Askere Gidiyorum - Manisa / Kırkağaç

AngeL Of Death

Wishmaster
Reaction score
0
Biliyosunuz uzun süre hackheLLe birLikte oLduk.HH Ailesini büyütmek için eLimizden geLeni yapmaya çaLıştık.Bazen iyi bazen kötü anıLarımız oLdu.Ama hiçbir zaman buradan kopamadık.

Ve benim de askere gitme vaktim geLdi.

Bugün öğrendiğim kadarıyLa 8 EyLüL Günü Manisa/Kırkağaç'ta Jandarma Komando oLarak İnşaLLah vatani görevime başLayacağım.

Ve acemi birLiğinden sonra büyük bir ihtimaLLe doğu ve güneydoğuya gönderiLeceğim.(Alay birLikLeri % 89 oranında doğu ve güneydoğuya gönderiLiyormuş.)

Zorlu bir eğitim ve askerLik beni bekLiyor.

Uzun bir süre herşeyden uzak kaLacağım.Bu yüzden kimin hakkı varsa heLaL etsin.

Herkese keyifLi forumLar..

hayırlı teskereler görüşmek üzere

Hayırlı teskereler kardeşim ..

Hayırlı teskereler canım,Allah yar ve yardımcın olsun :)

Hayırlı teskereler kardeşim.. İşin çok zor gerçekten.. Allah yardımcın olsun....

Allah Yardımcın Olsun. Hayırlı Tezkereler . Sag Saglim Gidip Gelmen Dilegiyle..

hayırLı tezkereLer şimdiden
Kazasız BeLasız git geL İnşAllah

Helal Olsun İBRAHİM İnşallah Yüce Rabbim Nasip Ederse Tezkereni Aldığın Günleride Görürüz Bu Arada Kardeşim Benimde Acemi Birlik Manisaydı : )

kardesim farkli,siradisi kisiligini özliyecegiz . simdiden Hayirli teskereler dileyerek hersey gönlünce olsun diliyorum...........

Biliyosunuz uzun süre hackheLLe birLikte oLduk.HH Ailesini büyütmek için eLimizden geLeni yapmaya çaLıştık.Bazen iyi bazen kötü anıLarımız oLdu.Ama hiçbir zaman buradan kopamadık.

Ve benim de askere gitme vaktim geLdi.

Bugün öğrendiğim kadarıyLa 5 EyLüL Günü Manisa/Kırkağaç'ta Jandarma Komando oLarak İnşaLLah vatani görevime başLayacağım.

Ve acemi birLiğinden sonra büyük bir ihtimaLLe doğu ve güneydoğuya gönderiLeceğim.(Alay birLikLeri % 89 oranında doğu ve güneydoğuya gönderiLiyormuş.)

Zorlu bir eğitim ve askerLik beni bekLiyor.

Uzun bir süre herşeyden uzak kaLacağım.Bu yüzden kimin hakkı varsa heLaL etsin.

Herkese keyifLi forumLar..

Benim moderatorluk konuma yorum yapmadan önce gidip tez zamanda bitirebilseydin keşke :001_tongue:

işin şakası bir yana hayırlı tezkereler...

Hayırlı teskereler kardeşim inş tekrar aramızda görme dileğiyle

Hayırlı tezkereler. Çok iyi anlaşamasak da hakkını helal et.

Helal olsun ibrahim kazasız belasız git gel inşallah

Geri