Askere Sevk Tarihleri ve Celp Dönemleri

turkishmax

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar öncelikle merhabalar adım yunus izmirde ikamet etmekteyim manisa akhisar kütüğüne kayıtlıyım son yoklamamı yaklaşık bir ay önce yaptırdım.Benim merak ettiğim şu celp dönemleri ne zaman açıklanacak birde bu celp dönemleri neye göre ayarlanıyo bir bilginiz varmı mesela 2008 manisa akhisar şubat(1) gönderdi 2009da ne olur sizce bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımızın yardımcı olmalarını bekliyorum.
Teşekkürler

Sanırsam okuduğumu tam anlamadım ben bu seneyi kastedmiyorum önümüzdeki celp dönemini kastetmiştim
Paylaşım için teşekkürler

İhtiyaç durumuna göre her yıl değişiyor bildiğim kadarıyla en iyi bilgiyi askerlik şubelerinden alabilirsin ...

gelecek senenin dönemlerini öğrenmemin imkanının olmadığını düşünüyorum. genelde değişmiyor ama belli olmaz. her şey askeriyenin elinde.şimdiden hayırlı teskereler kardeş.

Dostum ya da torunum mu desem ::D
şafak kaldı 38 sana hayırlı teskereler
gelecek dönemin celp dönemlerini Aralık ayında belli oluyuor yüzde 90 ama kasımda şubelirin bildiklerini sanıyorum, ama aralıkta kesin açıklanacak 3 senedir bakıyorm hep aralıkta oluyor
sana kolay gelsin

Teşekkür ederim aralıkta açıklanacak internet üzerinden öğrenilebilceğiz demi asal sitesinden çünkü şuan 2008 celp dönemleri var

Geri