Aslanlarımı Seyredin.. Canınıza Kurban sizin...

Grave_Worm

Banned
Reaction score
0
2/7/2006 - SEHİTLERİM KANLARINIZ YERDE KALMAYACAKTIR
ŞANLI ORDUMUZ TSK'NİN KUZEY IRAK'A OPERASYON GÖRÜNTÜLERİ

Allah'ın izni ile aziz sehitlerimizin kanlarını yerde koymayacağız.Tüm pkk ve yandaslarının sonu bundan farklı olmayacaktır.Allah TSK'nin yardımcı olsun

Şerefsizler... Kafalarına Kafalarına Çak... Hiç yolu yok Çıkış Yok bugün... At oraya At Burda olduğumuzu Bilsin Şerefsizler...

Bunlar kahraman askerlerimizin operasyon sırasında söylediği sözlerden bir kaçı... Benim izleerken çıkıp bağırasım geldi haykırasım geldi. Türk Ordusu bu vatanı bekledikçe size yaşamak haram şerefsizler diyerek..

Kahraman askerlerimizin hepsinin ellerinden gözlerinden öpüyorum...

i60984_HACKHELL.jpg

http://www.hemenpaylas.com/download/1142584/heli_0002.wmv.html

Yorumlarınızı Alayımm...

Caps koymayı bilmiyorum inşallah yönetici kardeşlerim benim yerime koyacaklardır...

abi askerin dediği gibi bu şereşsizlerin kökünü kururacağız.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....

şu caps olayını da öğretirseniz, koyarsak eğer daha fazla ilgi çekeceğine eminim...

saol kardeş bunlar sanırım bizim cobra helikopterlerinin atış kamerasıyla çekilmiş.

Baba Bu Jandarma Kara Havaclik Plitlarinin Daşşaklarini Yemek Lazim... Helal Olsunnnn.... Ne Mutlu Türkum Diyeneeeeeeeeeeeeeeeeeee...............
Gebersin Kalleşler Amerikan Uşaklariiiiiiiiiiiiiiiiiii.........

ya kardeş yine çok iyi bi şekilde türklüğü savunan bi konu hazırlamışsındır bundan eminim ama
ben görüntülerden bişey anlayamadım
yinede eline sağlık

ellerine sağlık, " Biz Her Zaman Burdayız " diyor Aslan...

Biz burdayız bilsinler. Bu vatanı bölmek isteyenler defolup gitsinler. Allah'ım sen bu aslanlara kolaylık ver. Cennetinin en güzel köşelerini bu aslanlara ayır.

merak etmeyin sonları bu olacak allah belalarını versi or.spu çocukları allah 600 yıl islamı taşımış olan bumillee el kaldıranın cezsu-ını verecektir bakın ıraka fiilistine

Haklısın kardeşim. Neden ise bazıları da hiç sıkılmadan bıkmadan usanmadan Filistin'e destek Irak'a destek yürüyüşleri bağış kampanyaları düzenleyip duruyorlar oysa ki;

DOĞU TÜRKİSTAN,GÜNEY AZERBAYCAN,TÜRKMENELİ,HORASAN,KAFKAS TÜRKELİ İŞGAL ALTINDAYKEN TÜRKLER ORALARDA NE HALDE ASILIRLAR MI,KESİLİRLER Mİ BİLE BİLMEZKEN,GEÇEN AY GÜNEY AZERBAYCAN'DA 200 TÜRK KATLEDİLİP BİNLERCESİ HAPSE ATILIRKEN,TÜRKMENELİ'nE BOMBALAR YAĞARKEN TÜRKMEN KÖYLERİ,KENTLERİ BOŞALTILIR YERLERİNE KÜRTLER YERLEŞTİRİLİRKEN,DOĞU TÜRKİSTAN'DA GÜN BE GÜN UYFUR TÜRKLERİ ASILIRKEN,KADINLARI DİRİ DİRİ KÜRTAJA SOKULURKEN TÜRK ELLERİ ÇİNLİLERCE DOLDURULURKEN NEDEN SE KİMSE BUNLARI GÖRMÜYOR.ACABA ÇOK UZAKTA OLDUKLARI İÇİN Mİ?
OYSA TÜRKMENELİ VE GÜNEY AZERBAYCAN 'FİLİSTİN'DEN DAHA YAKIN.

TÜrk oldugumuzu unutmayalım ... ama bu olayları filistin e de cephe alır gibi onları destekleyenlerı yadırgayarakta konusmayalım....

Benim tepkim cephe almak değil. Filistin'e ithafen benim hatırlayabildiğim 100'ü yakın gösteri olduğu halde bu söylediğim yerlere 1 (bir) tane bile gösteri ve yürüyüşün olmamasıdır. Bir müslüman olarak bizimde içimiz acısasa Türk olarak artık acının dozu dayanılandan daha da fazlalaşmıştır.

Grave_Worm' Alıntı:
Benim tepkim cephe almak değil. Filistin'e ithafen benim hatırlayabildiğim 100'ü yakın gösteri olduğu halde bu söylediğim yerlere 1 (bir) tane bile gösteri ve yürüyüşün olmamasıdır. Bir müslüman olarak bizimde içimiz acısasa Türk olarak artık acının dozu dayanılandan daha da fazlalaşmıştır.
eywallah dostum ....

Geri