Askerlik konusu yardım istiyorum?

RingAteşi

KicKBoks
Reaction score
0
Slm arkadaşlar...
10,08,1991 doğumluyum...Kütüğüm istanbul kadiköyde ve kadiköy askerlik şubesti 4. tertip gönderiyor.Buda kasım ayı dönemi oluyor yani buna göre ben 2010kasımdamı askere gideceğim herhangi okul açısından tecil filan olmayacak.Bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum..
Teşekkürler.

2010 da 1990 doğumluları alıyorlar yani 2010 un kasım ayında 4. tertip 90 doğumlular gidecek, sen 2011 yılı içerisinde gideceksin 4. tertip isen 2011 kasımda gidersin. Daha çok vaktin var =)

2011 kasımında gidersin normalde
fakat silahlı kuvvetler ihtiyaca göre tertipleri belirler
fakat 2010 yılı içinde bekleme
kıckbox falan lisanslı isen zaten sıkıntısız bir askerliğin olur
rahat ol

10,08,1991 doğumluyum...Kütüğüm istanbul kadiköyde ve kadiköy askerlik şubesti 4. tertip gönderiyor.Buda kasım ayı dönemi oluyor yani buna göre ben 2010kasımdamı askere gideceğim

19 yaşında asker e gidemezsin.2011/4
1 e 4 tertip askersin dediğine göre..:sigara: ama her zaman 4 tertip göndermez şubeler...:001_rolleyes:

1 tertip mis tertip , 2 tertip pis tertip , 3 tertip pi.. tertip , 4 tertip .öt tertip derlerdi askerde :D
ben 1 tertip yaptım ama ne hikmetse en çok biz ezildik :D
senin soruna gelince , en az 2 yıl tecil hakkın var .... sonra yine uzatabilirsin yada 20-26 kasım arasında gidebilirsin..

bu arda resimdeki sensen yaptığın sprodan ve şeklinden dolayı seni komutan postası yada izibat yaparlar ..

1 tertip mis tertip , 2 tertip pis tertip , 3 tertip pi.. tertip , 4 tertip .öt tertip derlerdi askerde :D
ben 1 tertip yaptım ama ne hikmetse en çok biz ezildik :D
senin soruna gelince , en az 2 yıl tecil hakkın var .... sonra yine uzatabilirsin yada 20-26 kasım arasında gidebilirsin..

bu arda resimdeki sensen yaptığın sprodan ve şeklinden dolayı seni komutan postası yada izibat yaparlar ..

Arkadaşlar teşekkürler 2010 olsa iyi olurdu aradan çıkarırdım bu arada resimdeki benim teşekkürler ;)

olum askerlık zor iş

Senin daha vaktin var henüz 90lılar alınıyor arkadaşım başvurmasına rağmen alınmadı yaşını bekliyor 11.90 doğumlu kendisi..sen 2011 i bekliceksin..

Geri