Askerin başına çuval geçirilmesini Erdoğan istedi..

Konuyu iyi okuyamamışsın sayın Serdengeçti.

Ahmet Akgül'ün AKP danışmanı olduğunu yazan tek bir cülme yok.
AKP danışmanının itirafı var :)

Bakalım Şimdi ne diyecen :durdurun

Ahmet Akgül'ün AKP danışmanı olduğunu yazan tek bir cülme yok.
AKP danışmanının itirafı var
böyle bir cümleyi ciddiye alıpta sana cevap verecek değilim

sen git önce yazdığın cümlenin ne anlama geldiğini öğren

burası tartışma yeri saçmalama yeri değil

Cevap veremezsin tabi AKP aşkı gözünü kör etmiş olacak yazıları da göremiyorsun :durdurun

yuhhh artık.ne mantık var sizde. akp aklınızı aldı(eee %47 gibi bir oyu sizin yedi ceddiniz rüyasında görmedi) anladıkda, mantığınızda gitmiş sizin.akpnin abd karsısında bu kadar yaptırım gücü var öylemi.bir tarafıyla gülerler adama.o kadar gücü olsa kapatma davasında ter dökermiydi darbenin eşiğinden dönermiydi.pkk için anlık istihbarat almak için o kadar uğraşırmıydı.askerin karşısında böyle zor durumda kalırmıydı(önceden öyleydi şimdi asker onun onünde hazır duruşta duruyor) ayrıca akpyi kapatmak için hatta linç etmek için savcı, asker, meyda kutsal ittifakı pusuda beklerken niye harekete geçmiyor.bu bile haberin ne derece doğru olduğunu gösteriyor.aslında yorum bile yazılmayacak kadar saçma bir haber, yorum yazmayacaktım ama sinirimden bir kaç cümle yazayım dedim hem belki bir tanenizin aklı başına gelir mantıklı düşünür.

Konuyu iyi okuyamamışsın sayın Serdengeçti.

Ahmet Akgül'ün AKP danışmanı olduğunu yazan tek bir cümle yok.
AKP danışmanının itirafı var :)

Bakalım Şimdi ne diyecen :durdurun

İşte, BİR AKP'Lİ DANIŞMANIN İTİRAFLARI :

"Kuzey Irak'ta, askerlerimizin başına çuval geçirmelerini ve Genel Kurmayı zor duruma düşürmelerini, Amerikalılara biz söyledik." AKP'yi kuranların ve kurduranların, özellikle Tayyip Erdoğan'ın özel bir önem verdiği danışmanlarından ve operatörlerinden biri ile yemekte karşılaştık. Tam bir panik havasındaydı. "Hayrola işleriniz iyi gitmiyor galiba!" dedim.
AKP'li Danışman: "Tezkere krizinde oldu ne olduysa, büyü o zaman bozuldu, beklediğimiz sonuç çıkmadı, sonrasını zaten biliyorsunuz."

Serengeçti seni ve senin gibileri ciddiye almayıp cevap vermemekte haklı

attığınız iftira ortaya çıkınca kendinizi iyice rezil edip komik duruma düşürüyorsunuz

bir defa kendi yazdığın cümleyi bile okursan şayet ne kadar komik duruma düşüp saçmaladığını anlarsın( gerçi anlaya bilseydin böyle komik bir cümle yazmazdın)

senin de AKP düşmanlığın baya ileri bir safhaya ulaşmış ki artık saçmalamakta ve neidüğü belirsiz yorum yapmakta görüyorsunuz çareyi

yazık inanın ki acıyorum halinize

Demek Ahmat AKGÜL AKP nin danışmanı öyle mi .Ortaya bir yalan atıp sonrada kendi uydurduğunuz yalana inanıp yorum yapıyorsunuz.

Ahmet AKGÜL AKP nin danışmanı değil düşmanıdır.

Geçen temmuz ayında Ergenekon kapsamında Ahmet AKGÜL ün sahibi olduğu Milli Çözüm dergisinin e de operasyon yapıldı

Serdengeçti cevap vermeyecek ha? Cevapsız kalınca susar tabi..:durdurun

Siz de konuyu değiştirip hatalı yazdığıma takarsınız çünkü yapabildiğiniz bu :goz:

Söylesin Serdengeçti madem foyamızı ortaya koydugunu iddia ediyo. Kaynaktaki yazıda tek bir cümle var mı ki Ahmet Akgül ün AKP danışmanı olduğunu iddia eden

arkadaşım boşuna uğraşma seni ciddiye almıyorum

bu forumda biz kimleri gördükte senin gibi sini de ilk defa görüyorum

yöneticiler bu saçmalığa müdahale etsin

Yazı biraz dikkatli okunursa bir karşılıklı görüşme sözkonusu.Yazıda AA kısaltmasıyla yazılan kişi Ahmet Akgül soruları soruyor karşındada AKP li danışman olarak geçen kişi yanıtlıyor bu kadar basit bir şeyden nasıl sonuçlar çıkıyor komedi gibi.
Eğer iddia edilen olay iftira ise vara yoğa dava açan Erdoğan niye Ahmet Akgül için dava açmadıda sustu.Susması çok doğal çünkü; "SÜKUT İKRARDAN GELİR"

Yazı biraz dikkatli okunursa bir karşılıklı görüşme sözkonusu.Yazıda AA kısaltmasıyla yazılan kişi Ahmet Akgül soruları soruyor karşındada AKP li danışman olarak geçen kişi yanıtlıyor bu kadar basit bir şeyden nasıl sonuçlar çıkıyor komedi gibi.
Eğer iddia edilen olay iftira ise vara yoğa dava açan Erdoğan niye Ahmet Akgül için dava açmadıda sustu.Susması çok doğal çünkü; "SÜKUT İKRARDAN GELİR"

Tazminat davası açtı.Şimdi bunu yapması dava açması sence suçsuzluğuna kanıtmıdır.
Yok eğer dava açması suçsuzluğuna kanıt değildir diyosan; bu adam ne yapsın dava açsın mı açmasın mı?

her iki durumdada sence suçludur.Neden çünkü sen öyle istiyosun.

-----------------------

Dava açılmadı.Sadece Akgül ergenekon soruşturması kapsamında kısa süreli gözaltına alındı ardındanda Ergenekon ile ilişkisi yokrtur gerekçesiyle serbest bırakıldı.
Kaldıki bu iddia sıradan bir olay değil bir kişinin yapabileceği en büyük haysiyetsizliktir.Yani böyle bir iddia ile karşılaşan kişi değil başbakan sıradan biri dahi olsa böylesi bir kara lekeden arınmak amacıyla her türlü araç ile mücadele eder ve kendini aklar.Komik nedenlerle tazminat davaları açan Erdoğan eğer böyle bir rezalet karşısında susuyorsa akla gelecek tek şeyde iddiaların doğru olduğudur.

PashaMan

Lütfen tartışmanın seviyesini düşürmeyin sizi bu konuda uyarmak istiyorum

gülmek , eğlenmek istiyorsanız daha başka bölümlerimiz var bilginize.

memlekete her kafadan ses çıkıyo senin bildigin yargı bilmiyomu hiç yargı bururumu kaçırımı kapatlırdı baykal sordı tayibe bu nemek diye boşver yallannnnn

bunlardan herşey beklenir:eek:ha

pss2b.jpg

bu kitapla ilgili hiç bir yalanlama gelmediği gibi tazminat davası falanda açılmadı. onun yerine tıpkı musanın çocukları kitabının yazarının başına getirilene benzer bir gözaltıyla gözdağı verildi.ayrıca bu ülkede siyasette, orduda abd tarafından kontrol altında tutulmaya çalışılır daima. yerine göre birini diğerine karşı kullanır. tayyip istedi diye orduya gözdağı verilmedi, tayyip olayı biliyordu sadece seyretti. çünkü abd tayyibi istiyordu orduyada sus dedi. ama her ihtimale karşı tayyip erdoğan ve gül kaçırılmaya hazır bekledi. çünkü ordunun alt kanadı henüz abd denetiminde değil. sevgili kenan evren ve hilmi özkök kimin emrindeydi bilen bilir.bu iki örneği çok net belli oldukları için geneli anlatmak amacıyla verdim. ordumuz ve siyasetimiz abdye emanet. saygılarımla...

Her ne kadar akepe ve Tayyip Erdoğan' dan nefret etsem de, böyle bir şeye ihtimal dahi vermek istemiyorum. Bence sansasyon yaratmak kaygısıyla hazırlanmış asparagas bir haber.

Geri