Askere Gidiyorum =)

ηαχiѕα

New member
Reaction score
0

Merhaba Arkadaşlar,

Beni tanıyanlar bilirler zamanında Hackhell Upload Team de görev almış ve Hackhell için ter dökmüş biriyim. =) Uzun bir zamandır aranızda olamadım. Gerek okul bitirme uğraşım gerekse de çalışma hayatı nedenleriyle yoğun oluşum benim hackhell den uzaklaşmama sebep oldu =( Bu ayın 14'ünde askere gidiyorum ve bir süre daha ayrı kalacağım bu sevdiğim arkadaşlık ortamından. Benim gibi askere gideceklere şimdiden Hayırlı Tezkereler der küçüklerimin gözlerinden, abilerimn ablalarımın ellerinden öperim.. Allah herkese bu vatani görevi nasip etsin..

Edit: Sonunda belli oldu .. Bahriyeli oldum :) 1'İNCİ DNZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI İSKENDERUN HATAY

6 ay sonra görüşmek üzere ...

Sağlıcakla kalın..

ay ne güzel canım allaha emanet ol.çabuk bitir gel inş.;)

Sağ salim dönersin inş. askerden. Hayırlı tezkereler kardeşim :)

Allah Yardimcin Olsun Kardesim

Hayirli Tezkereler

hayırlı teskereler şimdiden kardes :D :D :D :D :D bende 2010 inş. daha erken gıdemem iş güç naparsın :D

Vatan borcu işte naparsın.Bir an önce bitirir gelirsin inşallah kardeş. Allah emanet ol.Hayırlı teskereler

Simdiden HayırLı TeskereLer.. ALLAH sana ve bütün askerlerimize kolaylık versin...

hayirli teskereler kardesim

Bir an önce Tezkereni aLıp dönmen dileğimle kardeş allaha emanet ol döndüğünde biz burdayız

Cenab-ı Allaha emanet ol ηαχiѕα hayırlı teskereler dilerim güle güle git sağ salim dön.

sana simdiden hayırlı teskereler bende yenı qeldm ztn 2 ay felan oldu qzl ortam askerlik 10 numara - leride war tabii

hayırlı tezkereler.inş biran önce bitirir gelirsin.

Hayırlı tezkereler naxisa usta. Allah hayırlısıyla gidip gelmeni nasip etsin.
Şimdi den yolun açık olsun.

HayırLı teskereler kardesim, Allah'a emanet oL...

Geri