Askerdeyken Sevgilisi Terketmiş İşte Mektubu

kIro

New member
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar Bir Arkadaşımız Askerdeyken Sevgilisi Terk Ediyo :( Ve Kızı Çook Seven Deliler Gibi Seven Aşıgıda Bir Beddua , Sitem Dolu Mektubu Yazar Ve İntihar Eder ::( :(

İNANIN AĞLIYACAKSINIZ
ARKA FON MÜZİĞİ iLE SESLENDİRİLMİŞTİR

Süper birsey bu ya.Ellerine saglik KIRO

Ya İnanin Mutlaka İndirmenizi Tavsiye Ederim Hemde Gönülden Çok Güzel Ağliyacaksiniz Yemin Ederim ÇOk kötü bir durumda yazilmiş :(
Ya konunun yeri burasi değil ama baska yerde yok konuya ait benim cok içime dokundu bende sizlerle paylaşmak istedim inanın :(

Amacim Çok Hoşuma Giden Birşeyi Ve Sizlerinde Hoşunuza Gidecek Olani Paylaşmak iStedim Konunun Yeri Önemli Değil iStediğiniz Yere Taşiyin HERKEZ AĞLASİN İSTEDİM :(

Herkezden Indirdikden Sonraki Düşüncelerini Rica Ediyorum Lütfen Indirin Bana Sizlerde Hak Vereceksiniz Paylaşma Israrimi.

kIro' Alıntı:
Ya İnanin Mutlaka İndirmenizi Tavsiye Ederim Hemde Gönülden Çok Güzel Ağliyacaksiniz Yemin Ederim ÇOk kötü bir durumda yazilmiş :(
Ya konunun yeri burasi değil ama baska yerde yok konuya ait benim cok içime dokundu bende sizlerle paylaşmak istedim inanın :(
cidden cok güzel..bende askerde terkedildim bilirim o duyguları:(

Ya Ben askerlik falan yapmadim da:( Yani yapmam zaten de,ne bilim baya guzel yazmis,ve dusgulandim,defalarca dinledim.Ama ne yazikki ben aglayamiyorum kolay kolay,simdik agladim desem yalan olur.Fakat cok yogun duygularla yazildigi kesin.Ve bende cok duygulandim:( Tekrar Ellerine Yüregine saglik KIRO.

Arkadaşlar Yorumlarinizi Alamadim Sadece Bu Kadarmi

kIro' Alıntı:
Amacim Çok Hoşuma Giden Birşeyi Ve Sizlerinde Hoşunuza Gidecek Olani Paylaşmak iStedim Konunun Yeri Önemli Değil iStediğiniz Yere Taşiyin HERKEZ AĞLASİN İSTEDİM :(

kardeş flood yapmışsın da onu editler misin

arkadaşalr ben bu şiiri daha bugun dinledim

arkadaşta dinledim onuda burdan deil ama sık kullanılanları dü<eltiyorudm bir de baktım

bu şaşırdım walla

bu msjı biierek yazıorum çünkü indermeyen warsa indirsin die indermeyen

çok pişman olur sona dinlerse !!!

sen hiç birisini bana benzettin mi peki sen bana değil bir başkasına seni sewiorum dedin mi sen diyemezsin be gülüm sen sewemezsin bunları sen yaşamadın sen bilemezsin bunları ben yaşadım ben bilirim allahsız ben bilirim kitapsızz!!!

Cok Etkili.buna Benzer Bi Olayda Ben Askerdeyken Bi Arkadasimin Basina Gelmisti Benim Teskeremden 3 Gun Sonra Oda Intahar Etti Ustelik Teskeresine 5 Gun Kala.beni Ogunlere Goturdun Aglattin.emegine Saglik.

ben bilirim Allahsız... ben bilirm kitapsız... gerçekten çok acıklı yüreğine sağlık...

Geri