Aslan'ın gözü Sezer'de!

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
Devre arasında kadrosuna takviye yapmayı planlayan Galatasaray'ın Bank Asya 1. Lig takımlarından Manisaspor'un ortasaha oyuncusu Sezer Öztürk ile yakından ilgilendiği öğrenildi..

sezer_manisa.jpg

Şampiyonluk yarışında kadrosunu güçlendirmek isteyen Sarı-kırmızılı takım, ara transferde ilk imzayı Manisaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Sezer Öztürk'e attırmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı yönetimin, önümüzdeki hafta futbolcunun menajeri Ahmet Bulut ile görüşmesi bekleniyor.

3 sezondur Manisaspor forması giyen Almanya doğumlu olan 23 yaşındaki Sezer Öztürk'ün bu sezon şimdiye kadar 12 golü bulunuyor.

Ajansspor

FazLa izLeme imkânı buLamadım fakat iyi bir genç yetenek.Kadroda aLternatif oLu$turması açısından ve geLecek için iyi bir transfer oLacaktır.
HayırLısı

boşversinler sezeri sakatlar dönünce forma sansı bulamazsa nolacak

Ya eLinde geLiştirmeye müsayit boL oyuncun varken onLara biraz daha önem versek ? .. Carrusca'yı yeniden cağırsak,Aydın'a daha çok önem verip aLparsLan Erdem'i sürekLi Fortis kupası maçLarında oynatsan..KeweLL'ın yokLugunda Barış'a her maçta forma versen daha yararLı oLur en azından para vermemiş ve eLdeki oyuncuLarı geLiştirmiş oLursun..Kadro zaten 32-33 kişi oLdu hergün transfer Listesine biri ekLeniyor bu gidişLe A takımdaki oyuncu sayısı 40'ı buLur..
Sezer Öztürk aLınıcaksada mevcut kadrodan takıma yararı oLmayan yada gaLatasaray takımında oynayacak seviyede oLmayan birkaç kişiyLe yoLLarın ayrıLması iyi oLur..[ Orkun Usak,Mehmet Güven,Murat akça yada yaşı iLerLemiş oLan Hasan,Emre aşık yada ruhsuz Nonda Ümit karan gibi]

Sezer Öztürk'ü Manisa'da Yeterince İzLeme Şansı BuLan Biri OLarak İyi Topçu Ama Bir Barış Özbek, Bir Serkan ÇaLık Ki Şu Anda Sakat Bu OyuncuLardan Pekte Artısı OLmayan Bir Oyuncu Zaten Daha Bu AdamLar Yedekte OturuyorLar, Bize Direk OynayabiLecek Adam Lazım Bu Tip OyuncuLar Yedek BekLemesi İçin ALınıyorsa Zaten Yedek KLübesinde Bu Tarz Adamdan GeçiLmiyor...

ben oncelıkle bir manisaspor taraftariyim ayrica gs liyim ama
su buyuk takımlarin yaptıklarından nefret ediyorum artık .
sezer su anda manisaspor için süperlige cıkma yolunda ınanılmaz onemli. en degerli oyuncuların basında geliyo. manisa icin bu kadar onemli yani.
peki gs alsa napcak sanki bu cocugu banko oynatcakmı. tabıkı hayır. oturtcak yedek kulubesıne sonra hem bu super yetenege yazık olcak hem manisaya. ayıptır yanı bole seyler yapmamalı buyuk takımlar manisa bu sene superlige cıkmak ıcın cırpınırken bu yapılan turk futbolunu baltalamaktır.

gereksiz oLur.. onun mevkisinde ALpasLan Erdem gibi benim gerçekten çok şeyLer bekLediğim biri var yedek kuLübesinde..

Geri