askerimizle gurur duyduk

ifrit

RuHaNi WaRliK
Reaction score
0
ordumuz her dewrin kendisine yakisan buyuklugunu yine gosterdi

ozel timler dunya sampiyonasinda Turk Ozel Timi abd delta force`uda geride birakaran 17 dalda (50 km mukawemet, saldiri, sizma, durum analizi vs) basarili olarak birinci oldu :cool:

Tanri Turku Korusun we Yuceltsin...

wallahi işte budur diye bileceğimiz bi olay zaten şu günlere bizi ayakta tutan tek şey TSK dır..!

Daha bu sabah 3 şehit vermiştik bu moral oldu saol ifrit kardeş

vallahi arkadaşlar benim kankim iki gün sonra askere gidiyor yani hakkari çukurcaya dağ komandosu allah yardımcısı olsun..

bu yüzden amerika bize dalamiyo ya :) merak etmeyin araplarda cok korkar turklerden

Abi türkede bu yakışır helal olsun...

bi turkun karsisinda kimse durabilirmi be

Helal Askerlerimize

EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKERRRRR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:)

bence türk askeri deil türk milleti kazandı.

ama ifrit aldığın haberde

er, erbaş mı

yoksa,

subay, assubaylarmı kazanmış...

bilgi varmıydı.

ozel timler surekli askerler olmuyor mu? cunku cok uzun bir egitimi war normal eskerlik suresi yetmez buna, hemde o kadar donanimli bi insani normal yasama gondermek de iyi olmaz ;)

onemli olan birincilik :D

tarihte en savaşcı millet herzaman türkler olmuştur..bu habere pek fazla şaşırmadım ama gururlandım..(bu arada savaşlarda en korkak millett de ingilizler dir.. bu bir tarihi gerçek)..

yaw 1 türk dünyaya bedel yaa

ifrit' Alıntı:
"ozel timler" surekli askerler olmuyor mu? cunku cok uzun bir egitimi war normal eskerlik suresi yetmez buna, hemde o kadar donanimli bi insani normal yasama gondermek de iyi olmaz ;)

onemli olan birincilik :D

özel timler başarabilrler..

ama askerler 2 ay eğitim yaptırılsın 10km yı yarımsaate koşmazlarsa ne olimm.. bu askerlik böyle arkadaşlar ipler elinizde
olmadığı için emir altında olduğunuz için derdini çook olur...
ama takmayın ki başarılı olundumuydu en az 3 ay yatış olur...

şaşırmadım.Türk ordusunu tüm dünya tanıyor.Zaten ordumuz sayesinde ayaktayız yoksa şimdiye dek en az 50 kere başka devletlerin sömürgesi olmuştuk.Gurur verici bir durum ama şaşırmadım :)

arkadaşlar bu sözü gecen sahıslar ole özel tim felan dil adam lar BORDO BERELİLER hani su apoyu getirenler warya onlar adamlar dagın basına 2 veya 3 kişi operasyona cıkıo ve klelle alıp ole iniyorlar bişidaha solim adamlarda ole bir atıs kabiliyeti warki kendi aralarında DOSTA GUVEN atısı denilen bi atış turleri var biri hedefin ustune elini koyuyor adam 200 metre atış alanından adamınelinin altındaki gögus hedefine tam isabet siz olsanız hedein yanında dururmuydunuz :p ve hefsi rutbeli içlerinde er ve erbaş yok bende sırnakta yaptım timdik ama bunların tırnagı olamayız saygılar:)

Geri