KralDECCAL
New member
- Reaction score
- 0
Evet arkadaslar...kanser tedavisi gören bir genc kizin... askina hitaben tutmus oldugu günlügü kendisininde izni dahilinde buraya yazarak sizinle paylasmak istedim...
bu ask onun bu hastaligi yenmesine vesile olacaktir...
Dualarinizi esirgemeyin.
Selam birtanem,
hastaneye notebooktumu getirttim, nedenmi, hem internete giremiyorsun hemde notebooktunu yaninda tutuyorsun dicen biliyourm,
cünki uyuzsun ))
bu gün 19 temmuz,
cok halsizim, telefonda bir cok kez konushtuk bana parcami dinlettin,
radyoya geldim odada beni sevdigini haykirdin ashkim dedin,bende özgürce haykirabildim,cok mutluyum...
bundan sonra her gün gücüm yettigi kadar sana yazacagim,kendimi böyle sana daha yakin hissediyorum,ve burdan cikinca bunu sana yollayacagim,
burda günlerim cok yogun geciyor aslinda zamanda cabuk akiyor,fakat sensizlik hic ama hic cekilmiyor.
aysun bana seninle konushtuklarini anlatti, beni ne kadar sevdigini ikraadan daha cok sevdigini söyledi,
buna inanmak cok zor fakat duymak bile güzel.
bencilce gelmesin neolur sana, cünkü ikraayi cok seviyorum cok iyi bir insan ve aramizda kalmasini cok diliyorum,
ama bu gün anladimki,birazda kendimi düshünmeliyim,
aynanin karshisina gecip kendime baktim,
yine kilo vermishim, eski günlerime dönmek istemiyorum,
aksine yine balik etli kalmak istiyorum, gülmek istiyorum ama seninle,
hayati yashamak istiyorum fakat bunuda seninle,
ya aslinda hersheyi senile yashamak seninle ashmak istiyorum,
belki bu imkansiz belki de sadece hayal ve hep hayal kalacak
fakat bunun hayalini dahi yashamak cok güzel..
Dedigim gibi bu gün cok halsizim, cok yorgunum bitkinim ama mutluyum,
burda her gün sana kendimi nasil hissettigim anlatacagim,yalansiz yani hani seni üzmemek icin
iyi olmadigim halde iyiyim diyorum ya, artik demicem
cünkü bu yazdiklarimi aldigin an ben cok iyi olmush olacagim....
iyileshmish olacagim, tabiki yüce allahimin izni ile...
shu ana kadar hic kendim icin dua etmedim biliyormusun,
bu yüzden dualarim duyulurmu bilmiyorum fakat duyulmasa dahi ben savashacagim..
servet bu gün beni azarladi bu arada..
nasil yüksel beyin seni sevmedigini düshünürsün dedi...
ne anlattin sen bunlara ya yakinda gelip sana derler senin sevgini hak etmedi bu deli kiz diye ))))))
Dün hic iyi degildim, seni kizdirmayi birak kirdigimi anladim, ve bundan dolayi kendime cok kizdim,
yashamanin artik ne anlami kaldiki dedim yashayipta dünyada tek sevdigim insani kiracaksam eger...
camiye gidip dua ettim cok agladim yalvardim allahima biraz sesli dua etmishim bir teyse hersheyi duydu,
shimdi hastanede yanimdaydi oturup agladi,
kiyamadim,onun icinde dua ettim cok dua ettim bu gün ya,
belkide halsizligimin nedenlerinden digeride budur...
neyse bak bu günlük bu kadar rapor yeter, biraz uyumaliyim, iyi olabilmek icin tabiki senin icin benim icin ve sevgimiz icin..
sana bieshey soracagim...
biz hic bir zaman beraber ömür geciremesekte, bana bir bebek verebilirmisin???
bu kiz deli diyip sayfayi kapatirsin shimdi ama yok deli degilim,
sadece senden bir parca bir can benimle olsun istiyorum bu kücük bir filiz yada kücük bir capkin yüksel olsa ne mutlu bana...
Seni cok seviyorum..
yarin görüshürüz birtanem...
uyuyamiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
iki saattir yatakda kivraniyorum ama nafile, uyku var ama birde gözlerimi yorupta uyumami saglayabilse...
nedendir kimileri anlamaz ama sürekli seni düshünüyorum,
aklimdan bir an olsun cikmiyorsun, burda olacagima yaninda sana sarilip gögsünde yatsam
allah shahidim kesin uyuyabilirim,naja vielleicht nicht gleich,
ama bir süre sonra kesin melekler gibi uyurdum....
Beni benden aldigini fark ettinmi???
yok yani fark etmediysen shimdi ben söyleyeyim,beni benden aldinnnnn,
her nereye baksam seni görüyorum,
ne tuhaftirki,seni hic görmedim ve yinede her yerde sen varsin,
sesini duydum duyali, dinledigim bütün sharkilari sen söylüyormushsun gibi geliyor bana,
ve birden o shrakilar bir bashka anlam kazaniyor ve vagecilmez oluyorlar benim icin,
allahdan odada yanlizim ok kulaklikla dinliyorum sharkilari, ama son ses
yani kesin kapinin önünde ses olmasa tüm station benimle dinler coshkun sabahi ve güclü soydemiri,
shükriye tutkunu...
belki onlarda anlar ashkin ne oldugunu, ve insana nasil bir güc verdigini,
bilseler hepsi kanser denilen shu hastaliktan ölmez bitmez aksine
kanser onlarin bedenlerinde ölür, ve yürekleri yeniden yashamaya bashlar,
ki o zaman seni sevmeleri gerekir, yok bashkasini sevsinler yoksa ben katil olurum)))))))))
ya birde shu yorgunlugum olmasa saatlerce yazsam sana ama cok bitkinim,
baksana hic güzel yazamiyorumda, sair ruhum cikmiyor ortaya ama beni sair yapan mutsuzlugumdu,
artik siirimde sensin mutlulugumda... seni seviyorum seni cok seviyorum yük yük yüksellllllimmmmmmmmmmmm....
Zamanin gecmedigi gibi birde hala uykuda tutmuyor,
bende madem zaman zaten gecmiyor dedim tuttum 4 parca daha ezberledim,
shükriye tutkun GÜCÜM YETENE KADAR,
güclü soydemir DELI COBAN,
ali coban,LANET OLSUN
ve ve ve
ahmet tuncer, URFALI SEVMISH...
ama artik yayinda söylemicem
bana karga dedin diye )))))))))
ama yinede bildigim parcalarin adi kabariyor hihihi
ne malum bakarsin bir gün bir albüm cikaririm sende aaa ben bu uyuzu taniyorum dersin o benim ashkim dersin
karga marga ama albüm cikartti dersin hahahah.
ah ulan ah
seni nasil olduda böylesi sevdim böylesi sana baglandim,
shimdi neyden korkuyorum biliyormusun,
hani sen demishtin ya
ikraanin sevgisi hastalikta bashka iyileshince bashka olursa ne olur yani belki sevmez beni artik demishtin hatirliyormusun...
shimdi o korkular bendede var yani ya ikraa iyi olursa ve sende o dönünce ona eskisi gibi baglanir ve bana
filiz kusura bakma onun yoklugunda seni sevdim sandim meger onun acisini dindirebilmek icin öyle düshünmüshüm dersen?
tamam ben herzaman senin mutlu olmani isterim birtanem
benimle olmak zorunda da degilsin ama seni gercek anlamda sevdigimi bilmeni isterim..
ayrilmak istersende bunu bana acik acik söylemeni beklerim,
ki o günü düshünmek dahi istemyiorum....
neyse shimdi yine mola verim
bu arada hala ayin 19undayiz hihihihi
öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmm seniiiiiiiiiiiiiii birtanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.............
Günaydinmi desem iyi akshamlarmi
sonunda ayin yirmisini getirebildik, ama ne zor bir geceydi anlatsam kafayi yersin sabah saat beshe kadar uyku girmedi gözüme
oysa öyle uykum vardiki, demekki yanimdaki boshlugu doldurman gerekiyormush
yoksa bak bana uykularda haram oldu....
bu gün radyoya geldimmmmmmmmmmmmm ve seninle sohbet ettim ikraayi gördüm
abimi gördüm ve cok mutluyum....
tabiki mutlulugumun tek sebebi sensin ama shimarma diye söylemedim hihihihi...
ama shimdi yine yanlizim senden uzak,
ki kendimi sana cok yakin hissediyorum sanki elimi uzatsam sana dokunabilecegim,
bu gün cok iyiyim yani yorgunluk bitkinlik yok,
ama sensizlik var ya bu cok kötü...
bu arada bugün senle bebek konusunu konushtuk
bebegimizin adi gizem olacak, cok mutluyum ya, bu mutluluk yeter insana iyileshmek icin...
bu arada artik yayinda sharki söylemicem bu gün kendimi dinledim midem bulandi ))))))))))))
doktorlarda artik daha positiv konushuyorlar ama tek shartlari var geceleri kacmak yok artik
hep gözetim altinda kalacagim egerki akilli kiz olursam, iki aya kadar cikarim burdan ama ben deliyim biliyorsun
ben ne yapip edip daha erken cikacagim, ve burdaki doktorlar zaten sayemde kafayi yiyorlar,
nasil olurda hastalik böyle cabuk ilerler ve bir okdarda cabuk iyi olmak yoluna girer,
aceba gazatelere ciksa allahimin bana verdigi bu yetenek ne olur???
kimi insan beni tashlamaya gelir galiba hihihihihi
ne mutlu banaki seninle hersheyi konushabiliyorum
ve ne mutlu banaki seninle tanishmishim baksana nerden nereye geldim
önce sadece murat abimi taniyordum sonra hüsoyu ( ki artik hüso kimdi diyebilecek duruma geldim )
sonra nasil olduysa hic girmem dedigim radyo kanallarina girdim
senin radyona geldim senle tanishtim ve sen yüregimde günesh gibi actin
acilarimi korkularimi hersheyi bir nefesle icimden cekip okyanuslara boshalttin, bu bir rüya olsada yani senin beni seviyor olman
rüyasi hayali bile güzel,bir gün bu rüyadan uyansamda bir gün bu rüyanin gercek olacagini biliyor olacagim,
buda yüce allahim sayesinde.....
aysunla servet yeni evimizi döshemeye bashladilar pek yanimda olamiyorlar,
sürekli arayip duruyorlar, iyi ya kapatin belki ashkim arar diyorum gülüyorlar,
imam nikahlari kiyildi yakinda dügün var
olley ama benim cikmami bekliyorlar bende onlara inat üc ay cikmasammi diyorum ama sensizlige burda dayanamiyorum....
shimdilik bu kadar yeter kesin sonra devam ederim seni cok seviyorum,
sanmaki yazmaktan biktim yok alakasi yok
shimdi ilac verecekler ve ben uyuya kalacagim bu yüzden yeter dedim yoksa asla birakmam yazmayi sana burdan cikana dek durmaksizin yazarim...
bu arada sana hic seni cok sevdigimi söyledimmi???
söylemedimmi?
iyi shimdi söylim
seni cok seviyorum hahaha
muah bitanem öptüm yaladim ve isirdim eh bide kucagina oturdum sonra sarildim sonraaa....
sana ne ya alla alla
hihihih........
uyandim shimdi
ve rüyamda seni gördüm, anlatayim istermisin tabiki istersin
mutfaktaydik ben köfte yapiyordum, sende beni izliyordun köfteyi yogurdum, shekillendirdim,
sonra patates soydum ve kestim, kizartmaya bashladim ve sen beni hala izliyordun, sonra kalktin
yanima geldin, bana arkadan sarildin, ensemden öptün...
hmmm cok tatliydi, uyanmak istemedim inanki...
uyandigimda kalbimin daha hizli attigini hissettim ayni rüyamdaki gibi, ve biliyorumki bu rüya bir gün gercek olacak...
ne tuhaftirki ilk kez bir rüyayi gördügüme bu kadar sevindim, ilk kez bir rüyanin nefesimi kestigini hissettim mutluluktan..
bunlari sana borcluyum. keshke o gün bugün olsaydida shimdi sana sariliyor olsaydim....
bu arada ben baya bir göbekliydim rüyamda, kilomu aldim yoksa bashka bishimi bilemicem ))))))))
seni cok seviyorummmmmmmmm
ve her gecen gün icimdeki sevginin dahada büyüdügünü hissediyorum,
kelebek kadar kücük kalbimde dev bir sevgi yashatiyorum bu ne mucize bakarmisin....
sonra görüshürüz birtanem,
shimdi ufak bir mola....
Bu gün bana ishte seni bu yüzden seviyorum demishtin hatirladinmi?
ikraaya onu ne kadar sevdigini anlattigimda onun icin cok agladigini anlattigimda, ben ona gercekleri anlattim üzerine biraz mutluluk katipta
onu mutlu edebilecek sözleri ekleyip sevgilerden olushmush bir buket verdim kalbine, onun buna ihtiyaci var,
ki her nekadar kalbim sizlasada ne kadar icime bir burukluk cöksede
senin bana seni yerim agzini yerim ve bana beni sevdigini söylediginde hershey geciyor ve yine mutlu olan ben oluyorum...
shu an saat on bucuk sokaklar karanlik ve sessiz, hava cok sicak
hershey o kadar güzelki, fakat bu güzelliklerin sen yanimda olmayinca bir anlami kalmiyor...
shimdi senle el ele caddelerde dolashmak vardi, ya kizma tamam evli oldugunu unutmadim,
hic bir anda unutmuyorum unutmak mümkünmü?
ama sana birshey daha söylemeliyim, ben evli adamlardan uzak duracagim demishtim herzaman
büyük konushtum sanirim, cok büyük konushtum, sakin yanlish anlama sitem veya isyan degil bu,
ben cok mutluyum seninle senin oldugum icin...
seni cok seviyorum iyi geceler birtanem...
uyumak istedim ama nafile mideme agrilar girdi dayanamadim, sana yazmaya karar verdim
sana yazinca icimdeki dügümler cözülüyor sanki, dünya duruyor acilar bitiyor ve geride sadece sen ve ben kaliyoruz....
gün gelecek bu günleri hatirlayip gülecegiz belki, belkide aglayacaksin bilmiyorum birtanem..
her nekadar kendim icin dua etsemde allahimin lutfuna kalan birshey yashamak verya ölmek...
egerki bana birshey olursa bu yazdiklarimi sana aysun yollayacak bunu ondan istedim,
ama düshün beni ne kadar azarladigini, sana hic birshey olmicak diye agladi,
dua et dedim sende dua et dedim... dayanamiyorum gözyashlarina,
bende üzülüyor bende agliyorum isterdimki dünyada gözyashi sadece mutlulukdan dökülsün aci olmasin hayatta,
herkezin yüzü gülsün herkez gülsün, onlarda benim gibi mutlulugun ne demek oldugunu tadabilsinler,
kimse ac ve acik kalmasin herkez ayni olsun düshmanlik olmasin,
ya hayat dedigimiz o kadar kisaki, degmez dünya mali icin üzmeye üzülmeye cünkü adi üstünde dünya mali
bu gün biz variz yarin yokuz ama dünya mali herzaman dünyada kalacak...
nicin kimse bunu düshünmüyor, nicin herkez kalp kirmak icin yarishiyorki??
özür dilerim yine bashladim sacmalamaya degilmi????
ilac icmeliyim uyumaliyim ve cok cok dua etmeliyim insanlar icin
güc toplamam gerek birtanem savashmam gerek yashamak icin senin icin benim icin bizim icin...
seni cok ama cok seviyorum...
selam birtanem bu gün ayin 23ü
sana yazamadin son günlerde, iyi degildim cok halsizdim, shimdi biraz daha iyiyim ama okadarda iyi degil,
yani offf ya sancim var...
yarin belki eve giderim bakalim bir
özledim sizi olmuyor böyle
bahaneye bakarmisin, kimseyi degil sadece seni özledim,sensiz cekilmiyor bu günler,
hep uyuyarak gecmish olsada son günlerim yinede sensizlik koyuyor bana,
ne zaman gözlerimi actiysam senden gelen smsleri okuyup,yine uykuya daldim,
telefonum sürekli kapaliydi fark ettiysen, uyurken acik kalsin istemedim pek...
ben kapatamadiysamda aysun kapatti hep.
yine uyku basti gülüm, yine yatacagim ama bilki her an sana sevgimi haykirdim ve hala haykiriyorum seni cok ama cok seviyorum birtanem
sen benim canimdanda ötesin bunu asla unutma olurmu...
Not.Devami geldikce buraya ekleyecegim.
bu ask onun bu hastaligi yenmesine vesile olacaktir...
Dualarinizi esirgemeyin.
Selam birtanem,
hastaneye notebooktumu getirttim, nedenmi, hem internete giremiyorsun hemde notebooktunu yaninda tutuyorsun dicen biliyourm,
cünki uyuzsun ))
bu gün 19 temmuz,
cok halsizim, telefonda bir cok kez konushtuk bana parcami dinlettin,
radyoya geldim odada beni sevdigini haykirdin ashkim dedin,bende özgürce haykirabildim,cok mutluyum...
bundan sonra her gün gücüm yettigi kadar sana yazacagim,kendimi böyle sana daha yakin hissediyorum,ve burdan cikinca bunu sana yollayacagim,
burda günlerim cok yogun geciyor aslinda zamanda cabuk akiyor,fakat sensizlik hic ama hic cekilmiyor.
aysun bana seninle konushtuklarini anlatti, beni ne kadar sevdigini ikraadan daha cok sevdigini söyledi,
buna inanmak cok zor fakat duymak bile güzel.
bencilce gelmesin neolur sana, cünkü ikraayi cok seviyorum cok iyi bir insan ve aramizda kalmasini cok diliyorum,
ama bu gün anladimki,birazda kendimi düshünmeliyim,
aynanin karshisina gecip kendime baktim,
yine kilo vermishim, eski günlerime dönmek istemiyorum,
aksine yine balik etli kalmak istiyorum, gülmek istiyorum ama seninle,
hayati yashamak istiyorum fakat bunuda seninle,
ya aslinda hersheyi senile yashamak seninle ashmak istiyorum,
belki bu imkansiz belki de sadece hayal ve hep hayal kalacak
fakat bunun hayalini dahi yashamak cok güzel..
Dedigim gibi bu gün cok halsizim, cok yorgunum bitkinim ama mutluyum,
burda her gün sana kendimi nasil hissettigim anlatacagim,yalansiz yani hani seni üzmemek icin
iyi olmadigim halde iyiyim diyorum ya, artik demicem
cünkü bu yazdiklarimi aldigin an ben cok iyi olmush olacagim....
iyileshmish olacagim, tabiki yüce allahimin izni ile...
shu ana kadar hic kendim icin dua etmedim biliyormusun,
bu yüzden dualarim duyulurmu bilmiyorum fakat duyulmasa dahi ben savashacagim..
servet bu gün beni azarladi bu arada..
nasil yüksel beyin seni sevmedigini düshünürsün dedi...
ne anlattin sen bunlara ya yakinda gelip sana derler senin sevgini hak etmedi bu deli kiz diye ))))))
Dün hic iyi degildim, seni kizdirmayi birak kirdigimi anladim, ve bundan dolayi kendime cok kizdim,
yashamanin artik ne anlami kaldiki dedim yashayipta dünyada tek sevdigim insani kiracaksam eger...
camiye gidip dua ettim cok agladim yalvardim allahima biraz sesli dua etmishim bir teyse hersheyi duydu,
shimdi hastanede yanimdaydi oturup agladi,
kiyamadim,onun icinde dua ettim cok dua ettim bu gün ya,
belkide halsizligimin nedenlerinden digeride budur...
neyse bak bu günlük bu kadar rapor yeter, biraz uyumaliyim, iyi olabilmek icin tabiki senin icin benim icin ve sevgimiz icin..
sana bieshey soracagim...
biz hic bir zaman beraber ömür geciremesekte, bana bir bebek verebilirmisin???
bu kiz deli diyip sayfayi kapatirsin shimdi ama yok deli degilim,
sadece senden bir parca bir can benimle olsun istiyorum bu kücük bir filiz yada kücük bir capkin yüksel olsa ne mutlu bana...
Seni cok seviyorum..
yarin görüshürüz birtanem...
uyuyamiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
iki saattir yatakda kivraniyorum ama nafile, uyku var ama birde gözlerimi yorupta uyumami saglayabilse...
nedendir kimileri anlamaz ama sürekli seni düshünüyorum,
aklimdan bir an olsun cikmiyorsun, burda olacagima yaninda sana sarilip gögsünde yatsam
allah shahidim kesin uyuyabilirim,naja vielleicht nicht gleich,
ama bir süre sonra kesin melekler gibi uyurdum....
Beni benden aldigini fark ettinmi???
yok yani fark etmediysen shimdi ben söyleyeyim,beni benden aldinnnnn,
her nereye baksam seni görüyorum,
ne tuhaftirki,seni hic görmedim ve yinede her yerde sen varsin,
sesini duydum duyali, dinledigim bütün sharkilari sen söylüyormushsun gibi geliyor bana,
ve birden o shrakilar bir bashka anlam kazaniyor ve vagecilmez oluyorlar benim icin,
allahdan odada yanlizim ok kulaklikla dinliyorum sharkilari, ama son ses
yani kesin kapinin önünde ses olmasa tüm station benimle dinler coshkun sabahi ve güclü soydemiri,
shükriye tutkunu...
belki onlarda anlar ashkin ne oldugunu, ve insana nasil bir güc verdigini,
bilseler hepsi kanser denilen shu hastaliktan ölmez bitmez aksine
kanser onlarin bedenlerinde ölür, ve yürekleri yeniden yashamaya bashlar,
ki o zaman seni sevmeleri gerekir, yok bashkasini sevsinler yoksa ben katil olurum)))))))))
ya birde shu yorgunlugum olmasa saatlerce yazsam sana ama cok bitkinim,
baksana hic güzel yazamiyorumda, sair ruhum cikmiyor ortaya ama beni sair yapan mutsuzlugumdu,
artik siirimde sensin mutlulugumda... seni seviyorum seni cok seviyorum yük yük yüksellllllimmmmmmmmmmmm....
Zamanin gecmedigi gibi birde hala uykuda tutmuyor,
bende madem zaman zaten gecmiyor dedim tuttum 4 parca daha ezberledim,
shükriye tutkun GÜCÜM YETENE KADAR,
güclü soydemir DELI COBAN,
ali coban,LANET OLSUN
ve ve ve
ahmet tuncer, URFALI SEVMISH...
ama artik yayinda söylemicem
bana karga dedin diye )))))))))
ama yinede bildigim parcalarin adi kabariyor hihihi
ne malum bakarsin bir gün bir albüm cikaririm sende aaa ben bu uyuzu taniyorum dersin o benim ashkim dersin
karga marga ama albüm cikartti dersin hahahah.
ah ulan ah
seni nasil olduda böylesi sevdim böylesi sana baglandim,
shimdi neyden korkuyorum biliyormusun,
hani sen demishtin ya
ikraanin sevgisi hastalikta bashka iyileshince bashka olursa ne olur yani belki sevmez beni artik demishtin hatirliyormusun...
shimdi o korkular bendede var yani ya ikraa iyi olursa ve sende o dönünce ona eskisi gibi baglanir ve bana
filiz kusura bakma onun yoklugunda seni sevdim sandim meger onun acisini dindirebilmek icin öyle düshünmüshüm dersen?
tamam ben herzaman senin mutlu olmani isterim birtanem
benimle olmak zorunda da degilsin ama seni gercek anlamda sevdigimi bilmeni isterim..
ayrilmak istersende bunu bana acik acik söylemeni beklerim,
ki o günü düshünmek dahi istemyiorum....
neyse shimdi yine mola verim
bu arada hala ayin 19undayiz hihihihi
öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmm seniiiiiiiiiiiiiii birtanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.............
Günaydinmi desem iyi akshamlarmi
sonunda ayin yirmisini getirebildik, ama ne zor bir geceydi anlatsam kafayi yersin sabah saat beshe kadar uyku girmedi gözüme
oysa öyle uykum vardiki, demekki yanimdaki boshlugu doldurman gerekiyormush
yoksa bak bana uykularda haram oldu....
bu gün radyoya geldimmmmmmmmmmmmm ve seninle sohbet ettim ikraayi gördüm
abimi gördüm ve cok mutluyum....
tabiki mutlulugumun tek sebebi sensin ama shimarma diye söylemedim hihihihi...
ama shimdi yine yanlizim senden uzak,
ki kendimi sana cok yakin hissediyorum sanki elimi uzatsam sana dokunabilecegim,
bu gün cok iyiyim yani yorgunluk bitkinlik yok,
ama sensizlik var ya bu cok kötü...
bu arada bugün senle bebek konusunu konushtuk
bebegimizin adi gizem olacak, cok mutluyum ya, bu mutluluk yeter insana iyileshmek icin...
bu arada artik yayinda sharki söylemicem bu gün kendimi dinledim midem bulandi ))))))))))))
doktorlarda artik daha positiv konushuyorlar ama tek shartlari var geceleri kacmak yok artik
hep gözetim altinda kalacagim egerki akilli kiz olursam, iki aya kadar cikarim burdan ama ben deliyim biliyorsun
ben ne yapip edip daha erken cikacagim, ve burdaki doktorlar zaten sayemde kafayi yiyorlar,
nasil olurda hastalik böyle cabuk ilerler ve bir okdarda cabuk iyi olmak yoluna girer,
aceba gazatelere ciksa allahimin bana verdigi bu yetenek ne olur???
kimi insan beni tashlamaya gelir galiba hihihihihi
ne mutlu banaki seninle hersheyi konushabiliyorum
ve ne mutlu banaki seninle tanishmishim baksana nerden nereye geldim
önce sadece murat abimi taniyordum sonra hüsoyu ( ki artik hüso kimdi diyebilecek duruma geldim )
sonra nasil olduysa hic girmem dedigim radyo kanallarina girdim
senin radyona geldim senle tanishtim ve sen yüregimde günesh gibi actin
acilarimi korkularimi hersheyi bir nefesle icimden cekip okyanuslara boshalttin, bu bir rüya olsada yani senin beni seviyor olman
rüyasi hayali bile güzel,bir gün bu rüyadan uyansamda bir gün bu rüyanin gercek olacagini biliyor olacagim,
buda yüce allahim sayesinde.....
aysunla servet yeni evimizi döshemeye bashladilar pek yanimda olamiyorlar,
sürekli arayip duruyorlar, iyi ya kapatin belki ashkim arar diyorum gülüyorlar,
imam nikahlari kiyildi yakinda dügün var
olley ama benim cikmami bekliyorlar bende onlara inat üc ay cikmasammi diyorum ama sensizlige burda dayanamiyorum....
shimdilik bu kadar yeter kesin sonra devam ederim seni cok seviyorum,
sanmaki yazmaktan biktim yok alakasi yok
shimdi ilac verecekler ve ben uyuya kalacagim bu yüzden yeter dedim yoksa asla birakmam yazmayi sana burdan cikana dek durmaksizin yazarim...
bu arada sana hic seni cok sevdigimi söyledimmi???
söylemedimmi?
iyi shimdi söylim
seni cok seviyorum hahaha
muah bitanem öptüm yaladim ve isirdim eh bide kucagina oturdum sonra sarildim sonraaa....
sana ne ya alla alla
hihihih........
uyandim shimdi
ve rüyamda seni gördüm, anlatayim istermisin tabiki istersin
mutfaktaydik ben köfte yapiyordum, sende beni izliyordun köfteyi yogurdum, shekillendirdim,
sonra patates soydum ve kestim, kizartmaya bashladim ve sen beni hala izliyordun, sonra kalktin
yanima geldin, bana arkadan sarildin, ensemden öptün...
hmmm cok tatliydi, uyanmak istemedim inanki...
uyandigimda kalbimin daha hizli attigini hissettim ayni rüyamdaki gibi, ve biliyorumki bu rüya bir gün gercek olacak...
ne tuhaftirki ilk kez bir rüyayi gördügüme bu kadar sevindim, ilk kez bir rüyanin nefesimi kestigini hissettim mutluluktan..
bunlari sana borcluyum. keshke o gün bugün olsaydida shimdi sana sariliyor olsaydim....
bu arada ben baya bir göbekliydim rüyamda, kilomu aldim yoksa bashka bishimi bilemicem ))))))))
seni cok seviyorummmmmmmmm
ve her gecen gün icimdeki sevginin dahada büyüdügünü hissediyorum,
kelebek kadar kücük kalbimde dev bir sevgi yashatiyorum bu ne mucize bakarmisin....
sonra görüshürüz birtanem,
shimdi ufak bir mola....
Bu gün bana ishte seni bu yüzden seviyorum demishtin hatirladinmi?
ikraaya onu ne kadar sevdigini anlattigimda onun icin cok agladigini anlattigimda, ben ona gercekleri anlattim üzerine biraz mutluluk katipta
onu mutlu edebilecek sözleri ekleyip sevgilerden olushmush bir buket verdim kalbine, onun buna ihtiyaci var,
ki her nekadar kalbim sizlasada ne kadar icime bir burukluk cöksede
senin bana seni yerim agzini yerim ve bana beni sevdigini söylediginde hershey geciyor ve yine mutlu olan ben oluyorum...
shu an saat on bucuk sokaklar karanlik ve sessiz, hava cok sicak
hershey o kadar güzelki, fakat bu güzelliklerin sen yanimda olmayinca bir anlami kalmiyor...
shimdi senle el ele caddelerde dolashmak vardi, ya kizma tamam evli oldugunu unutmadim,
hic bir anda unutmuyorum unutmak mümkünmü?
ama sana birshey daha söylemeliyim, ben evli adamlardan uzak duracagim demishtim herzaman
büyük konushtum sanirim, cok büyük konushtum, sakin yanlish anlama sitem veya isyan degil bu,
ben cok mutluyum seninle senin oldugum icin...
seni cok seviyorum iyi geceler birtanem...
uyumak istedim ama nafile mideme agrilar girdi dayanamadim, sana yazmaya karar verdim
sana yazinca icimdeki dügümler cözülüyor sanki, dünya duruyor acilar bitiyor ve geride sadece sen ve ben kaliyoruz....
gün gelecek bu günleri hatirlayip gülecegiz belki, belkide aglayacaksin bilmiyorum birtanem..
her nekadar kendim icin dua etsemde allahimin lutfuna kalan birshey yashamak verya ölmek...
egerki bana birshey olursa bu yazdiklarimi sana aysun yollayacak bunu ondan istedim,
ama düshün beni ne kadar azarladigini, sana hic birshey olmicak diye agladi,
dua et dedim sende dua et dedim... dayanamiyorum gözyashlarina,
bende üzülüyor bende agliyorum isterdimki dünyada gözyashi sadece mutlulukdan dökülsün aci olmasin hayatta,
herkezin yüzü gülsün herkez gülsün, onlarda benim gibi mutlulugun ne demek oldugunu tadabilsinler,
kimse ac ve acik kalmasin herkez ayni olsun düshmanlik olmasin,
ya hayat dedigimiz o kadar kisaki, degmez dünya mali icin üzmeye üzülmeye cünkü adi üstünde dünya mali
bu gün biz variz yarin yokuz ama dünya mali herzaman dünyada kalacak...
nicin kimse bunu düshünmüyor, nicin herkez kalp kirmak icin yarishiyorki??
özür dilerim yine bashladim sacmalamaya degilmi????
ilac icmeliyim uyumaliyim ve cok cok dua etmeliyim insanlar icin
güc toplamam gerek birtanem savashmam gerek yashamak icin senin icin benim icin bizim icin...
seni cok ama cok seviyorum...
selam birtanem bu gün ayin 23ü
sana yazamadin son günlerde, iyi degildim cok halsizdim, shimdi biraz daha iyiyim ama okadarda iyi degil,
yani offf ya sancim var...
yarin belki eve giderim bakalim bir
özledim sizi olmuyor böyle
bahaneye bakarmisin, kimseyi degil sadece seni özledim,sensiz cekilmiyor bu günler,
hep uyuyarak gecmish olsada son günlerim yinede sensizlik koyuyor bana,
ne zaman gözlerimi actiysam senden gelen smsleri okuyup,yine uykuya daldim,
telefonum sürekli kapaliydi fark ettiysen, uyurken acik kalsin istemedim pek...
ben kapatamadiysamda aysun kapatti hep.
yine uyku basti gülüm, yine yatacagim ama bilki her an sana sevgimi haykirdim ve hala haykiriyorum seni cok ama cok seviyorum birtanem
sen benim canimdanda ötesin bunu asla unutma olurmu...
Not.Devami geldikce buraya ekleyecegim.