Asp Alışveriş Sistemi (Hiçbir yerde yok!!!)

erdincakin

New member
Reaction score
0
evet hiçbir yerde yok çünkü kendimizin hazırladığı bir system zamanında ve ilk defa burada... Sistem online ürünleri incelemek ve sipariş vermek maksatlı hazırlanılmıştır içinde arıza takip ve garanti takip sistemi mevcuttur. Bir teşekkürü çok görmezseniz sevinirim...

Demosu için : www.ebis.com.tr

Download : http://rapidshare.com/files/52003459/aspalisveris.erdincakin.rar

Dbler güvenlik nedeniyle cgi-bin klasorunun içinde bulunmakda vede saçma isimlerle zaten Türkçe olduğu için pek zorlanacağınızı sanmıyorum...

Teşekkür butonu mesajın hemen altında :)

Güzelmiş bi kurcalıyalım bakalım

çok sağol kardeşim eline saĞlıkk

dostum bu scrit bozuk yaw her yerinde sorun dolu

yeomjang' Alıntı:
dostum bu scrit bozuk yaw her yerinde sorun dolu

scriptde sorun yok fakat editlerken framelerle ilgili sorun yaşarsınız bunun sebebide ust frame içinde saklı olan bir kodun ust frame devre dışı kaldığında kullanamaması :) ayrıca popup olarak animasyonlu popup dosyası için ise popup java dosyasındaki mustafa ve benzeri komutlar vardır sayfa içinde kullanılan yani biraz alengirli ama bunun yapılma sebebide herkez tarafından editlenenememesi ayrıca veri üzerinden dosyaları alırken bir sorun yaşamıor auto siparis numarası veriyor arıza takip sistemi tıkır tıkır çalışıyor garanti kontrol sisteminin hazırlanma sebebi barkodla girilen ürünlerin seri numaralarından satışdan sonra ne zaman alındıpı ve ne kadar daha garantisi olduğunu akıllardan çıkarmak için hazırlanmıştır.
Saygılar...

Kardeş ne olursa olsun Ellerine saglık

yenı bır portal degıl bu yaa daha once verıldıydı cok oluyo :)

DALGABAZz' Alıntı:
yenı bır portal degıl bu yaa daha once verıldıydı cok oluyo :)

:) daha önce verildiydi dediğin şeyi zaten hazırlayan biziz :) artık kullanımdan kaldırdık bunun için paylaşmaya karar verdik :) anlican daha önce verilme kavramı söz konusu değil...

Scripti bir çok farklı forumda gördüm ve kendileri wareze indirmiş gibi bir görüntü vermişler script warez değildir! script kendimiz tarafından kodlanmış ve 6 yıl kullanıldıkdan sonra piyasaya sürülmüştür geliştirilmeye açık 6 yıl önce hazırlanmasına rağmen piyasadakilerle baş ölçüşebilecek durumdadır!!! Lütfen saygı duyalım bu scripti bir yabancı site ve burda yayınladım ve ardından bir çok forumda wareze düşdü şekliyle karşılaştım tekrar söylüyorum script warez değildir!!!

Arkadaşım Paylaşımın İçin Saol
Ya Sana Bir Sorun Olacak Bu Script Ben Kurdum Ama Bende Sag ve Sol Bölümler Üst Taraf Felan Çıkmıyo Sadece Ortada Bazı Ürünler Var
Şu Sorunun Bir Nedenin Yazarsan Sevinirim
Tekrar Paylaşımını Kutlarım
İyi Günler...

birader bence süper bir paylaşım hatta şunu söylüyebilirim bu güne kadar yapılanların en iyisi diyebiliriz parmaklarına ve düşüncene sağlı burası süper biyer teşekkürler hackhell....

Geri