şifresi: çekoslovakya

ben kurdum güzelde bi script baya bi özellikte var
yalnız su hatayı alıyorum
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator to inform of the time the error occurred and of anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

bunun icin ne yapmam lazım

Bende indiriyorum, ancak sormak istediğim birşey var
bu ücretlendirme olayı bu tarz sitelerde ne şekilde oluyor

Geri