Askerlik Kağıdım Gelmiş ? Yardımcı Olur musunuz ?

darpeder93

New member
Reaction score
0
Selamun Aleykum. Herkese iyi forumlar dilerim.
Askerlik kağıdımın geldiğini öğrendim fakat hala okuyorum. Meslek Yüksek okulunda 2. senemi okumaktayım. Tecil işlemlerinde neler yapmalıyım ? Teşekkür Ederim...

Birşey yapmana gerek yok..Okuyorsan okul halleder.. Askerlik kagıdıda yaşı 20 ye gelen herkese geliyor..Tabi benim zamanımda öyleydi değişiklik olmadıysa..

askerlik şubesine git,gerekli yazışmaları yapsınlar.büyütülecek bir durum yok ortada fakat işi sağlama almak lazım.okulun tecil işlemini yaptırmamış olabilir.halledilebilecek bir durum.herhangi bir sorunla karşılaşmazsın.zaten askerlik şubelerinde herhangi bir altyapı yok.çok kötü bir sistemi var.asker kaçağı bile olsan umurlarında değil.

askerlik şubesine git,gerekli yazışmaları yapsınlar.büyütülecek bir durum yok ortada fakat işi sağlama almak lazım.okulun tecil işlemini yaptırmamış olabilir.halledilebilecek bir durum.herhangi bir sorunla karşılaşmazsın.zaten askerlik şubelerinde herhangi bir altyapı yok.çok kötü bir sistemi var.asker kaçağı bile olsan umurlarında değil.

Hangi işimiz düzgün ki :)

Gardaşlar sağolun Allah razı olsun hepinizden. Aynı durumda olan arkadaşlar varsa sorun şöyle çözüldü. Okuldan "EK C-2" Belgesi alıp bağlı bulunduğunuz askerlik şubesine gidiyorsunuz ve herşeyi hallediyorlar. İlginiz için Teşekkür ederim...

Bişey yapma okul senın yerıne tecıl ettırcek

Geri